2 Mart 2009

-4

Video: Atletico Madrid:4 Barcelona:3
At. Madrid: Leo Franco; Heitinga, Pablo, Ujfalusi, Antonio López; Maxi (Sinama m. 66), Assuncao, Raúl García (Maniche m. 77), Simao; Forlán (Banega m. 88) y Kun Agüero.
Barcelona: Victor Valdés; Alves, Márquez, Puyol, Silvinho (Cáceres m. 77); Xavi, Gudjohnsen, Toure Yaya; Henry, Eto''o y Messi.
Goles: 0-1: m. 18, Henry, de disparo desde fuera del área. 0-2: m.30, Messi en jugada personal. 1-2: m. 32, Forlán de disparo lejano. 2-2: m. 55, Agüero, tras fallo de Márquez. 2-3:m. 73, Henry. 3-3: m. 78, Forlán, de penalti. 4-3: m. 86, Agüero.

Arjantinli, Arjantinli'ye bunu yapar mı?

29 yorum:

erdincinho altunozzi dedi ki...

ispanya ligine heyecan geldi bence..real-barca maçını daha bi heyecanla bekliyoruz.

AbSurDMaN dedi ki...

Daha Barça'nın çekeceği var :) Yine de Barça sempatizanlarının Real'e ve tutanlara karşı alaycı postlarını burda göreceğiz :)

İsim dedi ki...

Ne maçtı o öyle.La Liga'nın tadı bir başka oluyor.Birde Ercan Taner anlatınca.
Bir haftalık serotonin salgıladım vallahi.

efe dedi ki...

barca'da sabri yok ki son dakkada gelsin atsın :D

ACY dedi ki...

arjantinlinin arjantinliye ettiğini bilmem de bizim ligde oynanan futbolsa bu ispanyollar italyanlar liglerinde ne oynuyolar die yine yine sorasım geliyo önce atl.madrid-barca sonrasında inter-roma o boktan konya-galatasaray maçının kirini pasını aldılar üstümden yemin ediyorum..

cündebaz dedi ki...

10 numara 10 numaraya bunu yapar mı?

Adsız dedi ki...

simdi ustalar, benden iyi bilirsiniz diye soruyorum, neden barcelona nin oynadigi macin ardinan real madrid bir sonraki hafta ayni takimla eslesiyor? demek istedigim sudur ki once barca espanyol izledik bir sonraki hafta espanyol r.madrid ile karsilasti, sonra barca betis i izledik ardindan real betis real madrid maci vardi, simdi de a.madrid barca yi izledik haftaya real madrid a. madrid maci var. bu ozel duzenlememi oyksa denk mi gelmis bu uc mac? sanirim en primitif duzeyde aciklayabilmisimdir. kafama takildi, buyuksunuz.

pi dedi ki...

Bizim ligde boktan maçlar oluyor diyoruz (hepimiz diyoruz bunu) ama dünkü gerek Inter - Roma, gerek Atletico - Barca maçlarındaki goller ya da pozisyonlar Galatasaray, Fenerbahçe ya da Beşiktaş maçlarında olsa şimdiye teknik direktörlerin istifasını istiyor, Emre Aşık'ın, Meira'nın, De Sanctis'in ve geri kalan tüm takımın berbat oyunculuğundan dem vuruyor olurduk şu an. Puyol gibi adamın yaptığı hatalara, Barcelona kalecisinin yediği gollere bak. Atletico'nun, İnter'in sahasında verdiği pozisyonlara bak.

bezendra dedi ki...

maç ii olmş güzel olmuş da bu viktor valdes denen çakma hayrettine sağlam para yedirmişler sanirim...penalti dahil 4 golü de benden ii izlemiş..

ha bi de şu messi denen çocuk yaptiği hareketleri okadar kolay gösterio ki "herkes yapar lan bunu" dedirtio izliene...

unutmadan aceto yaz da şu gudjohnssen denen adami bizim lige getirelim...o futbol zekasıyla çocuun btn özgüwen gitmiş, gelsin jübileye kadar burda kral olsun!

devletli dedi ki...

barça birkaç sene önceki gibi güldür güldür giderken şarampole yuvarlanıyor galiba.

tabi ooh ohh yandan, beter olun işallah

(leydiz en centılmın what a comeback)

Adsız dedi ki...

Abi ilk maçta, O Arjantinli diğer Arjantinli'nin takımına daha kötüsünü yapmıştı. Real'de de Arjantinli az değil. Arjantinli Arjantinlilere çok şey yaptı:)

seyfettintarantino.blogspot.com

cisco dedi ki...

ne iniestaymis arkadas. onsuz dogru duzgun mac kazanamadilar herhalde.

bir de, a.madrid barca macini konya stadinda da gormek isteriz, bakalim ayni topu oynayabilecekler mi?

İsim dedi ki...

Konya'daki kötü futbolun günahı,Konya ve Galatasaray'lı futbolcularınmı yoksa Türk futbolseverlerine bu stadı layık gören Federasyonun mu?
Bu ligin sponsoru Turkcell harekete geçmeli zira anlaşıldı ki bu ülkede federasyon hala cibiliyetsiz.
Milyonlarca dolar harcadıkları ligin değeri ayaklar altında ve seyircinin 'aceto'yu takip edeni' bile öncelikle neyi,kimi sorgulayacağını bilemiyor:)

İsim dedi ki...

Koy Messi'yi Konya'ya bir ikili mücadeleye giriyormu diyeyim kısaca.

berthelemy dedi ki...

30 ekim 1993'teki atletico-barcelona maçını hatırlattı. orda da 3-0 dan 4-3 almıştı atletico madrid. yanılmıyorsam kosecki de gol atmıştı.

beera dedi ki...

Madrid > Katalunya.

http://muzortavegol.blogspot.com/

Turiaf dedi ki...

Puan farkı 1 :)

Emir dedi ki...

signor balsamico, bomba gibi geri döndün sahalara. çok sevindim hakikaten sevimsiz bi pazartesi sabahı işe geldiğimde böyle güzel postlarla karşılaşınca. tekrar geçmiş olsun..

hakikaten o ne maçtı ya.. skor olarak tam olmasa da maçın gidişatı ve sonunda realle puan farkının 4'e inmesi olarak bakarsak atletico ilk yarıdaki 6-1'in intikamını biraz da olsa almış oldu.

acaba ispanyada da burdaki gibi "herkes bigün x takımlı olucak" muhabbeti var mı. mesela biz gsliler cumartesi günü fenerli olduk 90 dakikalığına. realliler de atleticolu olmuştur dün akşam :)

mre dedi ki...

messi, aguero konya da düz koşu yapmazlar bırak topa girmeyi. ancak bisiklet yarışı yapılır o stadta.

kemonen dedi ki...

puan farki simdi "1"

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Yazık...O kadar fark düştü 7'ye...

Lâ Mekân dedi ki...

şu maçı izleyemedim ona yanarım :(

mes dedi ki...

A.Madrid taraftarına Chite olayından dolayı çok büyük bir nefretim var ama dünkü maçta Atletikoyu destekledim , heyecan gelsin o yüzden :D

jose dedi ki...

Artık fark 1 puan.
(Barnebaudan cıkabıleceklerını sanmıyorum)

Tuncay dedi ki...

iki takimi da desteklemiyorum..

ama puan farki 10ken bu olacaklari soyledigimde bir iki kisi sallamisti bana selam olsun

daha da kapanir bu fark.. son 6 haftaya real 3-4 puan onde girebilir. juande ramos'un ne mal oldugunu o maclarda gorucez

Bay Kerahet dedi ki...

hemşeri hemşeriyi gurbette... gibi bi' söz vardı ama ((:

Can dedi ki...

şampiyon ilan etmişti bir bahis sitesi, onların durumunu merak ediyorum :)

barSELOna dedi ki...

eto'o valdes başta olmak üzere maçı hediye ettiler

www.fcbarcelonaturkiye.com

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

-1