3 Mart 2009

Kavruk Juande Ramos

Barcelona 3 maçta 8 puan kaybını anlamlı kılan elbette ki Real Madrid'in seri galibiyetleri. Başka bir ülkede, başka bir takımda o takımın teknik direktörünü omuzlardan indirmezlerdi. Juande Ramos pek kavruk kalıyor galiba bu fotoğrafta. İspanyol medyası, Schuster'den bayrağı devralan Ramos'u bir türlü sevemedi. Real Madrid 10 maçtır kazanıyor, arada başkanını kaybetmiş, varsa yoksa futbolcular; Raul... Bu ilginç bir bakış açısı. Artık eski Sevilla hocası olduğundan mı sevmiyorlar; yoksa Madrid medyasının tepesi Juande Ramos ile papaz mı bilmiyorum ama bu kadar ezilen başka büyük takım teknik direktörü görmedim. 12 puan geriden gelip şampiyon olsa bile gelecek sezon koltuğu garanti değil. Zamanında Ronaldinho çirkin forması satmaz deyip Beckham'ı tercih eden Florentino Perez Haziran ayında başkan olduğunda muhtemelen kendine fiyakalı başka bir hoca bulacaktır. Mesela Milan'da topun ağzında olan Ancelotti gibi..

10 yorum:

aksilaz dedi ki...

Angelotti gelirse o gidene kadar desteğimi çekerim Real'den...
O takıma kimse Fatih Terim'den çok yakışmaz.

onuraul dedi ki...

Acelotti.
aman eksik ve Milanda kalsın..
+
Perez'de eksik kalsın.
+
onun getireceği hiperstarlarda eksik kalsın.(Jose M. ve C.Ronaldo hariç=)

Gala's dedi ki...

ancelottinin iyi bir hoca olduğuna inanmıyorum.sadece kulis ve lobisi onu orda tutuyor. scolariyi getirebilir belki perez :)

devletli dedi ki...

şu anda juande (kafiyeli oldu gibi) zaten ağzıyla kuş tutuyor. tek bir puan kaybına bakar. sene sonu şampiyonluk gelmezse de kimse schuster'li döneme bakmaz tabi. e schuster de şampiyon yaparken iyiydi... kendi ligimizde başkan öküzlüklerini yeriyoruz ama demek ki her yerde böyle. madrid'de ne zaman 24 senelik teknik direktör göreceğiz bakalım.

fiyakalı teknik direktör lazımsa mancini boşta. fönünü çeker gelir hemen.

onuraul, katılıyorum. bak bu iki etti.

HaCiTo dedi ki...

kendimizi kandırmayalım, Ancelotti'nin bundan sonraki kariyeri sırasıyla (direkman o takımları değil, ayarlarındaki takımları düşünelim)Fiorentina, Udinese, Reggina, Kryla Sovietov, New York Redbulls gibi takımlarda yatıyor.

Ah şöyle aslında alacaklar Fernando Hierro'yu altyapı hocalığından zınk diye takımın başına koyacaklar ama Real'de onu yapacak "cojones" ne gezer!!

Ventisei26 dedi ki...

Ancelotti yakışır Real'e. :P
Milan'dan defolsunda nereye giderse gitsin !

yok artık leBron james dedi ki...

ne reali ne ancelottiyi sevmem 2 antipatik olgu bir araya gelirse ben buna yalnızca tencere yuvarlanmıs kapağını bulmus derim ama bu tencereden leziz bi yemek cıkması imkansız

jose dedi ki...

Rijkaard Milana o zaman.

ywz dedi ki...

Wenger gelicek dertler bitecek :)

Maslow dedi ki...

ne kadar kendisini kendi vatandaşlarına beğendiremese de karizma bir hoca arıyorsa real imparator yakışır derim ben.