8 Haziran 2009

Los Galacticos 2

Bu kadroya şimdilik gönüllerdeki 11 diyebiliriz. Transferler gerçekleşirse de Perez'in devam filmi Los Galacticos 2 vizyona girecek. Kalede Casillas, defans dörtlüsü Sergio Ramos, Pepe, Albiol, Marcelo, önlerinde Xabi Alonso, sağda Ribery, solda David Silva, forvette Cristiano Ronaldo, David Villa arkalarında Kaka. Saydıktan sonra klasik bir yuh diyesi geliyor insanın. Bu adamların hepsini alabilir mi Real Madrid? Tek tek imkansız diyemiyorum ama sezonun ilk haftasında sahaya çıkacak takım da bu olmaz. Hollandalıların hepsinin bileti kesilmiş bu rüya onbirde. 250 milyon euro lazım bu yeni transferler için.

30 yorum:

Ömer Cankat Yüce dedi ki...

kaçtane 250 milyon euro?

zachpaulsen dedi ki...

ne 250'si. en az 350 lazık bence. kakanın 70 olduğu yerde ronaldo 100 eder. villa ve ribery'de en az 50'şer. silva, alonso, albiol de toplamda bir 60-70 etse. hollandalıları iyi fiyata satmaları lazım.

Unknown dedi ki...

cannavaro ve heinze'nin gönderilip de pepe'nin tutulması büyük hata bence.

berserk dedi ki...

Vurucam kırbacı vurucam kırbacı..

Çetin Cem dedi ki...

şu kadronun en gerisini pepe ile albiol'a bırakırlarsa, hele bi de caanım xabi'ye tüm yükü yıkarlarsa bu galacticos'un hali çok parlak olmaz kanımca. tabii, atıyorum mallorca'ya valladolid'e 6-7 attıkları günler de olur, ama zaragoza şokları gibi geceler de mutlaka yaşar bu 11.

kadimkishi dedi ki...

Bu takım oynadığı maçların yarısında rakibi ağlatır; kalan yarısında da kah Ramon'u kah seyirciyi kah Casillas'ı ağlatır...

Yazık lan Kasiyas'a. (İlker Yasin çınlasın kulakların.. :)))

srdr dedi ki...

bu adam cok fm oynuyor belli:)ruzgar gibi geliyor kulaga bıraz ama bellı de olmaz 2 3 senede bu adamların hepsını toplarsa sasırmamak lazım

mondo trasho dedi ki...

kim d4fans yapacak bu takımda merak ettim. sadece defans adamları yapar ama ramos ve marcelo bile hücum oyuncusu gibi oynuyor yahu.

gica dedi ki...

ronaldo'yu alamazlar. sir bırakmaz ronaldo'yu onlara ki ronaldo bu sezon her açıklamasında kalacağını söyledi. basında çıkanlar klasik marca takıntısı.

perezin ikinci dönemi de başarısız olacak diye düşünüyorum. son iki yılda superstarlar alamadığı için eleştirilmişti calderon ama madrid "takım"dı son iki sezonda. perez'in gelmesiyle yeniden sirke dönecek ve başarısız olacaklar yine. umarım öyle de olur.

Her Yol Roma dedi ki...

bu kadronun sol tarafında marcelo olmaz yahu. olmuşken p.lahm olsun. ama zabi orda tek başına mermi manyağı olur vallahi.

Selocan dedi ki...

ah bide Zlatan gitmese şu barçaya gelse Reale işte tam dream team olur.

defans ve kaleci 5 lisinden sadece albiol bu takımda değil alınabilir gayet. alonso zaten geldi gelicek az kaldı çok da pahalı bir adam değildir. kaka zaten geldi.C. Ronaldo ne olacağı belli değil bence o da biter başkan taktı birkere. Şu takımda bir valencialıların ingiltereye gitme olasılığı var birde riberynin çok talibi var gerisi biter bence ama silva sol kanada güzel olurdu.

göreceğiz insanı heyecanlandırıyor bu Perez. bence de 250 den fazla ederler. 70 kaka, 80 ronaldo, ribery villa silva toplam 130 eder bu üçlü, albiol ve xabi alonso da bir 40-50 etse, 320-330 eder. ama bu kadar oyuncunun satacağı ürünler çıkartır hepsini real madrid sorun olmaz 2 senede toplar o parayı geri.

James dedi ki...

Bu kadar adam alacagına Lampard yada Gerardı alması lazım ortasahada Xavi İniesta ile başedebilmesi için

erssre dedi ki...

bu kadar adamı 3 senede alamazlar. herkes real gibi enayi değil, eldeki portakallardan bu oyunculardan anca birinin parası çıkar.

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Hem Ronaldo,hem Ribery,hem de Silva?Üstünede Alonso,Villa,Albiol...Hele hele hele...

Yukarıda da belirtilmiş,bu adamlar 250'den daha fazla tutar ayrıca.Ribery yada Ronaldo-Kaka-Villa-Albiol-Alonso.Alınabilecek maximumu bu bence.O değil resimdeki kadro kurulsun isterim ama,bir de o şekilde geçelim,daha keyifli olur...

mre dedi ki...

buradaki 11 den takım değil beyaz takım olur ancak. hani yardım örgütü yararına maçlar yapılıyor ya öyle işte. bir de xabi 15. haftadan sonra kart manyağı olur sinirden bir ara gravesen öyleydi. ramos'u bağlasan bekte durmaz, marcelo desen aynı, çok zor yani. eğer bu kadro kurulacaksa çakılı oynayan stoper özellikli bir sol bek, xabi yerine de kazma ama deli gibi koşan bir ön libero alırdım diarra'lar falan kesmez daha da dayanıklı bir dana lazım.

hulleci dedi ki...

Yorumlar biraz abartılı olmuş, olmaz, oynayamazlar falan... Tek bir değişiklikle gayet güzel olur. Tek yapılması gereken Xabi yerine bir adet M1A2 Abrams tankı yerleştirmek. O zaman olur.

ACY dedi ki...

ramon'un arada kriz geçirip blogdaki alakasız haberlere yazdığı real kadrolarına benzemiş şimdi anladım bu adamın ispanya'da ne okuyup da böyle kendinden geçip bloga kadro yazmasının nedenini =) ama bu kadro kanımca değil ligin ilk haftası, hiçbir haftasında sahaya çıkacak gibi gözükmüyor.

aşkın dedi ki...

Yine gözlere perde inmiş aynen Topuz'un Beşiktaşlıyım demesinde olduğu gibi.
1)Bunların hepsinin gelmesi mümkün mü?
2)Hepsinin o paraya gelmesi mümkün mü?
3)Eldekiler elden çıkarılabilecek mi?
4)Bu kadro kurulsa bile başarılı olur mu?
5)Premier Lig ve Barcelona merchandising alanında almış yürümüşken bunlar pastadan ne kadar pay alır, aldığı pay masrafları karşılar mı?

Bu gidişle Realcan batar, kayyum olur veya İspanya kralı zimmetine geçirir.

natgeo dedi ki...

pepe neden duruyor? adamı futbol sahasına sokmamak lazım.

shwott dedi ki...

eee Buyuk kaptan Raul ne olacak?
2. Yarilarda veya son 10 dakikalarda falan mi girecek?
Oysa bu sene de gayet guzel top oynamış cok guzel goller atmisti.. :(

Protanopia dedi ki...

Robben'in niye biletini kesmişler anlamadım. Silva ya da Ribery kadar oynar o da. Bu sene ayakta kalan adamlarından biriydi Real'in. Sağdan dehşet akıyordu.

nikolatesla dedi ki...

Bana göre bu kadroda David Silva ve Albiol gereksiz.. Çek Ribery'i sola Silva'nın yerine, al Ronaldo yu sağa Villa ile tek forvet çık. Barça'dan hiç mi bi halt öğrenmediniz? Hatta Ribery'i bile almana gerek yok elinde Robben gibi bir psikopat var, manyak mısınız? Silva'nın yerine'de al Mascherano ya da De Rossi'yi babalar gibi, ya da paran yetmediyse koy Diarra'lardan birini Xabi'ciğimle yanyana oynasınlar aslanlar gibi.Ohh mis. Kaka'nın arkasında 2-3 tane cengaver olduktan sonra duman eder la liga'yı. Yapın bunları, bizlerde Barcelona sempatizanları olarak seve seve izleyelim Los Galacticos. Torunlarımıza anlatacak El Clasico maçları görelim dünya gözüyle. Tek taraflı olmuyor, Real Madrid "başım ağrıyor" a yatıyor daha sonra :)

Selocan dedi ki...

Real Madrid kıyasladığınız premierlig takımları ve barcelonadan ürün pazarlama, gelir vs.. açısından kat kat üstün bir kulüp bu futbolcuları sadece kendi gelirleriyle alabilecek şuan dünyadaki tek kulüp arap sermayesi yiyen city vb.. takımlar gibi değil yani. dünyanın en zengin kulübü olmakla kalmayıp bu işleri en iyi beceren aldığı futbolcular üzerinden ürün pazarlamasını en iyi yapabilen kulüp ve bunu on yıllarıdır çok iyi beceren bir kulüp barça gibi bu işleri yeni yeni kapan bir takım değil yani bu listedeki futbolcuların hepsini alabilecek ve 2 senede harcadığı parayı tekrar yerine koyabilecek de yegane kulüp. Buradan barça hayranlarına duyurulur. Premier lig kulüplerinin şuan krizden kafalarını kaldıracak hali yok barça da realin yanına yaklaşamaz !!

aşkın dedi ki...

Gizli reklam nickli:
O kadar muhteşem, servetinin toplamı Rockfeller'ı aşan Madrid niye ilk Galacticos'un parasını çıkarmak için antrenman sahasını sattı? Bak antrenman sahası diyorum, Riva Arazisi- Fulya Projesi- Kenan Evren Lisesi değil, bildiğin antrenman sahası.
Kabul etseniz de etmeseniz de trend değişti, sizin mantığınıza göre Roma İmparatorluğu'nun varisi İtalya'nın bugün dünyanın süper gücü olması gerekirdi.
Ayrıca 2003'te her açıdan çökmüş, borç içinde yüzen Barcelona'sının bu günlere gelmesini küçümsemek de apayrı bir boyutmuş.
Bir de kriz sadece İngilizler'i vuruyor zaten, Real Madrid'i değil.

İsmail Şayan dedi ki...

@ Selocan24

Şuna allah allah dedim:

"...premierlig takımları ve barcelonadan ürün pazarlama, gelir vs.. açısından KAT KAT üstün bir kulüp..."

Şuna ise diyecek laf yok:

"... bunu ON YILLARIDIR çok iyi beceren bir kulüp barça gibi bu işleri yeni yeni kapan bir takım değil yani..."

Bir konu hakkında fikir beyan edecekseniz biraz bilgi sahibi olup bazı noktalarda eksik ya da yanlış bilgi sahibi olunmasını anlayabilirim. Ama böyle gelip "ayar verir", "herkese haddini bildirir" bir eda ile yazıyorsanız neden bahsettiğinizi gerçekten iyi bilmeniz, konu hakkında sağlam bilgi donanımına sahip olmanız gerekir. Tarzınız bu olduğu zaman konuya hakim değilseniz ve bilgi eksikleriniz olduğu kabak gibi sırıtıyorsa da gelecek her lafı göze almış olmanız gerekir. Uzatmayacağım, sadece ufak bir dokunuşla yetineyim, belki biraz araştırma, öğrenme isteği doğurur da hayırlı bir iş yapmış olurum:

Real Madrid önce Bayern'den daha fazla ticari gelir elde etsin, ondan sonra konuşmaya başlayabiliriz.

Chloroform dedi ki...

Hollandalıların para etceklerini sanmıyorum. Van der Vaart küçük kulübün büyük oyuncusu olduğunu ispatladı bir anlamda (Galatasaray'a gelse şaşırmam, Sneijder e madridliler ısınamadı ama geçen sene şampiyonlukta bence baya bir pay sahibiydi. Bu piyasada en fazla 15m eder. Huntelaar ı elden çıkarmazlar, fazladan bir forvetin bir zararı yok. Drenthe ye genç diye ya sabredecekler ya da 5-6 m a satacaklar. Robben en değerli malzeme gibi görünüyor ama ona da ancak City talip olur. Van Nistelrooy un da bu sakatlığıyla para etmeyeceği ortada.

jugador dedi ki...

a. robben = d.silva+ f.riberry

bu kadro ile bu real madrid iş yapsın futbol izlemeyi bırakırım. bu arada belki aziz başkan aray girer xabi alanso'nun bonservisini alır fener'e kaptırırlar topçuyu :)

Yiğit dedi ki...

kaka ile ronaldo 160 etti bile. 250'yi geçecekler sanırım. man city'nin 400'üne çok diyoruz bide. o değil de bu city kimi alacak piyasada adam bırakmadılar :)

ygtylmz dedi ki...

Bülent abi senden Los Galacticos 1 Dönemi real madrid yazısı istiyorum . Başarılar , alınan yenilgiler vs.vs.vs .

gokhan dedi ki...

evet bir real madrid tarafarı olarak real madrid in bu kadar para harcamasıyla alakalı fikrimi yazabiirim: Şimdi C.ronaldo ve kaka transferindensonra barca yönetimi verilen paraların çok fazla olduğunu ve piyasanın! dengesini bozduğunu iddia etti.Fakat şöyle bir durum var ki Baça nın ibrahimoviç e verdi para:Etoo+40 milyon yani yaklaık 65 70 milyon lira. Size samimiler mi:Kesinlikle hayır!Peki günümüz futbol dünyasını da düşünerek Messi nin Barça ile anlaşamayıp ayrılmak istediğini düşünelim.Barça ne kadar fiyat biçer sizce?Madem arkadalar ronaldo ya 70 milyonu çok görüyor peki kendileri Messi için nekadar fiyat biçer?Kesinliklebakın ronaldo nın transferinden ayrı düşünüyorum) 80 milyon eurodan az koymazdı.Zaten ibrahimoviç e verdiklri para a bunu kanıtlıyr.Viva Real madrid!!!