9 Ekim 2008

Rövanş

Maradona uzun yıllar onu çocuğu olarak kabul etmemişti. Arjantinli eşi Claudia Villafane'den olan kızları Dalma ve Giannina onun soyadını taşırken Dieguito ancak 1995 yılında mahkeme kararıyla onun oğlu olduğunu kanıtladı. Annesi İtalyan Cristiana Sinagra. Maradona'nın Boca Juniors sevgisini anlatmaya gerek var mı? Diego Armando Junior babasından ancak böyle rövanşı alabilirdi. River Plate forması giyiyor artık, genç takımla antrenmanlara çıkıyor ve El Monumental'de Boca'nın düşmanını destekliyor.

13 yorum:

wjker1982 dedi ki...

Aceto sanirim tembellik var bu aralar sende,Denizli geldi Ertugrul gitti ama sen Maradonanin oglu nu Patonun sivilcesini dusunuyorsun.

Isleyen demir isildar :))

matiasemilio dedi ki...

daha acı alamazdı intikamını :)

Ortega dedi ki...

Türk futbolu hakkında yazmaktan soğutuyorlar ki insanı. Bülent Abi n'apsın?

Unknown dedi ki...

genc takımda oynamak için büyük birisine benziyor yaşı kaç acep. hikayede küçük emrahı anımsattı. boca maçında hattrick yaparsa kameralara dönüp babam değilsin benim bakışı sallayabilir.

antti_sumiala dedi ki...

napoli altyapısında oynayan çocuk mu bu?..

bir de ömer in dediği gibi genç takımda oynamak için büyük görünüyor.. annesi kimliğini geç çıkarmış galiba kendisinden daha küçüklerle oynayıp sivrilebilmesi için =)

Adem dedi ki...

mükemmelsin evlat, gel oğlum ol. viva platense!

vts dedi ki...

basak'a katılıyorum.pire için yorgan yakıyorsunuz.
anonim kötü çocuklar gitti,Türkiye ligi yazıları da bitti.

oralardaniyivurur dedi ki...

azcık baba sevgisi görme ihtimalinide çöpe atmış

Protanopia dedi ki...

İyi yapmış iyi yapmış da kendisini inkar eden babaya salladığı laf yok mudur bu adamın. Ben böyle bi durumda olsam her gördüğüm yerde şerefsizliğinden dem vururdum.

josemarcelosalas dedi ki...

@basak
@vts

Aceto Türk Futbolu hakkında hiç bir zaman yazmadı ki neyin tembelliğinden bahsediyorsunuz? Adam her defasında üstüne basa basa Türk Futbolu hakkında yazmıyorum kardeşim diyor. Şu blogda o kadar başlık var, kaç tanesi bizim ligle ilgili?
Ha bazen Arda Turan, Mehmet Topal, Galatasaray altyapısı ve Perde arkası üç beş olaya değinir, bizde keyifle okuruz o ayrı. İstisna, o kadar.

pclion dedi ki...

Ben de arkadaşlara katılıyorum Bülent abi, üç beş adam yüzünden (ki muhtemelen yazamıyorlar artık) bizim gibi açılış sayfasını sana ayarlamış birçok kişiyi mahrum ediyorsun Türk futbolu yazılarından. Avrupa futbolu iyi, güzel, hoş da insan kendinden de bir şeyler okumak istiyor haliyle.

Fikrini değiştireceğini umuyorum. Her türlü kararına saygılıyız tabi...

pclion/uğur

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

putas BOSTEROSsssss..

Maradona = escándalos, la mafia, la cocaína y la basura.

su hijo no es adecuado para riverplate.

river plate hermano

adfds dedi ki...

86'lıymış arkadaş. ve evet, napoli'nin altyapısındaymış. 97-04 arası napoli, 04-05'te genoa'daymış. ama hiç oynamamış a takımda filan... italya plaj futbolu milli takımındaymış.

daha fazla bilgi için;
http://en.wikipedia.org/wiki/Diego_Sinagra