9 Temmuz 2009

Huntelaar ve Benzema

Devre arasında Real Madrid bir santrfor almak için düğmeye bastığında takım içindeki Portakalların mutlaka etkisi olmuştur Huntelaar transferinde. Artık Ajax'ta satılma vakti çoktan gelmiş geçen bir adamdı Huntelaar. Satın alan kulüp Real Madrid olunca, balıkçıda adamın ensesine göre "kalkan, levrek var abi" ya da "istavrit, mercan şiş var" diyen bizim garson Ali geldi aklıma. Real Madrid bu, istavrit yiyecek hali yok ya, deniz levreğine 27 milyon euro ödediler. Bu akşam 35 milyon euro ödedikleri külde pişmiş kalkan Benzema için stada 15 bin taraftar gelmiş. 30 bin bekliyorduk olmadı, Albiol kadar kalabalık topladı. Tu kaka olan deniz levreği de haraç mezat satılıyor şimdi. Mario Gomez'i 30 milyon euroya Bayern Munih'e satan Stuttgart, 20 milyon euro ile tezgahın önünde bekliyor. Hollandalı kıyımının ilk kurbanı Huntelaar evet derse transfer bitecek.

5 yorum:

Chloroform dedi ki...

20 maçta 8 gol atmış bir oyuncu Huntelaar iş yapmamışlığı da yok hani owen ı bedavaya kapatmasa manchester yönelebilirdi. türkiye ye gelse çok iş yapacağını düşündüğüm bir adamdır bakalım ne olacak.

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

Karim Benzema es ese delantero: un chico joven (21 años) con una categoría y recorrido que invitan a pensar que dejará en el Bernabéu un huella perceptible; un delantero que su potencia en carrera, su oportunismo, su zancada, su quiebro y su capacidad para rematar con las dos piernas almizclan su fútbol: el juego del delantero del futuro.

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

also huntelaar isn't a fish.

he's a good striker but came to madrid in a bad time. he could be new ruud vanGOL but unlucky.

devletli dedi ki...

mario gomez'i 30 milyon euroya bayern'e satan stuttgart? ooo asrın kazığı olmuş bu ama.

bu arada florentino amcamız alınamayan ne kadar topçu varsa elma gibi topladı. başarılarının devamı.

Çetin Cem dedi ki...

ah google translate nelere kadirsin :D