27 Ağustos 2008

D.Villa-Brito-Paloschi-Quaresma

Real Madrid için bir fiyasko daha. Cristiano Ronaldo'nun ardından istedikleri iki futbolcu da sözleşme yeniledi. Dün Villarreal'de Cazorla. Bugün de David Villa. 2014 yılına kadar sözleşmesini uzattı David Villa. Zigic'i kesin satacaklar. Madrid medyası yarından itibaren Huntelaar'a döner. Olmadı Inter'den Adriano'ya sarılır. Tranferin kapanmasına 4 gün kaldı. Son yakarışlar bunlar. Valencia bir de kaleci transferini resmileştirdi. Brezilyalı Renan Brito'yu aldılar. Milan'da Shevchenko gelince kim gitsin piyangosu genç Paloschi'yi vurdu, Parma'ya verdiler. Milano'da beklenen son bomba Inter'e Quaresma. Porto, 30 milyon euro + Pele'yi istiyor. Ayıptır ama... O. Lyon, Milan'dan Massimo Oddo 'yu bitirmek üzere. Fabio Grosso'dan sonra bir başka İtalyan milli takımı beki O.Lyon'a geliyor.

14 yorum:

mre dedi ki...

Demiştim ben Villa imzaladı diye :) Da biraz erken söyledik, rüyada mı gördüm acaba ben imzaladığını?

H. İbrahim Andiç dedi ki...

Madrid huntelaar'ı alırsa , sırf transfer yapmış olmak için yapılan bi transfer olur galiba.Huntelaar kimin yerine 11'e girecek ?

aşkın dedi ki...

Ya medyanın yazdığı 47 milyon rakamı yalan ya da Valencia sandığımız kadar krizde değil.

Adsız dedi ki...

Fener'in Josico gibi bi adamı alması en büyük bomba bence.Söyleceyek söz kalmıyor.

Quaresma7 dedi ki...

30 milyon euro + pele quaresma için yeterli bile değil bence..Tek başına maç kazandırabilecek dünyanın en iyi wing oyuncularından biri belkide ilki.. Quaresma transferi gerçekleşirse İnter ŞL finaline kadar elini kolunu sallayarak gider bu sene. . .

BT dedi ki...

@quaresme7
reklam yasak:)

Adsız dedi ki...

Porto, Quaresma için Mora ve Dalmaçya kıyılarını da istesin bari. Hazır yüksekten uçmaya başlamışken...

ERKUT dedi ki...

Villa gelse Raul artık tribüne çıkardı .

Turiaf dedi ki...

Yalnız Clerc varken Lyon Oddo'yu napacak? Clerc'in uzun süreli bir sakatlığı mı var yoksa?

BT dedi ki...

@turiaf
clerc sakat.

@erkut
bence Villa, Raul'un tribüne çıkmayacağını bildiğinden gelmedi:)

ynwa dedi ki...

real, son olarak 40 milyon euro + saviola veya javi garcia'yı önermiş valencia reddetmiş deniyor. david silva için de barca'nın 25 milyon euroluk teklifini reddetmişlerdi. bir de kriz içindeler deniyordu. kriz yaşamasalar ne olacak kim bilir..

Adsız dedi ki...

to ramon

where are c.ronaldo fabregas and david villa my dear friend.
are they in madrid? i can't see them.

varol döken dedi ki...

@üstat
aragones gelirse kombinemi darülaceze'ye bağışlarım dedim, babamızın hatrına lafımızı yedik:) ama inan bu josico gelirse ne yaparım bilmiyorum...

ne olur yalan de aceto, bir rüya bu transfer politikası uyan de:)

Quaresma7 dedi ki...

Amacım reklam yapmak değildi Bülent Abi ama olduysada kötü olmamıştır:D

Quaresmayı okuyunca Oddo bölümünü gözden kaçırmışım.. Lyon taraftarı olduğum için yazmam gerektiğini düşündüm.. Revelliere çok formsuz Clerc'in sakatlığı çok ciddi deil 4 haftaya kadar maça çıkcak duruma gelcek ama Oddo her şartta kulübede oturur gibi geliyor.

Grosso geldiğinde Berthod ve Abidal gitmişti. Oddo gelirken ayrılcak bioyuncu olduğunu sanmıyorum. Eğer clerc kesik yerse Lyon için hoş olmaz. . .