10 Temmuz 2009

Lorik Cana

Benzema, Keita ve Juninho'nun gittiği O.Lyon, Lisandro Lopez dışında transfer yapmadı. Son şampiyon Bordeaux, Diawara'yı Marsilya'ya verdi. Obertan'ı Man. United'a sattılar. En önemli transferleri Toulouse'dan gelen kaleci Carrasso. Peki Marsilya ne yapıyor? Kaptanını satıyor. Lucho Gonzales için 18 milyon, Diawara için 6.5 milyon euro ödediler. Cisse'nin Pana'ya satışından 8 milyon, Ziani'den 7 milyon euro kazandılar. Gelenler arasında maliyeti olmayan Beşiktaşlı Cisse de var. Aynı pozisyonda oynayan ve bu kulüpte en beğendiğim adam olan Lorik Cana firar ediyor. Adam takımın delikanlısı, kaptanı, ruhu işte... Rennes'den M'bia imzayı attığında; Lorik Cana da kirişi kıracak. Ziani gibi onun da Deschamps ile papaz olduğu kesin. Hamburg 7 milyon euro veriyor Arnavut kaptana. Fenerbahçe, 40 gündür Poulsen'in peşinden koşacağına aynı rakama bu adamı ikna etmeye çalışsaydı mesela...

23 yorum:

Alper Öcal dedi ki...

10 gün önce aynı temennide bulunmuştum, aklın yolu bir ama Arsenal'in istediği de yazılıp çiziliyor. Ne derece doğru bilemiyorum elbette.

4suits1aim dedi ki...

oyunuda guzel ismi de. Bu yuzden hayali onbirlerimde yer bulmustur.

tomates dedi ki...

Lorik Cana... menejerlikte bile aldığım zaman sevinçten havalara uçtuğumu bilirim. Marsilya Beşiktaş maçının devre arasında her takım arkadaşının yakasını ve moralini düzelttiğini gördüm. Lider oyuncuyu 10 numara zannediyor bazıları

mustafa taha dedi ki...

M'bia'nın Stoke City ile anlaştığı söyleniyor...

AAAA dedi ki...

fener için aranan kandır. tabi evli mi değil mi bilmiyorum. malum eşlerkarar veriyor nerede yaşanacağına.

Beercholic dedi ki...

İnşallah diyelim hocam, ağzınızdan bal damlıyor vallahi..

gringozapata dedi ki...

fener alırsa süper transfer olur abi, ama nerede bizdeki futbol yöneticilerinde o göz, vizyon, çap. takımım beşiktaş'ın fink yerine bu adamı transfer etmesini çok isterdim.

venezia dedi ki...

kesinlikle.katılmamak elde mi..

sanalda,reelde en komplike ortasahalardan biridir hem ayrıca poulsene göre de kariyeri çıkışta ama malum inişteki bi oyuncuya getiremiyorken çıkıştaki bi oyuncu gelmek ister mi o da muallakta doğrusu.

İsim dedi ki...

Ve hepsini geçtim adam Arnavut.
Burada azımsanmayacak bir Arnavut nüfusu ve Arnavut alt kültürü vardır.

kaktus dedi ki...

eğer bu transfer gerçekleşirse medyanın büyük çoğunluğu Cana'yı Kana diye okuyacaktır.. Sana diye okunur..

Ortega dedi ki...

Poulsen olayı suyu bulandırma gibi geliyor artık. Esas peşinde oldukları ismi yönetimin sakladığı ortada.

Gerçi dedikoducular Poulsen'i ikna için eşine 500bin dolarlık takı hediye edildiğini iddia bile ettiler ama ben alınmak istenen ismin Poulsen olduğundan şüphe etmeye başladım iyice.

n0s dedi ki...

büyük kaptan cana

Albiceleste dedi ki...

taraftarın tepkisi nasıl acaba? hem lorik cana hem karim ziani sevilen oyunculardı.

Mr.Eko dedi ki...

Poulsen'de bu kadar ısrar edilmesinin sebebi herhalde birilerinin bu transferden para kazanacak olması olsa gerek. Yoksa hem feneri istemeyen, hem bir kaç sezondur kötü grafik çizen bir oyuncuda bu ısrarın hiç bir mantığı olamaz.

CaRtMaNtR dedi ki...

Aslında Galatasaray'da görmek çok isterim kendisini ama pek mümkün değil herhalde. Takımda Ayhan'ın rolünü ondan çok çok daha iyi doldurabilecek bir isim olması, hala yaşının genç olması ve en önemlisi tam anlamı ile lider bir oyuncu olması açısından hemen her takım ilk onbirinde böyle birini ister :D

Do İt Haldun :D

uykutu dedi ki...

bkz: midyada darıya giderken eldeki pirinçten olmak (: fenerbahçe gerçekten poulsen için verdiği mücadeleyi lorik cana için vermiş olsa kadrosuna çok iyi bir oyuncu katmış olurdu.. selçuk, josico vs görmüş bir orta saha için tadından yenmez (:

steven_stiffler dedi ki...

Lorik Cana gerçekten Fenerbahçe'ye çok yakışan bir transfer olur.Taraftarın da çok seveceği bir isim olur.

M'Bia nereye imzaya atıyor bu arada,hiç haberim yok.Matuidi ile birlikte en beğendiğim defansif orta saha oyuncusu Fransa'da.

L.E.N. dedi ki...

"Le Destructeur" diyorlarmış Fransa'da.

Youtube'daki videoyu seyredince "evet" diyorsunuz.

FM diliyle "Dives Into Tackles".

Aptal yönetimime selam olsun. Büyük bir takımdan topçu almazsanız kıçınız kızarır.

delgado dedi ki...

lorik cana'nın türkiye'ye gelmek isteyeceğini hiç sanmıyorum.

baha dedi ki...

40 gundur pesinden kosulanin Poulsen oldugundan emin misin Bulent Abi. Hic oyle oldugunu sanmiyorum.

AbSurDMaN dedi ki...

Cana, can katar Fener'e gelirse. O yüzden gelmesini istemem :) Fenerbahçe taraftarları Poulsen'in yem olduğunu düşünmeye başlamışlar, bence alakası yok ama zaman ne gösterir bilinmez.

zifftli dedi ki...

O artık GALATASARAYdaaaaa!!!!!!!!!!!!

sozcelyk dedi ki...

bülent abi m.bradley'i de yaz

seneye beşiktaşım alsın.