20 Ocak 2009

Taraftar Sosyal Anketi

Blogu takip edenlerden ve futbol blogu sahibi arkadaşlardan-kendi bloglarında duyurmalarını- ricamdır. Akademik bir araştırma için cevaplanması gereken ve mümkün olduğunca fazla deneğin katılması gereken bir anket var. Sonuçları "Medya ve Devletin, Sporda Şiddet Üzerine Ters Etkileri" başlıklı akademik çalışmaya referans olacak. Ayrıntılı bilgi Taraftar Sosyal Anketi Blog 'da. Herkese teşekkürler.

11 yorum:

Adsız dedi ki...

doldurup yolladım, haydi hayırlısı...

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Lâ Mekân dedi ki...

gönderdim.
anketörün işi zor.
seçenek yok , okumak zorunda kalacak tek tek.

Yamaç Yaman dedi ki...

ben nası doldurulucağını annamadım.. dosyaya tıkladm rapidsharedan indirdim aç diyince bildiğin resim gibi çıktı ekleme yapamıyorm..yardımcı olurmusunuz?

serdark dedi ki...

azadbeg + 1

Anketor'un isi zor.

Nacizane: bir suru online anket takip formu var. Onlardan yararlanilabilir. Insanlarda rapidsharedi resimdi acildi acilmadi ugrasmazlar. Katilimda cogalir. Insanlar doldurcakda sonuclar belli olur, hepsinin tek tek okuma derdi olmaz.

Taraftar Anket dedi ki...

Dosyayı edinemeyenler olacağını tahmin etmiştik, ama her katılımcının tek tek dosya olarak elimizde bulunması gerektiğinden bu sisteme pek alternatif bulamadık.

taraftaranket@gmail.com a istek maili atılırsa ulaştırırız seve seve.

raraavis dedi ki...

online yapilmasini tavsiye ederim email adresimin anketor de bulunmasini da istemem...

Adsız dedi ki...

Bülent Bey, anket formunun rapid üzerinden alınmaya çalışılması zahmetli, herkes etkin internet kullancısı olmayabilir bu formu indirme işlemini tek tıkta yapabilecek bir yöntem koysa arkadaşlar. Hoş olmaz mı?

Kolaylıklar

srbstnsrlr

Adsız dedi ki...

İkinci bir konu, ilki form indirme idi bu da anket sorularıyla ilgili, belki haddim olmadığını düşüneceksiniz ama daha evvel iş hayatım içerisinde anket çalışmaları yaptığımdan yola çıkarak anketin ve anket sorularının çok uzun olduğunu söylemem de fayda olduğunu düşünüyorum. ayrıca insanlar başlangıçtaki kişisel sorulardan ürkerek devamını okumaz ve doldurmaktan vazgeçebilirler. Bu da 100 bin hedefini çok zorlar.
bir de sanki, sadece maça gidenler bu konuları değerlendirebilir bir hava sunuyor sorular. ben tribünde grubu olmayan hatta trbüne hiç denebilecek kadar az gitmiş birisi olmama rağmen futbolu severek izleyen ve futbol medyasını takip eden biriyim. kendimi bu ankete dahil değilmişim gibi hissettim.

ukalalık olarak algılamayacağınızı düşünerek samimi bir paylaşımda bulunmak istedim.

Kolaylıklar

srbstnsrlr

BT dedi ki...

Anketin sahibi ben değilim. İlgili arkadaşlar mutlaka eleştirilerinizi dikkate alacaklardır.

teritori dedi ki...

Eğer ben sınavda hocaya böyle bir anket verseydim sanırım okulum tövbe bitmezdi. Akademik çalışma için denmiş ama ben ankette Akademik kelimesinin A'sına rastlayamadım.

Çok sabit bir konu üzerinde durulmuş, insanların arkadaş ortamında cevap vermekten hoşlanmayacağı sorular sorulmuş ve kötü bir arayüzle hazırlanmış. Ben şahsen yarısında sıkılıp kapattım dökümanı.