29 Haziran 2009

Arjantin'de Son Tango

Adı Kapanış Ligi ve bu nasıl bir kapanıştır! Arjantin'de Clausura 2009'da son haftaya giriliyor. Fikstür çekildiğinde son hafta oynanacak olan Velez-Huracan maçı kimse için bir şey ifade etmiyordu. Artık ediyor. Ne Boca var ortalıkta ne de River... Son şampiyonluğu o garip play-off'da alan Boca, ligi son sırada bitiren ezeli rakibi River'a çok fazla güldü ki şimdi 17. sıradalar. 18. haftada Velez, 3. sıradaki Lanus deplasmanından bir puanla dönünce Huracan kazanıp liderlik koltuğunu aldı. Bu ligde hiç şampiyonlukları yok ve son hafta Velez deplasmanına gidiyorlar. Maç Pazar günü, NTV Spor mutlaka naklen yayınlayacaktır.

15 yorum:

ich dedi ki...

aksaaraaay akksaaraaayy, haydii aksaaraaay. hakiki aksaray burda. eveet aksaray'ın kralı burda. Buenos Aires yollaaarııı daaar daar. Bana bakma benim yarim var.

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

Yo creo que el problema del river plate , o lo que se le puede achacar, es que incumplió un acuerdo verbal, pero lo innegable es que tiene todo el derecho a reclamar el dinero que estime oportuno por campeones.

Y RIVER PLATE olééééééééééééééé´...

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

Joder con Scolari!

Raúl celebrar nuestro décimo campeones copa en bernabeu con villa xabi ronaldo kaka y arbeloa

Los valencianistas con sus complejos de siempre, es un querer y no poder. Asumid que en este pais hay dos equipos que están a años luz vuestro. Que por unas u otras estais en bancarrota y no podeis competir, y ojito con los que vienen por detrás que os ponen la pata por encima. Que no se vende a Villa, están en su derecho, es suyo. ¿Que tienen que vender para sobrevivir?, ese es su problema

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

people are boring with raul. most of people are fed up with raul. but raul still score goals.

this season raul 18 goals. villa 28 goals but 9 penalty. villa always kick penalties in valencia. raul never kick penalties since 1994.

don't count penalties villa 19 raul 18. equal

what i said aceto bulent. like 1985 a new challange is coming. hugo sanchez, maceda, gordillo now kaka cristiano albiol possible villa maybe ribery. yes raul will be reserve this season. like santillana reserve of hugo in 1985.

everything is same. HISTORY REPEATS ITSELF.

anyway what is football history ? football history is real madrid . we wrote its history.

galatasaray didn't write football history jejejejeje

nikolatesla dedi ki...

ramon; if Galatasaray has a dictator (like franco), maybe wrote history jejejeje

jtr dedi ki...

"kick a penalty" böyle bir tabir var mıydı ya ingilizcede :S

Beercholic dedi ki...

O değil de şu ligi iki devre usulü bir tam sezon olarak düşünsenize.. Bütün takımlar Ankaraspor gibi mi olacaktı yani?

efe dedi ki...

"galatasaray didn't write football history jejejejeje"

sonra dövünce dövdü oluyor, tey allaam sanane be birader ne bulaşıyosun şimdi galatasaraya :)))

sunshine dedi ki...

Nedir bu yabancı dilde yazma sevdası?

Trofolo dedi ki...

amanteramco:
Ramon yabanci cunku :)

berserk dedi ki...

bülent abi senin "isa nın atletleri" sabah a çıkmış.

mute dedi ki...

Bence bu Arjantin'de olan bitenlere ayrıntılı bir bakılmalı. Geçen sene River'ın ligi son sırada bitirmesi, bu sene iki kulübün de ortalıklarda olmaması. Huracan - Velez yükselişi...

Zannetmiyorum ki Boca-River ikilisi 1-2 sezon gençlere yatırım yapıp ortalarda gözükmeyen, sonra da patlama yapıp birkaç şampiyonluk ve acaip paralar kazanan bazı Avrupa kulüpleri gibi olsunlar. Ne kadar iyi oyuncular yetiştirseler de bu kulüplerin yapısı transfere dayalıdır. Genç veya yaşlı, Arjantin'in ve hatta Güney Amerika'nın kalburüstü oyuncularını transfer edip Avrupa'ya ihraç ederler. Peki ne oldu da iki senedir bu zincir kırıldı ya da eskisi gibi olumlu sonuçlar vermiyor? Ekonomik sıkıntıları mı var? Diğer kulüpler mi geliştirdi kendilerini? İncelenecek konular...

ich dedi ki...

Ekomomik sıkıntısı olmayan Arjantin takımı yok ki. Aşşağıdakiler aynı yerde, sadece yukarıdakiler aşşağı indi.

aliyavuz dedi ki...

vélez ve lanús su anda arjantinin en iyi iki takımı. son iki yıldır da bagıra bagıra geliyorlar zaten. seneye gençlerini korursa racing de kafaya oynar. huracan'ı ciddiye almıyorum, kızmasın globo taraftarı.
bocanın son şampiyonluğu yazık günah bi şampiyonluktu, hakeden bi kadroları yoktu. river da pigme kadrosuyla sonsuza kadar şampiyon olamaz. ahumada da ispanyaya gidiyomuş zaten. :S

Silphatos dedi ki...

şerefsizim ramon'u okumak için giriyorum şu bloga