10 Ekim 2008

Çizgi Hakemi

1935 yılından bir kare. Barcelona-Espanyol derbisi. Kalenin yanında oturan çizgi hakemi. Birkaç yol sonra kalkacak o hakem de sandalye de oradan. Pozisyon da fenaymış, tam çizgi hakemlik! Kaleci hatalı, çıkmamış topa, ben aut verirdim... Hakemin ceket ve pantalon paçaları da bambaşkaymış(!)

12 yorum:

vts dedi ki...

Türkiye'de de var mıydı çizgi hakemi?
Olsa ne iyi olurdu,ağzında sigarası bir elinde çayıyla..

varol döken dedi ki...

ramon'u oltaya çeken postlar bunlar, yağdırır birazdan basuraları:)

CastorTroy dedi ki...

topa mudahale eden barca'li oyuncu Juliano Belletti'ye amma cok benziyormus..

tahir durten dedi ki...

foto sonradan renklendirilmis... veresiye-pesin resmini andiriyor o yuzden...

EDDIE dedi ki...

evet bende ilk önce ona dikkat ettim, sonradan renklendirilmiş, karikatür gibi duruyor eheh.

serkan utlu dedi ki...

sonradan renklendirilse de çok güzel bir foto ...

matiasemilio dedi ki...

ayakkabılara dikkat :)

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

realmente, esto es España-Cataluña juego. Fútbol contra el enemigo. 1935: 1 año a la guerra civil española. autonomía en Cataluña contra el español minoría de Barcelona. las naciones rivales.
nuestros hermanos con el apoyo de los castellanos para siempre.

españa gobernó los océanos y los continentes durante reino de castilla-aragón. si no tienes nacional unida, no eres fuerte. la guerra civil de 3 años, 1 millón de muertos, la dictadura, contra la democracia ....y ahora eespaña es un país sin importancisa en la esquina oeste de Europa.

Semt Aşığı dedi ki...

bizde olsa kafa göz yarılırdı malum roberto carlos :) 3 tane kaleyi bulan şutu var dünya rekoruda bizde hami diye bişey vardı eskiden.

cankalender dedi ki...

"Çizgide başarılı ancak malesef yan toplarda etkisiz!"

Figueres dedi ki...

Aceto, senin bu resmin bu aksam HaberTurk'teki Futbol Kulubu programinda reklama girmeden once jenerik babinda gosterildi. Bu resmin 73 sene sonra aniden bi hafta icinde unlenmis olmasi mumkun degil heralde. Tamam, resmi renklendirip copy-rightini alan sen degilsin tabiki ama yine de acaba dedim icimden bi sekilde seni cite ederler mi diye ama etmediler. Bilmiyorum sana normal geliyor mu bu acaba?

BT dedi ki...

@figueres
habertürk spor servisinde çalışanlar arkadaşlarım. blogdan istediklerini alır kullanırlar. yani sorunun cevabı normal. dikkatine teşekkür ederim...