28 Eylül 2008

Messi Attı Ramon Çıldırdı(!)

Barselona derbisine Real Madrid'li Ramon'un gözüyle bakalım. Real Madrid, Real Betis deplasmanında uzatmalarda kazandı. Ramon'un keyfi yerinde tabii. Ardından Barselona derbisi. İlk yarıda Espanyol 1-0 öne geçip üstelik maçı da 10 kişi önde götürünce Ramon, Barcelona ile dalgasını geçmiş yorumlarda. Sonra olaylar... Los Boixos Nois'un Espanyol tribünlerine attığı meşaleler. La Liga vukuatsız bir ligdi, hayret! Sonra Henry ile gelen beraberlik golü ve uzatmaların son dakikasında Eto'o'nun yerde kalmasına penaltı çalan hakem Medina Cantalejo. Ramon'un yorumu maçın özetidir: "Hakem Cantalejo 'San Jorge'den daha Katalan çıktı." Espanyol'un golünü göremedim. Marca, bu gol için de hakemin hediyesi diyor.

13 yorum:

Aydın dedi ki...

Hakemin değil, Victor Valdes'in her sezonki klasik hediyelerinden ilkiydi sadece.

revenant dedi ki...

ırkçılığı vukuat olarak kabul etmezsek evet vukuatsızdı!

Akay dedi ki...

victor valdes in hediyesiydi diyenler golü bir daha izlesin. luis garcia bilinçli olarak valdes e dirsek atıyor ve o da topu kontrol edemiyor. ilginç olan dün bu pozisyon en az 5 kere ekrana geldi ve faul olduğu açıktı. barca hak ettiği bir galibiyet aldı.

Adsız dedi ki...

@aydın

kaleciye havada dokunmak dahi yasak olduğuna göre, hakemin hediyesiydi.

espanyol un golü;

http://videos.sapo.pt/GTOhztKiqjCkfdYwbqm5

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

pero que asco dan los boixos nois grupo ultra desarticulado por laporta hace años. y todavia despues de lo de hoy seguira diciendo que no existen. MEDINA CANTAALOLEJOS QUE ERES DEL FARSA

Messi jugador de laboratorio.

ANTI MEDINA CANTALEJO %100

ercan dedi ki...

Bence golde oyuncu dirseği ile Valdez'e faul aypıyor. Valdez'in kendini yere bırakma şekli de oldukça abartılı ama bence fauldü.

gunahkargecelerintovbekarcocugu dedi ki...

cantalejo dün geceki kararıyla türkiye süper ligi klasman hakemi olabileceğini gösterdi bence.

L dedi ki...

ramon bi sussun bi kere. penaltıyı bilemem, belki tartışılır ama, valdez'e kesin faul var. ulan objektif olmak bu kadar mı zor.

ynwa dedi ki...

cantalejo pek şaşırtmadı aslında, ben bu adamın ispanya'yı avrupa kupalarında en önde temsil eden iki hakemden biri olmasına bir türlü anlam veremiyorum. tamam ispanya'dan hakem çıkmıyor doğru ama buna da kalınmazki yahu.

kemonen dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
ssim dedi ki...

ramon takma böyle şeyleri kafana kanka :)

alico dedi ki...

ramon,

Perdon por decirte pero el partido estaba muy bueno y excitante. Como fanatico futbolistico y futuro residente madrileno....Barcelona jugo un buen partido. Hasta el ultimo minuto como los Turcos.

alico

H. İbrahim Andiç dedi ki...

hakem rezildi , valdes hava topuna çıkarken uyanık espanyollu garcia , çaktırmadan dirsegi valdes'in midesine geçirdi, dengesini kaybeden valdes yere çakılınca espanyolda affetmedi tabi. tribünde çıkan olaylarda espanyola yaradı, zaten 10 kişi kalmışlar , rakibin fizik gücü onlara göre çok daha üstün, oyundan patır patır dökülmeye baslıcakları anda, bi güzel dinlendiler. Penaltıları neden hep messi'nin attıgını da anlamıyorum , takımın penaltıcısı oldugunu sanmıyorm, sanki gol krallıgı için birazda:)