23 Temmuz 2009

Alan Kardec

Alan Kardec de Souza Pereira Junior. Kısaca Alan Kardec. Babası spiritüalizme gönül vermiş ki adını Allan Kardec'dan alıyor. 1989 doğumlu Brezilyalı forvet. 1.85 boyunda. Vasco da Gama forması giyiyor. Brezilya U20'ye girdiğine göre de yetenekli adam. Maçını izledim mi? Hayır. neden yazıyorum peki? Bir; önce fotoğrafa rastladım; çok güzeldi, iki; adı ilginç geldi...

11 yorum:

Koray Gök dedi ki...

fm de de çok şahanedir kendisi bülent abi.

murat durgun dedi ki...

bu isim boşuna yazılmamıştır buraya,Türkiye'yi ziyarete mi geliyor Bülent Abi ? :)

Fatih dedi ki...

üç; acaba bir transferin habercisi midir bu?

BT dedi ki...

@Türkiye'ye gelmiyorsa demek ki boşuna yazmış oluyoruz:)
İki post önce de Rooney var. O da mı transfer habercisi)

Alper Öcal dedi ki...

İlk 2007 yılında parladı. 30 maça yakın oynadı. Vasco golcü bir takım değildi ama yine de 10-12 civarında atmıştı genellikle sonradan girmesine rağmen. Ben Adriano izleri görüyordum ama son 2 senedir düşüşte. Çok iyi bir fiziğe ve bitirici vuruşa rağmen oyunu iyi okuyamaması yüzünden atamıyor bir türlü. Bu sene Serie B'de golü yok. U-20 takımına Palmeiras'tan Marquinhos sakatlandığı için çağırıldı. İlk tercih değildi yani. Şimdi de kendisinden daha küçük olan 90 doğumlu Alex Teixera'nin gerisinde kalıyor.

Vasco'da da olay çıktı bu Alan Kardec yüzünden zamanında. PSG ilgileniyordu. Başkan da değerinin artması için oynamasını istiyordu. Romario ise rotasyonda kullanıyordu. Bir maçtan önce kendi koydu takıma Eurico Miranda. Romario kulüpten ayrıldı, Vasco küme düştü.

mre dedi ki...

@BT
Hepimiz transfer paranoyasına kapıldık. Yazdıklarını aynaya falan tutuyoruz tersten bir şey çıkar diye. Haldun Üstünel sağ olsun :)

raul dedi ki...

fm'de çok canlar yakmıştı zamanında ama fm efsanesi olarak kalıcak gibi duruyor.

şişedibi dedi ki...

fm 2008 aklıma geldi. beşiktaş ile oynar iken kendileri intere hat trick yapmıştı. sayende yüzünü de gördüm saolasın :)

Adsız dedi ki...

Konuyla zerre alakası yok da Bülent sen bilirsin bu Gökhan Zan senelik ne kadar alıyor.. Divan Kurulu'nda mı ne yönetim 300 bine oynuyor demiş

Dailywalker dedi ki...

FM'de deli oynar :)..

Hrngndz dedi ki...

fm2009da almayın takımınıza çok vasat :))