24 Mart 2009

Barça vs. R.Madrid Fikstürü

Barcelona-Real Madrid arasında puan farkı 6. Real Madrid yönetimi, futbolcusu ve taraftarına göre ise 3. Santiago Bernabeu'daki maç 34. haftada. O tarihe kadar 5 maçları var önünde. 3 Mayıs'ta Real Madrid puan farkını 3'e indirip sahaya çıksa ve Barcelona'yı devirse... O zaman el clasico sonrasındaki maçlara bakmak lazım. Real Madrid, Valencia ve Villarreal deplasmanına gidecek, içeride Mallorca ile oynayacak. Son hafta maçları ise ender gelişen Osasuna ataklarının sahibi Osasuna. Barcelona'nın fikstürü daha kolay Real Madrid derbisi sonrası. Evinde Villarreal, ardından Mallorca deplasmanına. Camp Nou'da Osasuna ve son maç La Coruna'da. Görünen o ki Real Madrid'e Barcelona galibiyeti de yetmeyecek gibi. Barcelona bu arada 6 puan farkı mesela 9'a çıkartırsa, Santiago Bernabeu'da kazandığı takdirde mevcut uçmuş averajıyla şampiyonluğu Madrid'de kutlayacak.
***
* İspanyol Milli Takımı'nda sakat Iniesta'nın yerine Valencia'lı Mata kadroya alındı.
* Bizde de beklenen gelişme. Hamit Altıntop kadrodan çıkartıldı.

3 yorum:

roland deschain of gilead dedi ki...

ilk yarının sonunda yapmış olduğun 2. yarıda takımlar önce kendi evinde barcelona ya direnecek sonraki hafta deplasmanda real madrid karşısında gevşeyecek o yüzden puan farkı kapanabilir kehanetin tuttu sayılır...real atletico yu yenebilseydi tam tutumuş olacaktı. bu yüzden yine sana güveniyorum ve şampiyonluk umutlarımı başka bahara saklıyorum...

ama tabi robben den umut kesilmez.

cisco dedi ki...

madrid'de de turlamayiversinler.
ayip diye bir sey var.

Arkhe dedi ki...

İlk devre çok ölçü olmaz belki, neticede işin içinde Schuster ve kaos gibi bir dönemdi ama ilk devre Almeria maçından önce iki takım arasında sadece 1 puan fark vardı.

El Clasico'ya gelene kadar puan farkı artacaktır.