22 Aralık 2006

Milo: İstanbul'un en zor kapısı


Bugün Hürriyet'in ekinde var. Beyoğlu'nda Milo diyen bir club açılmış, işletmecileri de buyurmuş: Burası İstanbul’un en zor kapılarından biri olacak. Her önüne gelen içeri giremeyecek" ve devam etmişler: "Çok uzun zamandır kendilerine gidecek bir mekan bulamayan, bu yüzden de evlerine kapanan, ev partileriyle eğlenmeye başlayan ciddi bir kitle var. Biz de o haldeydik. Burayı önce kendimiz için açtık. O kitleyi de evlerinden dışarı çıkaracağız "

Bırakın kardeşim bu ayakları. İstanbul'da her yeni mekan açanın burnundan kıl aldırmayan tripleri bunlar. İstanbul'un en zor kapısıymış. Ne lan eğlenmeye mi geliyor millet yoksa Fatih torunlarıyız diye fetihe mi girişecekler?

1 de yıllardır aynı geyik. Yok efendim kendilerine gidecek mekan bulamayan 1 kitle varmış, evlerine kapanmış biz onları hedefliyoruz bıdıbıdısı. Burayı önce kendileri için açmışlar, parada pulda gözümüz yok naneleri. Kaç para 1 Absolut senin bu fakirhanede, ondan haber ver?

İlk günden böyle kuyruğunuz tik gezersiniz de; görürüm ben o "zor kapıyı" 2 yağmur 1 kar yağdığında. Dağılın bakın şimdi...

Hiç yorum yok: