7 Ekim 2008

Fransızların Çilesi

Domenech ile "istikrar" arayan Fransızlar en son Avusturya'dan tokadı yemişlerdi. Geride kalan bir ayda yaprak kıpırdamadı. Domenech görevine devam etti. Bu hafta Romanya ile oynayacaklar. Gündem lig ve Şampiyonlar Ligi'nden milli takıma yönelince Domenech'in de gözleri kamaştı elbette. L'Equipe bombalamış milli takım hocasını. Domenech de basın toplantısına gelmemiş. Torpili Sarkozy'den midir nedir bu adamı bir türlü indiremedi Fransız medyası. 1 hafta içinde de bir değişiklik olmazsa Domenech Güney Afrika'yı da görecek. Adayları sıralayayım: Didier Deschamps hazırda bekliyor. Houllier de boşta. Bordeaux'da Laurent Blanc sallanıyor, çağırsalar koşarak gelir. Sürpriz aday ise Alain Boghossian. Domenech'in -kelin ilacı olsa başına sürermiş- akıl danıştığı eski orta saha.

13 yorum:

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

es malo ser francés. es malo que se Domenech. xaxaxaxaxaxa.
Sé sólo un francés. zinedine zidane. Platini estamos esperando tu en el Bernabeu. venir y ver lo que haremos a la juventus.
¡hala madrid! noble y bélico adalid..caballero del honor

raúl > butragueño

He gato llamado butragueño. pero voy a cambiar su nombre por el de Raúl.

turhanatakan dedi ki...

http://flashyourstache.files.wordpress.com/2007/10/domenech.jpg

Modric dedi ki...

Domenech in suyu kaynadı artık , Fransa gibi kaliteli bir kadro uzun zamandır milli takımlar arenasında unutuldu. Sanırım yazılan adaylar icinde Fransa`nın ilacı yok gibi , belki biraz Houlier. Besiktas icin son adayın Slaven Bilic oldugunu duydum , gercekten bir fenerbahceli olarak cok sevinirim . Bence cok iyi bir teknik direktör , ayrıca sahne performansı iyi olan bir sarkıcı , futbolcularına arkadasca yaklasan , futbolu amatör ruhla yasayan ve seyirciler kadar agresiflesebilen bir antrenor , çarşı yla cok iyi anlasabilecegini dusunuyorum , ama yıldırım demiroren bu , sanırım yeni yerli kurbanı da Samet Aybaba olucak , su ana kadar kac yerli antrenorun gelecegiyle oynadı ama hala kendisi gorevine devam ediyor bu da ilginc tabi.
saygılarımla.

turhanatakan dedi ki...

"biyikli domenech"

deminki sığmamış, böyle olur umarım.

Adsız dedi ki...

Bu arada Denoueix nerelerde? Spor yorumculuğuna devam mı ediyor?

Deniz dedi ki...

Bu isimleri acaba demirören yönetimi falan da mı düşünüyor, aklıma ertuğrul'un yerine hoca gelmiyodu, houlier'in falan boşta olduğunu bilmiyodum. Gerçi tigana kötü referans olur fransızlara.

Radical Media dedi ki...

Şimdiki Beşiktaş yönetimi Bilic'i getirmez gibi geliyor bana. Denizli veya Lucescu'nun dışına çıkmaz bu iş. Mustafa Denizli keşke büyük bir efsane olduğu Altay'a bir nev'i genel koordinatör gibi dönse kendi için de Türk futbolu için de ne muhteşem olur.

aksilaz dedi ki...

euro 2008 sonrası gönderemedıler şimdi göndermeleri imkansız

Radical Media dedi ki...

Asıl konu Domenech faciasına gelince bu adam hocalıktan ekmek yiyip duruyor ya bişeycikler demiyorum. Sadece bu blog tayfasından 50 adam çıkar ve bundan daha iyi futbol oynatır . Aslında bana ne oluyorsa ? Bir yandan da 1-2 bünyeye uygun , fundemantalini o ülkede almış devşirmeye eywallah diyorum ama başka bir kıta karması gibi takım çıkaran Fransa'ya da kılım . Beter olsunlar.

zachpaulsen dedi ki...

hakkaten böyle yeteneksiz, fuzuli bir adamın fransa gibi inanılmaz bir takımın başında hala nasıl kalabildiğine inanamıyorum.

ismi sayılanlardan iş yapabilecek bir tek deschamps var. Müthiş bir potansiyel ve kadro derinliği var Fransa'da. Henry, trezeguet, makalele, viera gibi yıllanmış adamlara da hiç ihtiyaçları yok. Benzema, anelka, govue, nasri, ben arfa gibi süper yetenekleri var.

aşkın dedi ki...

Kadroda kaç tane yetenekli futbolcu var ki?
Domenech suçlu, Santini de mi suçluydu?
Mesaiyi yeni Makalele'ler üretmeye harcarlarsa olacağı budur.

josemarcelosalas dedi ki...

Raymond Domenech'in bu işi de eline yüzüne bulaştıracağı gün gibi ortada. Neden düşürülemiyor bu adam, veya neden bırakmıyor hala, ben anlamadım, anlayan varsa beri gelsin.

James dedi ki...

Aşagı inip bu fotografı her gördügümde gülüyorum, ne pis adammış ya şu domenech