29 Eylül 2008

Predrag Mijatovic ve Bizimkiler

Futbolu bırakanların pek sıcak baktığı meslek değil sportif direktörlük. Ya teknik adam oluyorlar ya da yorumcu. Kimi de futbolun adını anmıyor. Predrag Mijatovic de teknik direktörlüğün kenarından geçmeyen bir futbol eskisi. Real Madrid'e başkan Calderon ile adımı attı. Capello ile göreve başladığında transferde bilanço -60 milyondu. Ardından gelen Schuster ile iyi anlaştığı söylenemez ama başkana sırtını dayadığı kesin. Tarih onun döneminde 2 şampiyonluk kazanıldı yazıyor. Bu 3. sezonu. Takımın yarısı İspanyol diğer yarısı Hollandalı. Bu transferlerin mimarı da Mijatovic. Pası bize atarsak; Fenerbahçe'de Van Hooijdonk Rıdvan Dilmen, Galatasaray'da Popescu, Hakan Şükür; Beşiktaş'da Şifo Mehmet, Mijatovic'in yaptığı göreve soyunsa fena mı olur?

14 yorum:

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

no i can't believe this. i was reading the same thing now. unbelievable. hoyyy bulent are you reading my heart ?

este es mi comentario.

no se de que equipo serás, pero quitando el villareal y el valencia, todos han palmado mas o menos, pero es que estos tampoco han jugado con ninguno de los "grandes", luego veremos que pasa. Los fichajes bien, con algun retoque, si que seran mas fiables y nos daran menos sustos. A por el Zenit y Hala Madrid!!!!

ANTI MEDINA CANTALEJO 100%

jose dedi ki...

Galatasarayımızda Hagiyi gormek ısterdık bu gorevde.

tifo dedi ki...

Popescu gibi uluslararası saygınlığı ve repütasyonu yüksek bir adamı, yönetici olarak kullanamayıp elimizden kaçırdığımıza her daim üzülmüşümdür..

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

la foto es de AS.com

Estoy mas que seguro que si entra raul de titular marcara gol y seguira creciendo su leyenda en Europa, vamos aquellos que comenta que se le deje fuera se nota que no son del Madrid, a Raul se le quiera, se le Respeta por su trayectoria como futbolista y persona, ninguno de los que comentan en contra creo que puedan hacer ni la mitad de lo que Raul ha Hecho, Raul fue, es y sera siempre un simbolo y referente del Madrdid

tridente para mañana: FÁBREGAS, VILLA Y C.RONALDO

ANTI MEDINA CANTALEJO
Y
ANTI alfredo Relaño 100%

pi dedi ki...

Aceto hocam Haldun Üstünel harika götürüyor Galatasaray'da bence. Bu sezonki gibi transfer görmedi bu gözler...

Fenerbahçe'de de, Aziz Yıldırım varken çok zor.

Akay dedi ki...

popescunun galatasaray a kakaladığı romen futbolcuların acısı hala içimizde. dolayısıyla hiç gerek yok popescuya. bülent korkmaz çok iyi olurdu bence...

erdincinho altunozzi dedi ki...

real madrid football club
başka bir arzunuz..:)

Sinan Yılmaz dedi ki...

Bülent Korkmaz ne anlamış transfer yapmaktan arkadaşım.
Dil biliyormu ki o. Türkçeyi zor konuşan adamlardır bunlar.
Kalite-kültür açısından tabiki popescu yapabilir o işi.

pi dedi ki...

Haim Fresco varken hepsi hikaye :D

alico dedi ki...

Varya işte Adnan Sezgin (!)

cankalender dedi ki...

Konu dışı olarak, Mijatovic asker selamı verse şu fotoğrafta Bülent Uygun'dan ayırt edemezdik herhalde

cemshid dedi ki...

Bu is icin Galatasaray'da bir eleman var, o da Tugay Kerimoglu. Futbol bilgisi ve uzun suredir Premier Lig'de ogrendikleriyle kulube buyuk katkida bulunabilir.

matiasemilio dedi ki...

Beşiktaş'ta zago da iyi olur aslında.çok futbolcu önerdiği söylenir Beşiktaş'a

neverLander ® dedi ki...

@extensor

umarım yorumları takibe almışsındır.

öncelikle, yanlış anlamadıysam "kalite-kültür açısından popescu yapabilir o işi" demekle bülent'i kalitesiz-kültürsüz buluyorsun, ki bu çok saçma. dil biliyor mu ki o dediğin adam yanlış hatırlamıyorsam 3 dil biliyor. gayet de kültürlü birisi. çamur atmadan yorum yapalım lütfen.