7 Mart 2009

Çakma Matador

"Şampiyon olursak Las Ventas (arena) da bir boğanın karşısına çıkacağım. Ligi ve Şampiyonlar Ligi'ni alırsak 6 boğanın karşısında oturacağım. " Sergio Ramos

13 yorum:

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Benim karşıma çıkta bir güzel çırpayım,kolpa seni...

ACY dedi ki...

bu kadar mı inanmıyorsunuz kardeşim şampiyonluğa fark olmuş 4 adamlar sahanıza gelecek schuster bile barca'yı yenemeyiz derken daha optimistikti o adamı o laftan yolluyorlarsa bu laf tek taraflı fesih ulan =) yeşil süveterinde kıçıma benzemiş.. hodri meydan ramon yeşil süvetere de bi kulp bul da göreyim seni =))

SirEvo dedi ki...

Fazla gaza gelinerek söylenmiş bir söz heralde :D Yer biraz.. :P

azmi dedi ki...

ya vakilinchuk nasıl bir fanboysun sen ya. her yorumundan nefret akıyor irin akıyor.. bir de merak ediyorum birisi kalkıp diyarbakır yada kıbrıs için lagaluga yaparsa sen napıyorsun ?. yok euskadi yok bilmem ne ?. bırak bu ayakları yav.. ramona sorsan adam bilmez iç savaşı. sen burda hergün iç savaşı yeniden yaşıyorsun kendince.

Gento dedi ki...

açıklamasıyla şampiyonluğa inanmamanın ne alakası var, ben de bi algı sorunu yoksa:/ aksine sergio ramos 10 boğanın hakkından gelir maşallah:)

Unknown dedi ki...

çık da boğalar parçalasın seni kolpa matador.boğa güreşi gibi adetinize...

Omnis determinatio est negatio dedi ki...

aynen öyle azmi. birileri kapilmis hayal dünyasina kendini tatmin ediyor buralarda. sonra bir de bu birileri gidiyor, şopar filan diyor siyahi futbolculara. çok solcular ya..
neyse, atletico bu hafta çelmeyi basmazsa ben de vakilinchuk'um. allah göstermesin tabii, aman diyim.

Genel Sekreter Vak dedi ki...

arkadaşlar beni tanımadan etmeden,ne konuda ne düşündüğümü bilmeden yorum yapıyorsunuz,saçma oluyor.herkes işine geleni görüyor kardeşim,hırsız-terörist diye adam iç savaşı bile bilmiyor,nefret akıtan biz oluyoruz.neyse,bu hep böyledir zaten.kısasa kısas devam.puan farkı şimdi 1,biz fanboyuz vesselam.siyahi futbolcuya şopar demeyi ırkçılık olarak algılamak(sanki o siyahi diye söylemişim gibi) ne kadar hayalperestlikse bende o kadar hayalperestim.will solomonlar sizi.atletico bu hafta çelmeyi basarsa bende şoparım.bekliyoruz...


ramos'u da ramon'u da hiç sevmem.alayına kısasa kısas.rahat olun çırpamam zaten ramos indirir beni muhtemelen.

hemi kitlem?

pi dedi ki...

@azmi,

harikasın.

Peter Naumovski dedi ki...

bu adam bitiriyo real'i, her pozisyonda mı çalım yer bir defans oyuncusu.

ssim dedi ki...

ziyaaaaa diyesim geldi.

dogan pamuk dedi ki...

bırak sallamayı ramos icraat yap diyesi geliyor insanın.

mavibenim dedi ki...

nasılsa şampiyon olamayacağız diye bol keseden sallıoyr valla..