31 Aralık 2008

Yılın Son Bomba Transferi

Ara transferde ses getiren bir imza yok. Bence senenin son bombasını bir kulüp değil Adidas patlattı. Roberto Carlos gibi Nike Football'u yıllarca sırtında taşıyan bir yıldızı transfer ettiler. Bu geçmişteki tüm Nike&Roberto Carlos görsellerinin üzerine atılan bir çizik aynı zamanda. Brezilya mili takımı Nike giyiyor. Adidas, Kaka ile Truva atını yollamıştı soyunma odasına. Bu da bir efsaneyi bağlayan imza olmuş. Beyaz "adipure" giyecek Roberto Carlos.

17 yorum:

varol döken dedi ki...

bir de kafasına beyaz takke giysin çünkü bu saatten sonra anca teraviye yetişir roberto carlos o hızıyla...

varol döken dedi ki...

seni hiç sevemedim carlos, seni kınıyorum ve sana beyaz laflar hazırladım:

dürüst değilsin, bütün o joker tandanslı sırıtmanın altında koca bir yalan yatıyor! senin çıkarlarına azıcık dokunulduğunda içindeki canavar ortaya çıkıyor...

sempatik falan değilsin o sırıtışla ve her isteyenle resim çektirme misyonunla ancak medrano sirkine kafa sallayan fil olursun daha ötesi değil...

futbolcu değilsin diyecek olursam senin kadar yalancı olurum ama artık onda da yavaş yavaş sona geliyorsun, o yüzden ayakkabıların uzun bir süre beyaz kalacak!

@aceto
portekizce ye çevirtip adresine yollasana sana zahmet:)))

alperensaylar dedi ki...

benzer truvayı basketbolda da nike sokmuştu adidasın içine kobe ile...

june.one dedi ki...

yakışır yakışır.

oumar dedi ki...

beyazıt' ta satılan çakma adidaslar gibi olmuş bence.

transfer iyi, tasarım kötü diyorum.

frodo555 dedi ki...

@VAROL DÖKEN
Ben Galatasaraylıyım, oyununu beğenmem carlosun (en azından sizdeki oyununu) ama; böyle bir adamın sahada kenarda hatta tribünde onu da geçtim kulübün etkinliklerinde bulunmasının bile faydası olduğuna inanırım.

O anlamda ilk ve şimdilik tek gerçek yıldızınıza biraz acımasız davranıyorsun gibi geldi bana...

SkyCaptain dedi ki...

Beyaz şort, beyaz çorap altına iyi gider.

Tarjeta Amarilla dedi ki...

Yakisir Carlos'a, zaten coktan beridir Adidas giyiyordu maclarda...

varol döken dedi ki...

@frodo555
carlos'un gelmesine karşı değildim, büyük de hamle oldu, bunu ve yararlarını görecek kadar kör de değilim... ama insan olarak sevemedim, tribünlerin en ufak yanlışını beklediği bir sürü futbolcuya acımasızca saldırıp inanılmaz kritik hatalar yapan carlos'a sempatiyle bakmasını hiç sevemedim...

acımasızlığım en çok da bu ikilemden kaynaklanıyordur...

Emir dedi ki...

@ varol döken

seni gerçekten tebrik ederim, çok doğru bi analiz olmuş. çok objektif bi fenerbahçeliymişsin kutluyorum..

bu adamın bütün bu -fenerbahçe gerçekten büyük kulüptür ayrı konu-fenerbahçe şöyle büyük kulüp böyle büyük camia, futbol kariyerimi burda noktalıycam tarzı demeçleri yalan. azıcık daha fazla para alıcağı bi yer bulsa ilk uçağa atlayıp gider bu adam.

bi de sinir olduğum bi hareketi de şu: ne zaman uğur boral buna pas vermeyip top kaptırsa veya bi pozisyonda düzgün orta yapamasa bunun suratında iğrenç bi ifade oluşuyo uğur boral'a karşı, sen nasıl futbolcusun der gibi.. istediği kadar kariyeri olsun hiçkimse takım arkadaşını tribünlerin önüne yem diye atamaz bu şekilde. sonra noluyo roberto carlos üstten auta şut atınca alkışlanıyo, diğer herhangi bi türk takım arkadaşı yuhalanıyo. adam büyük sahtekar ya..

CDiS dedi ki...

iyide bu adam bir, bilemedin 1,5 sene sonra bırakır futbolu. eskisi kadar popüler de değil. çok iyi de bir transfer değil bence :)

http://casteldisangro.blogspot.com

Adsız dedi ki...

Bloga yakıştıramadığım kadar popüler haber ögesi taşıyan bir haber olması münasebeti ile silinmesini talep ettiğim bir konu!

raul #7 dedi ki...

dünyanın gelmiş geçmiş en ii sol beki.profesyonel anlamda dünyadaki tüm sol beklerin adını ezbere bildiği isim.dünyadaki tüm sol bekler onun kadar futbola hizmet etmek için canını verir.var mı itirazı olan??

neverLander ® dedi ki...

@MERKEZ BURASI,

sen yenisin galiba? ahah

@varol döken said...
bir de kafasına beyaz takke giysin çünkü bu saatten sonra anca teraviye yetişir roberto carlos o hızıyla...

abi tek kelimeyle süpersin =)

müşkülpesent dedi ki...

bu sezon başından beri adidas giyiyordu zaten herhalde bari bir de üstüne para kazanıyım dedi

varol döken dedi ki...

@emir
geçen sene, ligin ilk haftalarında uğur boral oynuyordu, bir pozisyonda soldan inanılmaz bir bindirme yaparken carlos'u gördü ve bir anda topu durdurup ona vermek zorunda hissetti kendini... o zaman anladım carlos'un takım içindeki durumunu...

senin tespitlerin de çok doğru, arkadaşını yem olarak atıyor öne... wederson şu an roberto carlos'tan 2 kat daha yararlı... roberto carlos bizdeki misyonunu tamamladı, artık katar'a mı uçar, dubai ye mi yerleşir bilemem...

kendisinin ispanya'daki muhabbetlerini bile tahmin edebiliyorum:

raul: - ya roberto bu fenerbahçe gerçekten o kadar büyük kulüp mü, türkiye'nin real madrid'i falan diyorsun sürekli...

roberto carlos: - bırak hacı ya, veriyorum gazı, veriyorum gazı... oralarda bu işler çok kolay, iki tane şut çekiyorum, iki yalandan koşu yapıyorum, iki de siz süpersiniz, siz böylesiniz dedim mi tamam, hem taraftar bayılıyor bana hem yatıyor yıl sonu 4 milyon euro hesaba...

plague dedi ki...

tarihin en iyi sol beki.. evet defansif yönü atak gücüne göre daha kötü yaşı da ilerlemiş ama adı üstünde ROBERTO CARLOS.. Türkiye ye gelmiş en büyük oyuncu en iyi demiyorum en buyuk.. herseyide hak ediyor afedersin..