11 Haziran 2007

Henry Barcelona'ya

Yılan hikayesi aslında bu transfer. Thierry Henry ve Barcelona. France Football ısrar ediyor Henry işi bitirdi diye. Barcelona'da Saviola yolcu, Eto'o'yu zaten kapının önüne koyarlar, Chelsea'den gelen lavuk zaten iki beden ufak geldi. Henry'e yıllık 10 milyon euro var teklifin içinde. Geçen sezon bonservisi 40 milyon euro idi. Bu sezon 30. Barça 25 milyona bağlamaya çalışıyor. Sözleşmesi bir yıl sonra bitecek adama 25 milyon verilir mi? Veriliyor işte. Bu transfer olursa Eto'o-Milan işi de biter. İşin içinde Nike faktörü var mı? Olmaz mı?

2 yorum:

Adsız dedi ki...

blog cok guzel.muazzam emek var, özen var, kalite var...bizden de saygılar, yalnız bu nike parmagı nedir acaba benim hatırladıgım kadarıyla thierry kardes reebokla anlastı gecen yıl...bilmedigimiz baska dumenler varsa aydınlatırsanız seviniriz, bir de bu britanya futboluna el atmıyonuz pek, sebebi hikmeti nedir acep?tekrardan hurmetler...

Adsız dedi ki...

Reebok yalnız Nike tarafından satın alınmıştır onu da ekleyelim. Henry de Barca tarafından...
Ama Henry Arsenale çok yakışıyordu bir formaya adanmış olacaktı, Arsenalli Henry olarak anılacaktı, tıpkı Bergkamp, Seaman, Tony Adams gibi... Şimdi kulüpsüz futbolcular kervanına katıldı, Crespo, Ronaldo, Rüştü gibi..