6 Temmuz 2009

Ronaldo için 85 Bin Kişi



Maradona için 80 bin kişi koşmuştu stada. Bu akşam Madrid'de 85 bin taraftarın Santiago Bernabeu'da olduğu söyleniyor. Üstelik biletler 200 euroydu. Şaka tabii. Girişler bedavaydı, stada gelenlerin hepsine Real Madrid taraftarı ya da futbolsever dememek lazım. Günün galibi Nike mı Adidas mı? Nike, adamını Madrid'e bu tişörtle yollamış, Adidas da akşam bu formayı giydirdi. 2 yıldır süren bir transfer hikayesiydi bu. En kısa zamanda bu transferin kronolojisini yazmak lazım bloga...

34 yorum:

Fabio Luciano dedi ki...

ulan bu adamı görünce içimden buna şafak sezer'in kutsal damacana'da adamın arkasından ettiği küfürleri etmek geliyor.

aşkın dedi ki...

Bedava döner & Demet Akalın konseri?
Yok muymuş?

M. Alper dedi ki...

Yüzyılın en yaramaz transferi...
Tabii futbol açısından. Sponsorluk işlerini demiyorum.
Belki de bu adama çok gıcık olduğumdandır. Hele ki frikik öncesi ve sonrası tavırları yok mu?

gica dedi ki...

büyüklük mastürbasyonundan başka bir şey değil bence...

xxcronaldoxx dedi ki...

Yahu bırakın kötülemeyi.
Nesi yaramaz bu transferin? Bu adam değilmiydi geçen sene istatiklerin bi tarafına koyan? Sevmiyorsanız sevmeyin, adamın futboluna ne dil uzatıyorsunuz? Dünyanın en iyi oyuncularından birini aldılar ama bizim futbol ulemalarımız beğenemedi.

a.c. sedef dedi ki...

4. fotodaki 1 kişi bana 85 bin kişiden daha ilgi çekici geldi ama?

Adsız dedi ki...

kadinlar bayram yapiyordur simdi, resimlerde de görüldigi gibi. ofsayti gectim kornerin ne oldugunu bilmeyenler sirf bu herifin tipi icin gitmisler stada. "ayyy canim, ben ispanyayi tutuyorum hepsi cooook yakisikli" diyen alman kadinlar aklima geldi simdi. seneye dünya kupasinda cekecegimiz var yine.

AbSurDMaN dedi ki...

Yakışır...

Futbol açısından en yaramaz transfer diyen var yahu, biz bu futbolda çok ilerlemişiz mirim...

EDDIE dedi ki...

3. resimde ki elemanın elinde olan nedir?

İsim dedi ki...

CR9 Çok antipatik.
CR9 Futbol tarihinin gördüğü en komple forvet.
Sürat,çalım,dribling,asist,
santrafor klasında son vuruş,duran top,hava topu,uzak mesafe şut,arkası dönük top alabilmek.
Herif PS futbol oyununda yaratılan bot'lar gibi.
Verilen para çok yüksek.Büyük haksızlık,şu anda bu satırları yazarken Afrika'da bir çocuk öldü bir çay koymaya gidersem iki olur.
Ama stada giden 80 bin kişi de çok haklı.

vts dedi ki...

@ aşkın

Sıradan maçları geçtim, derbi maçlarında stadı doldurun. Ondan sonra şampiyonluk kutlamalarına laf edin.

Demet Akalın kalmamış Arif Susam'ı getirmişler bir de. 88'deki albümünüzü çok beğenmişler, bir tane de Real için yaptıracaklarmış...

venezia dedi ki...

-bence- son foto(ki yaklaşık 80-85 bin kişiye tekabul ediyor bu); barca'nın son dönemde reale ve madritistalara nasıl büyük bir '' futbol dayağı '' attığının ve bu dayağın onları ne derece hırslandırdığının resmidir.hee bu resim bu dayağın gelecek sezonlarda da devam edeceği gerçeğini değiştiriyor mu ?
pek tabii ki hayır :))

@ Anıl

nedense aynı şey bana da ilgi çekici geldi :)

Selocan dedi ki...

Adamın özel hayatı, yaşam tarzı insanlara yaklaşımı, maç dışındaki yaşantısı.. Tamam bu adamı sevmeyebilirsiniz bir kaka değil elbette. Ama kimse bana bu adamın kötü futbolcu olduğunu Real Madridin de berbat bir transfer yaptığını söylemesin. Güler geçerim. Bu adam şuanda yeryüzünde top peşinde koşan en iyi 2 isimden biri. Çimin dışındaki C.Ronaldo başka içindeki bambaşka. Ben futboluna bakarım. Bu adam inanılmaz yararlı olacaktır çünkü aksini gösteren en ufak bir şey yok. Bu adamın neden başarısız olacağını yazabilen varsa buyursun yazsın, bir kaynağı bir belgesi bir nedeni varsa yazsın çok merak ediyorum.

Canlı olarak izledim 2 saat boyunca ve yer yer Ronaldo hakkında videolar dolaştı en ilgimi çeken ise Fifanın ödül töreni. 3 isim çıkmış ödül almış yanyana poz veriyorlar. Biri Kaka biri Ronaldo diğeri de Messi... Şimdi bu 3 lüden 2 si aynı takımda diğeri de en büyük rakip ve aynı ligde. La liga artık ulaşılamaz.

Onur Aydın dedi ki...

Bir sporcuya yapılan en görkemli karşılamaydı. Tüm organizasyon olarak (Eusebio, Stefano, sahaya kurulan neredeyse konser alanı, taraftarlar, kupalar vs.)

Dünyanın en büyük transferi...

Unknown dedi ki...

Kaka kendisinin değil de bu antipatik adamın göz önünde olmasından etkilenmiyor mu acaba?Kendisine 40000 kişi geliyor,digerine 80000 kişi.Kaka ya haksızlık yapılıyor gibime geliyor

ACY dedi ki...

bi haber programında statta erkekten fazla kadın olacağı ve bununbi ilk olacağı söylenmişti ama oldu mu acep.. bide tişörtün yanında kameranın baya bi süre zoom girdiği ayakkabıları var nike olarak tabi adidasın hoşuna gitmemiştir o.. unutmadan o formasını imzalayıp giydirdiği çocuk amma suratsızdı yaa sanki zorla çıkarmışlar..

Fatih dedi ki...

@EDDIE: püsküüt o.

judas dedi ki...

o değil de adamım kaka gölgede kaldı resmen yanarım yanarım ona yanarım.
yüzyılın transferi ama o ayrı . . .

Unknown dedi ki...

Ronaldo adamımsın :) Bana çoğunluğun aksine hiçte antipatik gelmiyo.Gayet başarılı bir transfer.Tebrikler Perez.

euphrates dedi ki...

Modifiye Şahin tesis etmiş mi Real Barzo'ya?

sayerlack dedi ki...

Ntvspor'u kınıyorum.Böyle yayıncılık olmaz.5 dk yayınmı olur Allah aşkına.................

beckham07 dedi ki...

cristiano ronaldo 1 numaradır. şov başladı ama bu daha hiç bişey. asıl lig başladığında cristiano ronaldo şovu görücekler beğenmeyenler...

conqierors dedi ki...

Yeni nesil Beckham.
Ronaldo kimle evlenir acaba?
1-Nicole Scherzinger (pussycat dolls)
2-Natalie Mejia (girlicious)

Ergün On Radar dedi ki...

fotolardaki CR9 yazan vakfıkebir ekmeği de orjinalmiş

varol döken dedi ki...

çıkmışken şarkı da söyleseydi, o kadar insan gelmiş ayıptır, 94 milyon euroyu sırf futbolculuğu için vermiş olamazlar...

şimdi cristiano ronaldo'dan 4. resimdeki abla için geliyorrrr: dam üstünde un eler, dam üstünde un eler, tombul tombul...

havyarsız dedi ki...

aktif futbolcular içinde en iyisinin transferi için az bile bence bu organizasyon.

turkuaz0707 dedi ki...

eddie
arkadaşın biri mutlaka şaka olarak püsküüt demiş ama, ekmek o. çok iyi kabarmamış karadeniz odun ekmeği kıvamında bir ekmek. tabi bu ekmek resminden değişik manalar çıkarılabilir. Misal önümüzdeki sezon la liga ve cl'de barça'ya ekmek yok. yine barçaya, real olabilmeniz için bundan 40 fırın yemeniz lazım gibi.
bu arada kakanın 40 ya da 60 bini cr9'un 85'inden evladır. zira cr9'a gelenlerin yarısından fazlası futbolcu değil playboy ve magazin man görmeye gelen kadınlardan mütevellittir kanımca. kaka mı cr9 mi derseniz ikisi de iyi futbolcu ama kaka sadece futbolcu, cr9 ise bir markadır.
ayrıca cr9'u neden biz erkekler itici buluyoruz? adamın gerçekten ukalalığı ve tripleri mi itici geliyor biz erkeklere, yoksa kadınların yoğun ilgisinin yarattığı bir hasetlik durumu mu mevzubahis ne dersiniz!!!

lewoxx dedi ki...

bu adam portekiz ü. milli deyken bu karakteriyle alakasızdı. hatta yerli bir muhabirimizle röportaj yapmıştı, o kadar mütevaziydi ki. türkiye den bi kaç topçu sayıp özel selam felan göndermişti. yani milletin gıcık olmasına sebep olan şimdiki hareketleri tamamen imagemakerların işi.

adsumcu dedi ki...

aceto'dan 4. fotoğraf hakkında daha detaylı bir açıklama beklemek hakkımız mıdır değil midir:)

arkadaki amca da son derece nemrut bir pozda dikkat edin."nereye gidiyor bu madrid gençliği" havasında sanki:)

Beercholic dedi ki...

niye 9 vermişler ki, ben madrid taraftarı olsam ve eskilerden bir ronaldo formam olsa tamam niye şimdi yeni bir ronaldo forması alayım ki.. forma satışları beklenilen düzeye gelemezse sorun bilin ki budur.. ha 9 numarayı verdiniz bari arkasına c.ronaldo yazın ronaldo değil..

Free Siyaset dedi ki...

gecenin adidas ve nike dan daha çok kazananı bence bwin oldu... tören bir çok ülkede canlı da yayınlandı...

Sercan dedi ki...

stad 80,345 kisilik.
Görüldügü gibi bazi kisimlar bos. Üstelik 241 locada full olacagini sanmam.
Bana göre daha cok 70-75bin gibi

Adsız dedi ki...

Bu ilgiyi hakediyor, şu anda dünyanın en iyi oyuncusu ve geldiği takım da dünyanın en iyi takımı..

Unknown dedi ki...

bu arada maradona'nın transeferinden sonraki en büyük transfer kutlaması sanırım bu garip bir tesadüf diyebiliriz çünkü Maradona 5 Temmuz 1984'de Napoliye transfer oldu Yaklaşık 25 yıl 2 gün sonra da Ronaldo