1 Temmuz 2009

Deco+Carvalho Kaç Para?

Carvalho ve Deco ikilisine toplam ne kadar bonservis ödersiniz? Ya da Chelsea ne kadar ister de bu rakam Inter tarafından yüksek bulunur? 20-25? Sadece 14 milyon euro. Mourinho'nun iki eski öğrencisi için İtalyanlar bu fiyatı yüksek bulmuş. Diğer tarafta Fenerbahçe'nin Vargas için 13 milyon euro teklifi olduğu söyleniyor -ki ben inandırıcı bulmuyorum- Bir takım bugün Atatürk Havalimanı'na Deco ve Carvalho'yu indirse ki hem 3 büyüklerin üçünün de bu ikiliye ihtiyacı var, "büyük transfer ve ucuza geldiler" demez miyiz?

19 yorum:

PENNEARABIATA dedi ki...

yok be usta etmezler o kadar sen de abartma :)

Murty dedi ki...

Bonservisleri bir şekilde ödenir belki ama futbolculara ödenecek para sanırım büyük sıkıntı olur.

yok artık leBron james dedi ki...

inter'i anlamak güç zaten.milito ve motta için para saçıp bu ikiliye bu parayı çok buluyolarsa onlar şampiyonlar liginde neden başarısız olduklarını fazla düşünesinler.

AAAA dedi ki...

bu transfer piyasasını anlamak cidden güç. bir yanda 94 milyonluk ronaldo, bir yanda Lucho Gonzalez'e 18 milyon, bu iki güzel adama toplam 14 milyon ve tabi vargas'a 13 milyon olması.

illaki bir mantık aryacaksak; vargas geçen yıl 12 milyon €'ya fiorentina'ya gelmişti, deco, Carvalho düşüşte flan gibi kendimizi kandıra da biliriz.

tabi topuz'un 9.5, ismail köybaşılının 9milyon yüroya varan bonservisleri de var.

sözün özü bu iş cidden böyle gitmez.

son oalrak Carvalho ve deco üç büyük takımdan hangisine gelse çoook büyük transfer olur ama onlarında eşlerini ikna edemeyiz :)

EDDIE dedi ki...

Mümkünse Türkiye'ye pek adımlarını atmasınlar, hele ki Lincoln'den yeni kurtulmuşken Deco gibi bir başbelasını istemeyiz.

armgn dedi ki...

Morinho'nun bakış açısı şu bence: Bu adamlar Inter'i hedeflerine taşır mı? Mevcut kadro ile Serie A zaten cepte ama ŞL'de ikisi gelse de yetmez. Üç büyükler için olsa tamam 40 bin kişi ile karşılamak gerekir. Konu Inter olunca ben Morinho'ya hak veriyorum.

gökhan42 dedi ki...

carvalho neyse ama deco inter için gereksiz transfer, onun için de fazla para vermek istememeleri normal
türkiye ye gelmeyi kabul ederlerse maaş falan önemli olmaz, hallolur :)
fenerbahçe sanki güiza, alex, emre, carlos ve deivid e az mı para veriyor? peki ya beşiktaş; nobre ye 2.3 milyon euro veren, deco ya da istediğini verir bence

Rory Breaker dedi ki...

Aziz Yıldırım'dan şu repliği bekliyorum:

-How much is Deco? =)

Manwe dedi ki...

topuz+köybaşı=deco+carvalho

joe kleine dedi ki...

Deco pek Fenerin aradığı bir tip değil ama Carvalho tam Fenerlik, paket halinde ise tam gs'lik olur bunlar, valla gs'nin yerinde olsam para pul denkleştirir bunları alırdım ve yeni bir popescu-hagi oluşumuna yelken açardım.

Ayberk dedi ki...

@onryilmaz
yanlis olmus.
maalesef topuz+koybasi>deco+carvalho
boyle trajikomik bir durum yani.
ote yandan Aziz Yildirim 15 dakika konussun Deco'yu da Carvalho'yu da ikna eder. :)

bkaskaya dedi ki...

Sorun bu rakamlara bu adamlar alınabilirken neden Topuz alınıyor ise, naçizane görüşüm; böyle adamları Türkiye ligine getirmek için 34 , İtalya ligi için 14 milyon euro vermek zorunda olduğunuzdur.

Ben de böyle isme sahip olsam Avrupa'da 6-7.sıralardaki lig yerine 2-3.sıradaki ligleri tercih ederim.Reklam, sponsorluk vs.cabası

Ice-Man dedi ki...

bence oldukça iyi bir rakam.2-3 sezon öncesi olsa cidden ucuz sayılırlardı ama her ikiside 30 yaşını geçmiş oyuncular.fiyatlarını aşağıya çeken en önemli nokta burası.

fyckreth® dedi ki...

katilmiyorum bu tip yorumlara.. ne yani 15 milyon euro ver gelsin mi.. Chelsea tamam der de onlar gelir mi?

Daçe dedi ki...

hakkaten durum böyleyse, inter'i son dönemin aveli ilan etmek lazım.

caven dedi ki...

bi 15 milyon euro da 2 yıllık şözleşmeleri için vermek gerekir.

matiasemilio dedi ki...

interin bonkör başkanı neden yanaşmazki bu fiyata ??

abeyle dedi ki...

hem yaslılar hemde yıllık ücretleri türk takımlarının cok üstünde...vargas gibi kariyerinin zirvesinde de değiller.

ACY dedi ki...

bu ikisi icin bizim takimlarda bonservisten cok yillik ucretleri skinti yaratir gbi geliyo bana bide gelmek isterler mi tabi o da var ama gelserler de izlesek