23 Mart 2009

Robben&Liverpool?

Rafael Benitez'in keyfi yerinde. Sözleşmesini yeniledi. Real Madrid, Manchester United ve Aston Villa'ya 10 günde 13 gol attı. Eli kuvvetli olunca elbette ki takıma takviye isteyecek. Dile bizden ne dilersen zamanı yani. Benitez da Robben'i istedi. Real Madrid neden satsın, bilemiyorum tabii. Chelsea'ye 36 milyon euro ödemişlerdi. Liverpool 22 milyon euro önermiş. Liverpool'un Robben'e mi ihtiyacı var? Bence defansta (bekler) rekabeti arttırmalı bu takım bir de Torres'e alternatif büyük bir golcü almalı...

14 yorum:

Adsız dedi ki...

Torres'e alternatif büyük golcü derken?

David Villa olabilir mi bu isim mesela?

Ayrıca Robben gelirse - ki sanmıyorum - LFC orta sahası çok felaket birşey olur. Bildiğin tehlike yani ötesi yok. Patlamaya hazır bomba olur..

Kanatlarda Babel, Robben.. Orta sahanın ortasında Gerard, Alonso ve Mascherano..

Aman yarabbi PES 09 kadrosu gibi oldu bu :)

aea dedi ki...

bekler konusunda görüşünüze harfi harfine katılıyorum sağda arbeloa ile bir yere kadar. solda da aurelio'ya bir şey olsa dossena'yla oynanacak futbolu düşünemiyorum.

benitez sanırım robbeni sola alıp babel'i forvete çekmeyi düşünüyor. bekleyip göreceğiz ama real'in kabul edeceğini sanmıyorum.

AbSurDMaN dedi ki...

Rafa'nın sözleşme yenilemesinden sonra David Villa'nın nereye gideceği az çok belli oldu diyorum ben :)

erssre dedi ki...

yüzyılın gereksiz transferi olur... hatta yeni bir keane vakası olur diyebilirim.

ACY dedi ki...

robben gibi istikrarsiz muzmin sakat bir adamin alinmasina gerek yok bence.. o takimin o yilmaz savasciligina, agresifligine ters bir adam gibi geliyor bana robben, cok kirilgan patlama yaptigi anda muthis etkili ama zaman zaman sahadan da silinebilen bir oyuncu.. bence de liverpoolun sag ve sol beke ihtiyaci var bu isimler kimler olur bilemiyorum ama oynanan futbolun, yapilan ataklarin her takim icin assagi yukari yuzde 70inin gobekten geldigi premier ligde cizgiye yapismayi seven robbene hic luzum yok. david villa ise isim olarak torresle beraber cok etkileyici gozukse de benitezin onu torresin yanina takima monte edince o guclu ortasahadan kimi eksiltecegi muamma, keane de belki bu 3luye donen tek forvetli sistemde kanatta oynadigindan etkisiz olmustu, villa gelirse hangsini kanada cekecek benitez yada sistemini mi degistirecek bu da dusunulmeli..

aea dedi ki...

Aslında o kadar para verilmişken Torres'e eküri olarak Agüero da düşünülebilir. Zaten bu ikilinin bir süre beraber oynamışlığı var.

http://img24.imageshack.us/img24/4687/sergiokunagerojuntoasue.jpg

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Villa'yı alsın,orta sahaya Barça'dan Hleb'i alsın,kanattada oynar hem,Gökhan Gönül'ü alsın,Arbeola formayı unutur :)

Robben Real'in şu an en iyi adamı.Seneye revizyona girerseler elde ve 11'de tutacakları 1 numaralı adam.Hayal Liverpool için yani.Anca Robben "Gitçem!" diye bastırcak,Real Ronaldo'yu bağlayacak öyle...

Ocakçıyan dedi ki...

bence villa ya real de yada livepool da :D

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

villa to liverpool ? you say

david villa doesnt go to england. he said he will stay in spain..

ynwa dedi ki...

david villa bizim takımın bütçesini epey aşar onu belirtmekte fayda var. gene tahmini 30M poundluk bir bütçe ayrılacakmış yazın, keane'den geri gelen para da buna dahil. real, barca gibi takımlar astronomik teklifler sunacaktır kendisine. solbekte genç insua iyi geliyor. bence aurelio ile birlikte orada sıkıntı yaşanmaz ancak sağbek şartoğlu şart. arbeloa bir parça yetersiz kalıyor hücum anlamında, daha da kötüsü takımda hiç alternatifi yok. glen johnson olabilir gibi orası için, beklemek lazım. robben işi zor bence, robinho'yu da sattıktan sonra real kesinlikle bırakmaz. burda da olursa david silva olabilir. sene başında baya istemiştik, vermemişlerdi. valencia eğer cl'ye kalamassa ki zor, kesin satarlar. kapıdaki ilk isimlerden biri biz oluruz muhtemelen. torres'i yedekleyecek golcü büyük bir isim olursa biraz sıkıntı olabilir forma şansı bulma açısından. daha mütevazi bir isme yöneleneceğini düşünüyorum.

wolky dedi ki...

FM'de FC Liverpool ile oynamaya başladım ve yaptığım ilk iş kadroyu güçlendirmek oldu (Forvete Lavezzi ve kanada ise Arda'yı aldım,bek transfer edemedim) Bülent Abi teşhislerin çok yerinde Torres sakatlansa oynatacak forvet yok,bekler kadar kanatlarada takviye lazım gibi...

sMAnia dedi ki...

bence valenciadan silva ve matayi alir benitez... gecen yilda istedigi astonun orta alan futbolcusu var onu alabilir barrydi sanirim ...

silva, mata, barry, diego, trezegol

gibi olabilir

80 milyon falan harcarlarsanirim ... arkadaki 35lik finlandalida yetiyor artik ...

Unknown dedi ki...

Xabi Alonso seneye Juventus' a giderse orta sahayada bir adam almaları gerekebilir.

devletli dedi ki...

sen adamlara dört at, sonra en iyi adamlarına talip ol, sonra da fiyatının yarısını öner. küfür de etseydiniz bari mother'lı falan?
liverpool'un özellikle şampiyonlar ligi rövanşında robben'in oyunundan sonra ona talip olacağını sanmıyorum. eğer süper takım olmak istiyorsa world class topçular almalı benitez. yossi benayoun'la bi yere kadar.