25 Ağustos 2008

Robinho-David Villa-Riera

Tekrar olacak ama Robinho'yu sevmem. Sevdiğim Real Madrid'den gideceğine de sevindim. Herkes Real Madrid'de oynamak ister elbette. Oynayıp da gitmek isteyeni ise 5 dakika tutmuyorlar. Valencia maçında tribünler hesabını kesmiş zaten. Chelsea'ye gitmek istiyorum deyip zaten filmi koparmıştı Robinho. Chelsea onun gelişi sonrasında Malouda'yı da elden çıkartacak gibi. Real Madrid ise Robinho'dan kazanacağı paranın üstüne koyup 47 milyon euro teklif etti David Villa için. Valencia zorda ama satmıyoruz diyorlar. Fenerbahçe'nin sol kanadı için adı geçen Riera için Everton'un 12 milyon euro'luk resmi teklifi var. Reira Liverpool'da oynamak istiyor ama Benitez'in patronları bu rakamın üstüne çıkmıyorlar. Uğur Boral birkaç gün daha rahat uyuyabilir yani. Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu yazılan Bianchi ise 2 gün önce Torino'ya imza attı.

19 yorum:

Unknown dedi ki...

robinho santos'tan real'e geleceği zamanda cıngar çıkarmıştı. Bu adamın pek yaman bi menajeri var herhalde. iki yıl sonra chelsea' dede gürültü koparıp bırakın beni milan a gitcem diye bağırır diycem lakin chelsea den daha fazla ödeyen çıkmaz herhalde tabi soros bi takım almazsa yada şalvarından sürekli para çıkan bi başkan yoksa..

Adsız dedi ki...

villa gelse kimi kesecek takımdan?raul mu nistelrooy mu?bi de arkada saviola higuain var.ayıp günah bu kadar israf olmaz :)

robinho futbolcuysa raul ne ki o zaman acaba?gitse de kurtulsak...

Bulletride11 dedi ki...

Üstad , Robinho'ya hepimiz kılız merak etme böyle resmini koymana bile gerek yoktu çikonun =]

Adsız dedi ki...

ben acetonun benim bilincaltim falan olduguna inanmaya basladim :) bende arjantin ve gs taraftariyim ve robinho yuda sevmiyorum. acikcasi bence cok abartilan bi isim mesela messiyle ayni kefeye koyuyolardi.

Adsız dedi ki...

Ne kadar Robinho sevmeyeni varmış :)
Ben de kendimi yalnız sanıyordum.

mre dedi ki...

Pele "gençliğime benzetiyorum" ya da ona benzer bir şey söylemişti Robinho için. Her zaman olduğu gibi yine yanıldı. Ver bir top oynasın adamlarındanbu Robinho. Joe Cole'a değişmem.

Adsız dedi ki...

valla ne bu robinhoya antipati anlamıyorum :D benim gayet sevdiğim bi oyuncu tarzını da çok beğeniyorum

Adsız dedi ki...

Abi bianchi değil de baros kesin geldi galiba, bir post atıversen :)

H. İbrahim Andiç dedi ki...

aceto yaş tutsa aynı neslin evlatlarıyz dicem :) madridte olmasına katlanamadıgım ilk isim robinho. isabet olmuş. villa'nında valencia'dan madrid'e gidecegini pek sanmıyorum. taraftar bu durumu pek kabullenir gibi durmuyo :)

Adsız dedi ki...

milan baros galatasarayda ...

ne para varmış arkadaş bu galatasarayda yaw !

geçen sene futbolcuların parasını niye ödemiyorlardı o zaman ?

Adsız dedi ki...

Baros Galatasaray'da. Resmi açıklama sitede yapıldı.

MİYOZZY

Adsız dedi ki...

Aceto için söylemiyorum bunu, Robinho'nun tarzını beğenmemek olası bir şey olsa bile, Robinho'ya iyi oyuncu değil demek bence önyargılı bir yorum. Robinho'yu Diego'lu, Leo'lu Santos günlerinden beri takip eden biri olarak oyuncunun gerçekten çok üst düzey bir oyuncu olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Robinho'nun mental ve ayrıca fiziksel güç eksiklikleri olsa da, hatta oyun tarzı olarak sonuca yönelik oynamamasına rağmen, tekniğiyle, yaratıcılığıyla ve hızıyla önde gelen futbolculardan sayılır Robinho.
Tabi, söz konusu Real Madrid olunca işler değişebiliyor, Taraftarın Robinho'nun gönderilmesini ve yerine daha verimli bir oyuncuyu istemeleri normal. Taraftar her zaman daha iyisini ister.
Bana göre, iyi bir teknik direktörle bu adam kendine çok şeyler katıp, dünyada sayılı hücum oyuncularından olabilir. Keşke olsa...

Adsız dedi ki...

Robinho benim için nötr bir adamdır.Ne severim,ne de nefret ederim.Ama realden gitmek istiyorsa da zorla tutulamaz.Bırakın gitsin.Her ne kadar solda iyi işler yapıp,Real'a çok fadası dokunacağını düşünsem de;van der vaartın varlığı ve sniderin 3 aya falan dönüşüyle oralar iyice karışacaktı. Chelsade iş yapar mı sorusuna gelince;Joe Cole'Dan hücüm gücü çok daha yüksek olsa da savunmada sırıtır. O yüzden bence iki ucu boklu değnek.Başarılı olabilir de,olmayabilir de

Adsız dedi ki...

abi bi baros postu güzel giderdi :9

Mustafa dedi ki...

bülent hocam malouda roma'ya imza atmak üzereymiş deniliyor.. bi bilgin var mı? dün castillo gündeme gelişti roma da.

aksilaz dedi ki...

robinho reale yatıp kalkıp dua etmesi lazım.gittiğinde ayakta duramıyordu.şimdi ise ikili mücadelelerde çok daha diri.ayrıca chelsea ona uymmaz.oda gelsin gassaraya.

aşkın dedi ki...

O değil de Madrid'in bir sonraki CL şampiyonluğu ne zaman?
(Hehhe)

Adsız dedi ki...

google translate yanlış çevirmiyorsa bizim hacı ramon da robinho yu sevmiyordu. aceto tam senin kafa dengin bu ramon.

villa gelirse nolcak peki. raul mu yedek kalacak ?

Çetin Cem dedi ki...

uyuz topçular'ın devamı gelsin kampanyası :)