23 Temmuz 2009

Keirrison Barça'da

Yıldızlar kolay yetişmiyor, sen almazsan, iş yılan hikayesine döner biri kapıp gidiyor. Kaka için de böyle olmuştu. Juventus da talipti, Milan, Leonardo faktörüyle kopartmıştı Brezilyalıyı. Şimdi gündemde olan isim Keirrison. Barcelona'nın Ibrahimovic transferi sonrasında bu sezon için ihtiyacı olan, banko onbire koyacağı bir isim değil Keirrison. İmzayı atacak ve kiralık gidecek. Barcelona'nın 12 milyon euro ödediği söyleniyor. Kasasında para olmayan ve yana yakıla santrfor arayan Roma kiralamak istiyor. Keirrison 21 yaşında.

10 yorum:

alt + 168 dedi ki...

bence ilerki yıllarda çok iş yapacaktır. hatta oyununun geliştirirse henry'nin yerinde bile oynayabilir seneye.

k.a. dedi ki...

benim fm'de vazgeçilmezimdi. posasını çıkardıktan sonra satmıştım inter'e. hayırlı uğurlu olsun barca'ya.

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Mantıklı bir hamle.Umutluyum bu çocuktan.Ama umarım İtalya'ya kiralanmaz...

Alper Öcal dedi ki...

@deniz gencer

Henry'nin yerinde oynayacak sürate ve driplinge sahip değil Keirrison.

Zak dedi ki...

Güiza'yı Valencia'ya şutlayıp biz kiralasak ya. Seneye de muhtemel Ş.Ligi vizyonuyla daha sağlam bi santrafor alırız evelallah.

Ve bir rekor da kırarız. 8 yabancı hakkı olan bir ülkede kadrosunda 9 Brezilyalı bulundurarak. :)

Unknown dedi ki...

Rijkaard'ın hatırına, hani kardeş takım ayaklarına bu elemanı Galatasaray'a kiralasalar ya..
Hem sistemi öğrenir hem de İtalya'ya oranla daha yumuşak bir ligde takılır.

Baros'a yedek yedek diyorduk.. Ahanda size süper yetenek :)

alt + 168 dedi ki...

@alper öcal: şu an için haklısın ama kendisini o yönde geliştirebileceğini düşünüyorum ben. bu sene attığı yılın golü olabilecek bir golu var görüşsündür diye tahmin ediyorum. o gol bile yeterince umut veriyor bence.

Anıl dedi ki...

FM2009'da Marquinhos ile birlikte değişmez oyuncularımdan biriydi Keirrison. Şimdi gönül verdiğim takımlardan birinde izleme fırsatı bulacağım için heyecanlıyım.

Unknown dedi ki...

Bu adamı FM'den az çok tanıyorum , tanıyoruz . Ne kadar kaliteli forvet olduğunu biliyorum . TV'den de bir kaç kere izleme fırsatı buldum . Geleceğin büyük yıldızlarından . Barca'nın Henry'si yaşlı olabilir . İbra'sı 27 yaşında olabilir . Şeyran Üçlü bu sene bu . Ama ileride ki ise Messi - Bojan ve Keirrison . İleri de bu 3'lü de tutulmayacak . Benden söylemesi . :)

srdrchn dedi ki...

Rijkaard bi telefon çekseydi laportaya bize kiralasalardı bari adamı.Burda insan kıyıcı defanslarla öğrenirdi mücadeleyi.D