7 Nisan 2009

Milano Bitti Sıra Los Angeles'da

Bir zamanlar büyük paralar kazandırdığı Atalanta'ya dönmüştü. Bu adamın tribünlerle hep bir derdi vardır. Inter tribünlerine de gider yapmıştı. Atalanta taraftarıyla da papaz oldu. Futbol oynadığı yok tabii çokça sakatlık yüzünden. Lakin kral topçudur. Christian Vieri, Los Angels Galaxy ile pazarlık yapıyor. İşini biliyor, Milano'yu bitirdi sıra Los Angeles'ta... Öte yandan(!) Melissa Satta insan değildir...
Vieri ve formaları

17 yorum:

zilyoner dedi ki...

hakkaten insan değilmiş. şöyle bir göz gezdirdim de :)

dersini almış da ediyor ezber dedi ki...

kral topçu(ydu) kesinlikle. özellikle inter'deyken hayrandım kendisine. çok klas goller atardı.

Sinan Kolat dedi ki...

ya buna ne demeli

http://video.google.com/videoplay?docid=-4185584773879760850&hl=tr

KağıttanPilot dedi ki...

katar a gidicegne los angeles e gitmesine sevindim . simdi gelse ligi +10 golle bitirir kesin tek veya cift forvet oynamasida farketmez . forma satisindan da iyi para getirir bizde dunya gozuyle izlemis oluruz . ronaldo , vieri , recoba , shevchenko , zidane doneminden kim kaldıkı yıllara yenilmeyen .. bu haberden sora delpiero gozumde daha cok buyudu youtubdan eskı maçları açma vaktidir .. bıde posterını astıgmız adamların yavas yavas son demlerını yasadığnı gormek ınsana buyudum galıba dedırtıomus onuda gormus oldum sımdı .

Ocakçıyan dedi ki...

MELİSSAA SATTA nın ne olduğunu merak ettim şimdi ???? :D:D:D

mre dedi ki...

hayatımda gördüğüm en bencil golcüdür. zorda kalmazsa pas vermez, asist diye bir şey lügatında yoktur. olması gerekir mi? tartışılır ki bence gerekir.
yalnız inter'de bir maçta emre'ye gerçekten al da at diye bir pas atmıştı. emre'de izleyen binlerce insan gibi pas beklemediğinden ayağında dolandırmış harcamıştı pozisyonu. baya da fırça yemişti yanılmıyorsam. bu da böyle bir vieri anekdotumdur :)

lancey dedi ki...

birçok kisi bilmez ama vierinin tam adı CHRISTIAN BOBO VIERI'dir.

çok kral topçuydu keşke hep inter de kalsaydı.

Massimo dedi ki...

Kendisi nazarimda topcu degildir, bencilin ta en onde gidenidir Raul ile birlikte. Ikisini toplasan bir Ibo, Rooney falan etmez bence. Ikisi de yanina gelen herkesi kovduran, sinsi, icten pazarlikli, saha icinde kimseye pas vermemeye calisan, en zorda kalinca en zordaki arkadasina pas atip onun top kaybetmesini sagladiktan sonra kendisini akladigini sanan, bire bir adam falan gecemeyen, sadece belesten goller atabilen,bence futbol yoksunu 2 futbolcudur.

Kerem dedi ki...

Ben çok beğenirdim Vieri'yi. RVN'nin tarzına benzetiyorum kendisini. İkisi de mükemmel forvet tipi.

devletli dedi ki...

hakkatten değilmiş... ama vieri'nin tercihleri başka yönde diye hatırlıyorum. ha bu arada vieri futbolcuysa diğerleri değildir.

siminya dedi ki...

çok alakasız bir şey söylüycem, zaten benim burda çok alakalı bir cümle kurmam mucize sayılır, şu yanda la gazete okuyan,sadece kolu görünen adama aşığım, her gelişinde koluna takılıyor gözüm ne karizmatık kol o öyle :)

oh itirafımı ettim gidiyorum

Adsız dedi ki...

Abla da iyiymis.

hep boyle bir sevgilininn hayalini kurdum.

daha da cok kurarim :)

neyse, yarina sinav var, ona calismak gerek.

kavanoz dipli dunya..

domestos dedi ki...

Melissa abla aynı zamanda Boriello'nun eski manitası. Ve gerçekten de insan değil...

josemarcelosalas dedi ki...

Sadece Inter'deki performansıyla hatırlamak istedğim.

M. Alper dedi ki...

Yemişim Vieri'yi...
Bana ne ya?

Bu Melissa yengemiz de neymiş ya?
Maşşşşallah...
Aceto haklı. İnsan filan değil TAŞŞŞ.

dogan pamuk dedi ki...

vieri yi vieri yapan sol ayağıdır. sağ ayaklı olsa zafer biryol dan farkı yoktur.
çok güzel goller atardı. uzak yakın farketmez top ayağına bir otursun melissa ablamız gibi gerisi yalandı bu ada için :))

Unknown dedi ki...

vieri gercekten kraldı her mac gol atardı birden los angeles diyince aklıma london donoan geldi eski menajer oyununu oynayanlar bilirler...