4 Ekim 2008

Milan Curva Sud

3 yıl önce, 2005 Aralık'ta oynanan Milano derbisinde Inter evsahibiydi. O derbinin tribün açısından özel bir anlamı vardı. Milan'ın taraftar grubu Fossa dei Leoni 37 yıl sonra Curva Sud'de yoktu. O günlerde "Milan tribünleri biter" yorumları da yapılmadı değil. Brigate Rossonere liderliği aldı. Hala Curva Sud'de farklı gruplar var ama eskiden olduğu gibi pankartlarla "biz buradayız" da diyemiyorlar. Tek yürek meselesine takmışlar kafayı bu tribünde. Fotoğraflar 1-0 kazandıkları Inter derbisinden...
Arşiv: Milan Curva Sud

3 yorum:

Yetkin dedi ki...

kiminin rüyası kiminin kabusu demek di mi bu?

ilginç.

Modric dedi ki...

Görüntüler gercekten cok etkileyici , ancak Bülent Abi den bir ricam olucak belki cok kisisel kalıcaktır ama dikkate alıcagından eminim , eger tüm Dünya klüpleri arasında kendi secicegi en iyi taraftar gruplarından bir anket yaparsa bu benim cok hosuma gider. Panathinakos , Hajduk Split , St.Pauli , Partizan , Lazio , Besiktas , Boca Juniors taraftar grupları su an icin kısa bir beyin fırtınası sonrası ilk aklıma gelenler tabi daha amatorce calısan taraftar gruplarını sevdigimden Cavese taraftarının gonlumdeki yeri ayrıdır.. Saygılar..

kadimkishi dedi ki...

@yetkin
evet üstad ama "bizim düş'ümüz, siniz kabus'unuz: curva sud" daha güzel bir çeviri olur gibime geldi...

Bülen abi Fossa çok ama çok iyi bir gruptu. Deplasmanda uzun şeritlerle yapılmış bir Milan koreografileri vardı zamanında aklımı oynattılardı. :)
Yazık oldu FDL'ye. :)