1 Ekim 2008

Prison Break

Dün Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçının ardından Prison Break "S4E6"yı izledik. Fırından taze çıkmıştı. İlk sezondan beri yokuş aşağı koşuyorlar. Ailecek seviyoruz bu diziyi de; eskiden saçmalıklara daha fazla tahammülümüz varmış demek. Artık kredilerini bitirmişler gönlümüzde. İzlerken "Hadi bee"; "yavaşş" diyoruz bol bol. CNBC-E, Cumartesi günü saat 14:00'den itibaren 3. sezonun tamamını (13 bölüm) yayınlayacakmış. İzlemeyenlere duyurulur. Theodore Bagwell'e selamımızı söylesinler...

27 yorum:

jose dedi ki...

katılıyorum bulent abı asagı dogru bır ınıs var gitgide

pclion dedi ki...

Erken final haberleri geliyor zaten Bülent abi.

Prison Break zaten 4. sezonun ilk bölümünde Sucre, Bellick ve T-Bag kendi kendilerine hapisten çıkınca bitmişti. Bu üçünün yaptığını yapamayan Company Scofield abimizi niye soktu içeri o zaman?

Elessar Telperien dedi ki...

Açıkçası prison da geçen sene kendini göstermeye başlayan kabak servisi, bu sene iyice tadını göstermeye başladı. Benim gibi dizi tutkunlarının zaten izlediği Heroes'a sıkıca sarılmalarını tavsiye ederim. Lost ve prison kalelerinden sonra elimize tek kalan dizi...

ssim dedi ki...

t-bag'in çalıştığı ofisteki sekreter hanım çok hoş vallahi :) bi ara the o.c de görmüştük kendisini. büyümüş serpilmiş baya.

vts dedi ki...

iyi dayanmışsınız bugüne dek.
benim gözümde 3.sezonun ilk bölümlerinde bitmiştir bu dizi.
illa mapushane dizisi isteyen açsın OZ izlesin.

Mehmet Reşit dedi ki...

Bizim, miadını ve misyonunu doldurduktan sonra reyting uğruna bir türlü bitirilemeyen / yayından kaldırılamayan dizilerimize benzedi.

Senaryo kağıt üzerinde bitmiş, ama ekranda can çekişmeye debam ediyor.

a.c. sedef dedi ki...

kendini bitiren dizilerden...inşallah heroes da böyle olmaz.

muzoz dedi ki...

son sezon iyice dagıttılar basit manyık hataları berbat oyunuculuklar falan nerde ilk sezon diyorum kendime

erssre dedi ki...

ben de aynen torrentten günübirlik takip ediorm.. şöle düşünmek lazım bi hapishaneden daha kaçacak halleri yok ya.. company i sezon sonu çökertip başroldekilerin üzerlerindeki fee leri discharge edip diziyi bitirirler gibi geliyor.. yada öle yapmazlarsa hakikaten koca dizi sıla havasında bitecek

necronomicon dedi ki...

ilk sezonda niye bitmediki zaten, Sarah' ı da canlandırdılar ya iyice suyu çıktı artık...Dünyanın en zor hapishanesinden de yangın sebebiyle hepsi kaçıvermişmiş...

kiprit dedi ki...

zaten tek sezonluk bir hikayeydi uzattıkça ilk sezondaki neredeyse kusursuzluk haliyle azalıyor birde geçen seneki senaristlerin greviydi derken bayağı bir kan kaybettiler

gorcanabi dedi ki...

Senarist grevinden sonra tadı kaçtı aslında birçok dizinin. My name is Earl de bozulanlardan, 3. sezon yerlerde sürünüyor. Prison Break de 3. sezonda yedi senarist tokatını, mezardan çıkamadı.

Tam anlaşma mı yapamadılar, yoksa senaristleri mi değişti bilmiyorum ama 3. sezon ve 4. sezon çok saplama gidiyor. Ama sanırım senaristler o arada T-Bag'in ne kadar sevildiğini farketmişler ki dizinin yarı yükünü o çekiyor artık :)

ornitrin dedi ki...

Dün Fenerbahçe'nin maçını dışarıda izlemiştim. Bu akşam ise ne Atletico Madrid-Marseille maçını, ne de Inter-Werser Bremen karşılaşmasını izleyemiyorum evden, çıldırmak üzereyim. Türkiye'deki uydu anten sahipleri bu maçları izleyemiyor mu artık? Bu ne saçmasapan bir iştir, çıkıp çatı anteni mi kuralım yani?

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

shakhtar 1 barsa 0

shakhtar 1 (ilson) - barça 2 (eto'o con el culo en el 99' y messi de penalty en el 126') (el arbitro medina cantalejo se esperara hasta que metan xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

no ..... No puedo creer esto que he dicho 1-2 y 1-2 del ...

mre dedi ki...

Sezon finalinin erkene alınacağı hatta sezon finalinin dizinin de finali olacağı yönünde söylentiler var. Yine de ilk sezonun hatrına güzel güzel bitirsinler istiyor gönül.
Bence hapisanede geçen ve kaçışı anlatan tema iyiydi, bu da en fazla 2 sezon devam edebilirdi.

matiasemilio dedi ki...

ne kadar yokuş aşağı düşüş olsa da,ne kadar zorlama bir 3. sezon gerçekleşmiş olsa da bu dizi benim için bi tutku yahu..takım tutar gibi tutuyorum bu diziyi,kötü bişey söylenmesine tahammül edemiyorum,öyle benimsemişim ki..
(bu arada Cluj hakkında yazı bekiyoruz Bület abi)

cagliari42 dedi ki...

zaten 1 sezon olarak planlanmış ama beklenenden daha fazla izlenince, uzatmaya karar vermişler.o zaman da böyle saçma sapan bir iş çıkmış meydana.

tan dedi ki...

son sezona baslamamistim henuz, kaydediyordum. bu notun tuz biber oldu aceto. kayitlar dursun, degerli vakitler kaybedilmesin.
alias'ta da aynisi olmustu kac sene once, son sezonu zorla seyrederken orta yerinde birakmistim.

haute_couture dedi ki...

ah abruzzi kalacaktı bu dizide ya,bide bence t-bag'in yanında alex mahone da muhteşem gidiyor.

FK dedi ki...

"3. sezonu tekrar izlemek" kulağa hoş geliyor.

H. İbrahim Andiç dedi ki...

4.sezonu uydu üzerinden , hotbird'den , d -smart'tan, ne bilim, digi'den falan izleyebilme imkanımız varmıdır ? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi ?

ich dedi ki...

Bu fotograftaki T-bag'mi ? Ben birinci sezon 13. bölümdeyim. Burada Tapu kadastro memuru gibi olmus yahu. İlk sezon Gökkuşagı derneginin kurucusu gibi.

papaz dedi ki...

lost bekliyoruz cok fena...

heroes da basladı 3 bolum birden girişiyorum ona da bugun:)

GSveFutbol dedi ki...

Prison Break ilk tasarlandığında iki senelik bir dizi olarak tasarlanmıştı..2 senenin sonunda malum reyting/reklam/kazanç üçgeni dizinin devam etmesi gerektiğini işaret etti Fox Production'a..

Yapımcı Matt Olmstead ilk senenin ikiye göre daha çok ilgi çektiğini düşünüp,3 senede de tüm kadroyu hapise soktu..Fakat kemik izleyicisi dışında diğer takip edenler bu yemi pek yemedi fakat Amerika'da 8 ay süren strike olması ve sonrasında ender devam eden dizilerden biri gözüken Prison Break 3.sezonu da bu şekil idare etti...

4.sezonda Michael Rapaport'un başlı başına saçmalık olduğu diziyi..Ocean's Eleven şeklinde kanunsuz işleri sempatik çözen takım şekline sokmak isteselerde çok başarısızlar..Dizi bu sene 22 bölüm ve yapımcı Olmstead bu tarzın tutacağına pek inanmış..

Bana kalırsa kemikleşmiş izleyici bu senede götürür diziyi..Bana garip gelen Ermeni-Türk konusunun işlendiği bölümü Doğan Medyası nasıl gazetelerinin internet versiyonuna taşımadığı..

CaRtMaNtR dedi ki...

Gerçektende bu sezon başında Sarah'nın dirilmesi ve Bellick ile beraber çalışmaları ile çok ciddi şekilde saçmaladılar. Aslında şu tarz bir ekipte eski asker olan C-Note çok faydalı olurdu.

Yinede ilginç olan bence dizinin gelmş geçmiş en iyi bölümü olan ve aynı zamanda Sarah'nın öldüğü bölüm Photo Finish yine 3. sezondaydı ama bu elbette o sezonun kötülüğünü silemiyor.

Bu arada hazır dizilerin yeni sezonları demişken. Heroes'da 3. sezonu ile beklentilerimin şu an için altında kaldı.

Macera için şu an en iyi opsyion Sarah Connor Chronicles'ın ikinci sezonu gibime geliyor. Gerçi bunda eski Garbage solisti güzel insan Shirley Manson'ında diziye katılmasının etkisi var :D

. dedi ki...

bi spoiler uyarısı verilse ii olurmuş, resim bile spoilerın allahı oldu. =]