10 Mayıs 2009

Son Gülen İyi Güler

- Dk.91: Arda oyundan çıkarken Kewell oyuna giriyor. Son giren, pardon, son gülen iyi güler...

45 yorum:

Murty dedi ki...

bunun adı düpedüz saygısızlıktır. hem de kewell gibi bir oyuncuya yapılması hiç hoş değildir. zaman geçirmek için yapılan bir oyuncu değişikliği böyle olmaz, ayıptır. bu adamı bari küstürmeden bitsin artık bu lig.

Adsız dedi ki...

Bu sezona dair en güzel şey bence Harry Kewell'ın varlığı ama onu bile etkin kullanamadık, umarım sezon sonu ayrılacak yollar değildir söylemek istediğiniz...

papaz dedi ki...

maç sonu üzerine basarak Kewell'i yedek bırakmak benim kararım dedi LİGTV röportajında.

tifo dedi ki...

birisi oyuna girmek üzere kulübeye çağırılırken "ben girmem" derken, diğeri dakikaya aldırış etmeden oyuna giriyor.
ama bu tribunler o birisi iki çalım atınca adını haykırıyor hiç anlam veremiyorum...

pclion dedi ki...

Alisamiyen.net'te çok güzel söylemiş bir arkadaş. Harry Kewell'ı bile "Human Trophy Cigar" yaptık ya, ötesi yok herhalde.

Bülent hocamız bizi şaşırtmak için gece gündüz kafa patlatıyor galiba. Taraftarda bir beklenti yokken bile "bu da olmaz artık" dedirtecek bir şeyler yapmayı beceriyor. Böyle olmamalıydı...

CAN dedi ki...

Pınar Argun-->Kewell'ın oynamama sebebi sakatlığı mıydı?

Bülent Korkmaz-->2 gün önce hafif bir sakatlık geçirdi ama onamasına engel yoktu.Kewell'a forma vermemek benim tercihimdi.

lyotard dedi ki...

galatasaraylı değilim, galatasarayın iç dinamiklerini de açıkçası çok bilmem. şunu merak ediyorum sadece: bülent hoca'nın yabancı oyunculara karşı olan bu tutumunu onun yabancı düşmanı olmasına yorabilir miyiz? yani lincoln'ü anlarım da -futboluyla alakalı diyelim hadi- baroş ve kewell'a olan tavrını nasıl açıklayabiliriz bunu gerçekten merak ediyorum?
kendi futbol hayatının en güzel yıllarının da bir yabancıyla (hagi) anılıyor olmasının bülent hoca üzerinde yarattığı bir travma var olabilir mi? ya da ben mi çok şüpheciyim? lütfen klübü bilen birileri anlatabilir mi bu durumu?

danny dedi ki...

Bana göre Harry Kewell ı uzatmalarda vakit geçirmek için Mehmet Güven kontenjanından oyuna almak en hafifinden Kewell ın kariyerine saygısızlıktır... Açıkçası Kaptan ı anlamakta zorluk çekiyorum...

Anlaşılan Florya ya bu sezon son giren Bülent Korkmaz aynı zamanda ilk çıkan da olacak...

Telif Hakkı dedi ki...

yok yabancı sevmemekten ziyade, teknik direktör cehaleti, saygısızlık demek daha doğru olur. Çok gereksiz ve saçma bir hareket yaptı işte. Umarım sezon sonu yollarımız ayrılmaz kewell la diyeceğim ama zor gözüküyor. Dua edelim de yanılıyor olalım :(

cast dedi ki...

kewell i oynatmamak senin kararın olabilir cunku gs ın hocası sensin bulent ama sen asla bi taktisyen yada motivasyon aracı olamazsın sen sadece bi antrenör olursun gs da su lig bitsin istiyorum artık bitsin cünkü bu adam sıradan egolarını tatmin edicek yıldızlar arıyo karsısında saygım bitmeden git lutfen bulent korkmaz

bahtiyar dedi ki...

bunun en hafif ifadesi tebriyesizliktir. kewell gibi bütün sene hiçbir şekilde profesyonellik dışına cıkmadan elinden gelenin en iyisini vermiş bir oyuncuya bu yapılmaz. o dakikada lincoln'ü oyuna almaya çalışsa ne olurdu bunu düşünsün. bülent korkmaz; 3 hafta kaldı, büyük kaptan olarak kulübün kapısından çık git lütfen. sana saygımızı kaybetmeden bırak galatasaray'ı.

Can dedi ki...

yazık gerçekten.

bülent korkmaz´ı bilmesek bilinçli olarak zarar vermeye çalışıyor diyeceğiz.

bu karakterde bir adamdan iyi futbolcu olur ama asla iyi td olmaz.

Unknown dedi ki...

gençlerbirliği'ndeki oyuncu katliamını unutmadık kendisinin. takım perişan etmede üstüne yoktur büyük kaptanın. teknik direktörlük gömleği kendisine epey lüks kaçar. tadındayken bırakırsa kariyerine laf ettirmez en azından.

mell dedi ki...

bülent korkmaz gibi gs efsanesine sevgimden bir parca daha kopartan hareket, hakaret.

Schumy dedi ki...

"My name is Harry Kewell, Kewell from Galatasaray. through my football career, i fell many times, i' ve been pushed. they said "it' s over", they said "he can' t stand up, he can't play". i was reborn at galatasaray. i' ve found friendship and happiness at Galatasaray. i' ve learnt one thing really well is such a privilege to be a part of galatasaray..."

alperensaylar dedi ki...

bülent korkmaz'ın acaba leeds günlerinden bir gıcığı mı var kewell'a:)

ultras/Movement dedi ki...

Lincoln-Baros-Kewell diye liste uzar gider....

apaç dedi ki...

iyi iyi.

yavaş yavaş oturuyo taşlar yerine.

Lev Yashin dedi ki...

böyle saçma sapan iş olmaz. bir arkadaşın da dediği gibi hakikaten artık kimsenin bir beklentisi kalmadığı zamanda bile şunlar oluyor ya ilginç. bülent hiç birşey yapamıyorsan istifa et be kardeşim. bu nedir yani? bu mu teknik direktörlük? hangi kafayla yapıyorsun bu işleri gerçekten merak ediyorum. ömrümde hiç bir teknik direktöre tahammülsüz olmamışımdır hatta her zaman sabır ve istikrardan yana olmuşumdur teknik direktör konusunda ama artık yeter! git gelme bir daha! git!!!

ix dedi ki...

http://www.cnnturk.com/2009/spor/futbol/05/08/galatasarayli.kewella.buyuk.onur/525671.0/index.html

infernovic dedi ki...

Bu sene kaybedecek ne varsa kaybettik, gelecek sene için de elimizdeki en değerli oyuncuları küstürüp takımda kalmamalarını sağlamak için yatırım yapıyor gibiyiz adeta..
Kendisine yapılan haksızlığa ve saygısızlığa rağmen, yıldız futbolcu kaprisi yapmaması da kendisinden beklenen, yakışan hareketti. Umarım, çok zor ama, umarım bizimle kalır.

dogan pamuk dedi ki...

büyük kaptan keşke hiç başlamasaydın bu işe. sana tapan tarfatarlara da yazık. umudu hiç kaybetmemekten bahseden sen ve senin takımın eskişehir ve hacettepeye yenilerek şamp. kybetti.
bence kaptan bu saaten sonra kendi egolarını tatmin ediyor ybancılara karşı ve bunu yaparken de hem bizi kullanıyor hem de bize zarar veriyor. yazık.

Erdal Güngör dedi ki...

Gerçek oyun sanal fm'e benzemez,neden kızıyorsunuz,TD tercihini istediği gibi kullanır.Ne olursa olsun adam yaptıklarının arkasında duruyor....

Çetin Cem dedi ki...

tifo'nun yazdıkları o kadar güzel özetliyor ki, onun cümlelerini kopyalayıp bir de ben söyleyeceğim, izniyle:

birisi oyuna girmek üzere kulübeye çağırılırken "ben girmem" derken, diğeri dakikaya aldırış etmeden oyuna giriyor.
ama bu tribunler o birisi iki çalım atınca adını haykırıyor hiç anlam veremiyorum!

(evet biraz da duygusal yaklaşıp sonuna ünlem çaktım!)

fishel dedi ki...

Yakışmamış Bülent Korkmaz'a... Neyin peşindedir, nedir amacı?

Pads dedi ki...

@apac

Bir degil iki degil. Blog'lara yaptigin butun yorumlarda genel dusunceye aykiri yorumlar yazmak icin zorluyorsun kendini. 'Bu benim gorusum' diyerek icin icinden siyrilmak kolay ama oyle olmadigi ortada. Bu yaptigina Hincal Uluc'luk derler.

Aslinda ben de bunu soyleyerek sana yardimci oluyorum. Amacin bu cunku, tartisilarak isim yapmak. Bu tartismalardan hemen sonra da blog acarsin -hatta acmisindir bu aralar belki- ve postlarinin altina reklamini yazarsin.

Kolay gelsin, senin de isin zor valla.

srknsngn dedi ki...

kewell son haftalarda güçsüz ve yorgun gözüküyordu (bütün takım öyleydi ya o da ayrı bir mesele) o yüzden yedek bırakılmasını bir nebze olsun anlamıştım ama 92. dakikada oyuna almak nedir onu çözemedim.
zaten biletini kesmişler bülentin o da farkında.
çabuklaştırmaya çalışıyor olabilir .

berserk dedi ki...

elimizde ki adam zamanında dönemin en iyi sol kanat oyuncularından biriyken buraya geldi sol kanadı vermediler, 91 de oyuna soktular ayağına top değmedi; ama gıkını cıkarmıyor, SIFIR BONSERVİS le gelmesinin de payı var, almak için pek uğraşılmadı piyangodan cıktı sanki o yüzden pek değeri anlasilmiyor heralde, algı sorunu bence... büyük adamsın harry..

Chevic dedi ki...

@cetin cem ve tifo
o günler geride kaldı, lincoln den bahsediyoruz sanırsam ve artık lincolne Gs taraftarı eskisi gibi yüz vermiyor. Son aylarda yaptıklarıyla (haklı haksız bakmadan) tamamen taraftarın güvenini kaybetti...

@erdal güngör
adam yaptıklarnın arkasında duruyor diye eleştirmeyecek değiliz, doğru da yapıyor değil gayet de kızarız eleştiririz, dünkü maç devam ederken eh dedim bu maçı pek olayı olmadan kapadı bülent ama son dakikada yine yapacağını yaptı. Aceto hariç Bülentlerden tiksinir olduk sayelerinde, Skibbe'yi özler olduk...

Cem Kalay dedi ki...

Önce Lincoln, hadi onu geçtim, sonra Baros, şimdide Kewell. Bülent Korkmaz'ın futbolculuk döneminde verdiği hizmet karşılığında haklı olarak taraftardan aldığı sevgi, kaybolmakta.

10 kişilik bir Ankaragücünü zar zor yendik. Korktuk onlardan Bülent Korkmaz sayesinde.

Ligin ilk yarısındaki Ankaragücü maçında; Skibbe'yi övmeyeceğim,kendisini sevmezdim ama Baros, Kewell ve Lincoln üçlüsünün yaptıklarına bakın, birde şimdiki Baros, Kewell, Lincoln üçlüsüne bakın aradaki farkı anlayacaksınız.

cast dedi ki...

belkide 2 adnan istemiyodur kewelli gelicek sezon eger seneye kewell giderse bu hareket sadece onun icindir ki eger oleyse bulent o zaman senin karekterın ıcın suphe duyarım

cast dedi ki...

apac ayrıca sakamısın sen dikkat cekmek istiyosan seda sayanın programına git okmik oluyosun gercekten

devletli dedi ki...

skıbbe kalsaydı (en azından yönetim erkek gibi davransaydı) şerefsizim şampiyonluk turunu atmıştık bu hafta. allah bildiği gibi yapsın skibbe'yi getireni de, göndereni de.

Protanopia dedi ki...

Afedersin ha gitmişsin sahanın ortasına pislemişsin "benim kararım" demişsin ha da Kewell gibi bir futbolcuyu sahaya sürmeyip 90+1 de oyuna alıp "benim kararım" demişsin. Tamam kararları teknik direktörler veriyor ama bu kadar saçma kararları vermek için teknik direktör olmak gerekmiyor ki. Benim kararım deyince "aferin oğlum" diyecek biri yokmuş iyi ki orda.

adminato dedi ki...

son gülen iyi güler derken bülent korkmaz ın arkasından mı gülecek demek istendi acaba?

Utku dedi ki...

Stoperin kalmayınca o 'dünya yıldızı' en ufak kapris yapmadan geçip aslan gibi dururken beni Barış Özbek denen ve Sabriden sadece boy olarak farklı olan adamı seyretmek zorunda bıraktığın için sana teşekkür ediyorum Bülent Korkmaz.Hıncal Uluçun ilk lig maçından sonra Bülent Korkmaz yarın istifa etmeli derken ne biçim adam bu 1 maçla antrenör mü yollanır diye düşünmüştüm...
Ne kadar uğraşsan da Kewellı küstüremeyeceksin,bu mantıkla,bu saçmasapan inadınla (kime ve neye olduğunu anlayamadığım) 3 maç sonra sıradan bir klüpte başarılar dilerim sana...

Adsız dedi ki...

Ben bir BJK'lı olarak uzun yıllar Bülent Korkmaz'ın GS'nin başında kalmasını diliyorum.
Çok büyük hoca yav.

june.one dedi ki...

Aylar once bu blogun sayfalarinda guardiola ile karsilastirilan Bulent hakkinda bugun yazilanlar ve su anda bulundugu durum gercekten de uzucu.

Özkan D. dedi ki...

o sadece bu yüzden Galatasarayı bırakacak kadar Türk kafalı bir futbolcu değildir, bazı insanlar işleriyle duygularını birbirine karıştırmazlar.
(Bülent Korkmaz' ın yaptığı tabiki doğru değil ama, Bülent zaten gideceği için Kewell sadece bu olay yüzden gitmeyecek demektir)

brk dedi ki...

ya kewell da küserse?

Yasin dedi ki...

Kewell canımız, çok seviyoruz. Son haftalarda sahada ruh gibi geziyor, olur bazen; yedek kalmayı da, vakit geçirmek için son dakikada oyuna alınmayı da kompleks yapmayacak kadar asil bir adam, gereksiz yangın bence...

a.z. dedi ki...

skibbe'yle sezon sonu ayrılıp bülent'i getirsek ne yapacaktık kim bilir..

beterin beteri var haline şükret cimbom :)

Unknown dedi ki...

adam zaten sampiyonlar ligine kalinmazsa gidicem dedi hala neyin tartismasini yapiosunuz.italya yada ingiltereye dönücek.bülent korkmaz da aya gider zaten bu kafayla yolu acik olsun.

ahmet dedi ki...

kredini tuketiyosun bülent!

ayrıca kewell, su anda takım icinde kaptanlıga en cok yakısan oyuncu bence

Rase Portash dedi ki...

Ama cok gulduruyorlar arkadasi, abartili guluyor, son hayirsiz olursa nasil gulecegiz?