22 Temmuz 2009

David Villa Forması

Valencia'nın yeni sezon formalarında onun da formalarını satışa çıkartması kalacağının garantisi mi? David Villa'nın bir günde 55 forması satılmış. Fiyat da vereyim. Valencia forması 68 euro. Numara -7- için 8 euro ödüyorsun. Futbolcunun adını yazdırırken de harf başına 1.5 euro. David Villa forması 91 euroya geliyor. Mata'nın formasını alırsan 82 euro!

15 yorum:

AbSurDMaN dedi ki...

Vennegoor of Hesselink Valencia'ya gelse forma falan satılmaz heralde, 106 € ediyor :) Ya da sadece Jan yazarlar, 81.5 € :)

dr feelgood dedi ki...

@absurdman

aynı şeyi yazmak için tıkladım comments kısmına :)

Fabio Luciano dedi ki...

edu'nun formasını alsınlar o zaman

Alper Öcal dedi ki...

Edu transfer oldu Corinthians'a.

Çetin Cem dedi ki...

en hesaplı topçu jo, en bütçeye zarar da vennegoor of hesselink o zaman.

Fabio Luciano dedi ki...

@alper öcal

o zaman ben de iso 2 yazdırırm formanın arkasına.hem kendi adımın kısaltılmışı olur hem de uğurlu sayım hem de luciano'nun numarası daha ne

Batu dedi ki...

Aziz Yıldırım bu haberi görürse bu sisteme geçer ve yeni transferlerden Cristian'ın formasının arkasına "Cristian Mark Junio Nascimento Oliveira Baroni" yazdırmaya kalkar aman dikkat :)

antti_sumiala dedi ki...

formalar kappa olmuş.. olan geçen sene aldığım nike formaya oldu..

açıkçası kappa yakışmamış valencia ya.. kötü durmuş..

AAAA dedi ki...

@Alper Öcal
fenerli Edu mu Corinthians'a. transfer olan?

ayrıca bu villa'nın hali ne olacak ya, bir türlü transfer olmadı gitti. adamın içinde ukte kalacak.

AAAA dedi ki...

fenerli edu'nun sakat olması, defans sorununu halen çözülememesi, malum brezilya ile olan sıkı bağlar dolayısıyla tamamen yanlış anlamışım.

M. Alper dedi ki...

FB'li Edu mu transfer olmuş Corinthians'a? Yoksa ben mi yanlış anladım?

nikolatesla dedi ki...

Valencia mallık yaptı bence. Bu adam Aralık ayının 3 ünde 28 yaşına giriyor. 28 yaşına giren bir topçu kariyerinin son büyük transferini gerçekleştiriyor demektir. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam 28 yaş kuralı denilen olayla futbolcunun bonservisi maximum aldığı yıllık ücretin 4 katı olabiliyor. Villa nın ne aldığını bilmiyorum ama aldığı ücretX4 ün 25 milyon € civarlarında olacağını düşünüyorum. Valencia'nın temiz 20 milyon € zararı var.

BT dedi ki...

@bypass ratio
eski arsenalli, valancia daki edu dur o.

twilost dedi ki...

david villa gitmek is-te-mi-yor! bu yüzden valenciaya 40üstü parayı reddetti diye mallık yaptı diyebilirsiniz ama ilerleyen senelerde villa'nın gidişiyle bi zarara uğramayacaklar bunu herkes görecek.

Doga dedi ki...

Bu futbolcuların forması standart fiyatta çıkmıyor mu yahu :). Kendi ismini yazdırırsan tamam ek ücret ödüyorsun da. Bizde öyleydi yani en azından, saçma oluyor zaten öbür türlüsü :).