11 Mayıs 2009

Rize'li Iniesta

Boyu posu ve seyrelmiş saçlarıyla klasik Çaykur Rizespor futbolcu tipi Iniesta. Bu durumda Angulo da dayısının oğlu olabilir (!) Koray, Murat Hacıoğlu, Altan'ın yanında hiç sırıtmaz. Dün harbiden nazara gelmişti. Barselona şehri son dakikada kaçan şampiyonluk kutlamasından çok onun sakatlık haberiyle dağıldı. Bugün iyi haber geldi. Şampiyonlar Ligi finalinde oynayabilecek. Aziz Jordi iş başında yani... Barcelona'nın bu sezon onun sakat olduğu dönemde teklemişti. Alternatifi yok gibi... Dün attıkları 3 golle kulüp tarihinin rekorunu kırdılar. Bobby Robson yönetiminde Ronaldo'lu kadro 96-97 sezonunda 102 gol atmıştı. Ligin rekoru ise Toshack yönetiminde 89-90 sezonunda 107 gol atan Real Madrid'de. Barcelona'nın bu sezon oynadığı resmi maç sayısı 57 (o kadar oldu mu yahu). Attığı gol sayısı 150...

17 yorum:

Enes Özbey dedi ki...

Sampiyonlar Ligi finalinin beklentilere cevap verebilmesi icin ideal Barca orta sahasinin oynamasi cok onemli. Iniesta da Insallah oynar finalde

Tyrarchangel dedi ki...

ayrıca jaap stam ve senderos'la bi baglantısı oldugunu düşünüyorum

PENALTY dedi ki...

Bir ekleme Rize'li topçulara Fahri Tatan:)))

Selocan dedi ki...

benzetmek gibi olmasın, IT diye bir film vardı 90 yapımı, korku filmi ordaki karakter aklıma geldi =) rizeliden çok. eğer iniesta sakatlansaydı kupaya el sallardı Barça (bence yine sallayacak o ayrı).Bu takımın tek değişmez ismi olduğunu 10 puanlık fark 4 e indiğinde anlamıştık zaten La liga'da. bence barça için eto henry hatta messi den bile çok daha önemli ve gerekli bir futbolcu.Açıkçası sakatlandığını duyunca sevinenlere barçanın şanslı takım olduğunu hatırlatmakta fayda var. He tabi şans hep iyi oynayandan yanadır (tavlada büyüklerimiz derdi)

Minero dedi ki...

Çaykur Rizeli ve seyrelmiş saçlı futbolcu modelinde ekol isim Can Cumhur Bozacı'yı es geçmişsin. Facebook'taki fan kulübüne üye biri olarak darılırım.... :)

Sinan Yılmaz dedi ki...

Fahri Tatan'da İniesta'nın Rize'de ki haliydi zaten... :D

scugnizzi dedi ki...

fahri tatan :)))

İsim dedi ki...

Bu adamda böyle bir anemi veya böbrek yetmezliği hastalığı varmış gibi bir renk,hal var.
Aceto'nun ima ettiği gibi böyle sağlıklı beslenememiş,kavruk Anadolu topçusu havalı.
Büyük topçu ama.

venezia dedi ki...

aynen ne zaman görsem iniesta'yı o tünelin ucunda sahaya adım atarken fahri tatan gelir aklıma :))

Baran Doğan dedi ki...

Iniesta fiziksel olarak çok ilgi çekici olmamasına rağmen evet çok iyi bir futbolcu. Karizma fakiri futbolculara örnek olarak bir zamanlar Real Madrid'de top koşturan Munitis'i de verebiliriz.

pclion dedi ki...

Sabahtan beri gülüyorum buna, önüme gelene söyledim. :)

YapiYapo dedi ki...

Tiplerden gidiyorsak Trifon IVANOV candır.

Mr.Eko dedi ki...

@marlonbarando : Munitis'e yakından bir daha bakmanı öneririm.

mre dedi ki...

aceto bu akşam lig tv'de avrupa'dan futbol yayınlanmadı yeri değil belki ama her hafta zevkle izlediğim için merak ettim?

efe dedi ki...

Bizim ligimizin, 53 er golle en çok gol atan iki takımı olan BJK ve FB nin gol sayılarını toplasak; burdan Barcelona'ya yol olmuyor zira...

Trofolo dedi ki...

@mre
Dün aksam 20-22 arasında idi yayın. Haftaya tekrar 22 de

kutay dedi ki...

bu rizeli topçu tanımına ilk gs dergisinde rastlamıştım.. çok hoş bir tespit. o zaman da çok gülmüştüm, şimdi iniesta ile daha da guzel olmus...)