25 Ağustos 2008

Senderos Milan'da

Nesta da Gökhan Zan gibi antrenmanlara ambülansla gidip gelen bir stoper. Milan Shevchenko'dan sonra bir takviye de Nesta'nın teklediği bölgeye yaptı. Arsenal'den Senderos'u 2 milyon euro'ya kiraladılar. Sezon sonunda bonservisini alma hakkını sahipler ve bedeli 8 milyon euro. Fiorentina'ya 15 milyona sattıkları Gilardino dışında gönderdiklerinden elle tutulur bir para kazanmadı Milan. Flamini'yi bedavaya getirdiler. Ronaldinho 22 milyon, Zambrotta 9 milyon euro Barça kasasına işledi. Borriello için Cenova'ya 7 milyon euro verdiler. Kağıt üzerinde ideal onbirleri Abbiati; Zambrotta, Nesta, Senderos, Jankulovski; Gattuso, Pirlo, Flamini; Kaka; Ronaldinho, Shevchenko duruyor. Seedorf ve Pato joker...

16 yorum:

alt + 168 dedi ki...

seedorf'un sezon öncesi buffon'a iki tane taktığı maçtan sonra nasıl olur da yedek kalır onu dert ettim kendime.. ben ideal 11de gattuso veya pirlo'yu keserim takımdan. ikisi de artık eskisi gibi oynayamıyor zaten.

ayrıca arsenal 2008-2009 formları muazzam gözüküyor...

aşkın dedi ki...

Forma hakikaten güzel.
Bir de benim bildiğim defans adamının işi rakipten topu almaktır, insan azmanlığıyla rakibe fiziksel güç sağlamak değil.
İtirazı olan varsa Materazzi'nin varlığını da kabullenmek gerekir.
Bunu da tek forvet ve hücumcu beklerden sonra modern futbolun üçüncü saçmalığı olarak notlarımız arasına alıyoruz..

Adsız dedi ki...

yerkürenin gökhan zan'dan sonra görüp görebileceği en kötü stoper. wenger ilk defa iyi bir iş yapmış.

Adem dedi ki...

Milan savunması topal adamı star yapar. Bu adam da o kadro içinde sivrilecek, tecrübe kazanacak ve dahası kaşarlanacak. yerküre daha nelere gebe...

wanadoo dedi ki...

senderos arsenal'de başka isviçre milli takımında başka oynuyordu. senderos yararlı olacaktır. italyan sertliğine fazlasıyla uygun birisi.

jose dedi ki...

senderos ısabetlı olmus.ancelotti eger dogru hamleler yaparsa bır kupa daha gelebılır san sıroya.

Adsız dedi ki...

silvestre de niye alınmış öğrenmiş olduk.

Adsız dedi ki...

genç semih paçavra yapmıştı bunu.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

gattuso-pirlo-flamini ortasahası bence kaka-ronaldinho-shevchenko hücum hattı kadar önemli bence.

ayrıca, senderos kimdir ya? hani yedek falan olur da ideal 11'deyse milan'ın vay haline.

mre dedi ki...

Seedorf sanki ölene kadar ilk 11'de oynarmış gibi geliyor bana. Birde Milan'ın kadro konusundaki tutuculuğunu eklersek. Orta saha Gattuso, Pirlo, Seedorf, Kaka'dan oluşur. Önümüzdeki 15-20 sene :)

Adsız dedi ki...

taş gibi takım

Adsız dedi ki...

İtalya İngiltereye kıyasla çok daha uygun Senderosa. Özellikle Arsenal uymuyordu çünkü savunma çok ileride oynuyor.(Djorou ve Silvestre çok daha uygun yedek olarak)
Bence iş yapar.

getabbaaww dedi ki...

o değil de milanın ideal 11'inde maldininin olmaması... bi 20 yıldır falan o ideal 11'deydi sanırım. bıraktı dimi tamamen futbolu? yoksa bir 5 sene de yedek kulubesinde mi takılcak??

ynwa dedi ki...

- kaleci sorunu yeniden hortlar mı,

- takımın en kilit iki adamı nesta ile kaka'nın sağlık durumları ne olacak; istikrarlı bir şekilde fayda sağlayacaklar mı,

- 'dinho sheva ikilisi eski performanslarını yakalayabilecek mi,

- koca sezon stoperde sakat nesta ile kaladze - senderos ikilisiyle gider mi,

bunlar şuanki soru işaretleri.

el_turco dedi ki...

bir keresinde playstation oynamaktan basparmagindan sakatlanmisti, o derece yani

sinan dedi ki...

Hala yetersiz, stoper lazim bu takima. Nesta bugun var yarin yok, bi' gozu topraga bakiyor adamin. Senderos da defansin cogunlugundan iyi ama oyle standardi yukari tasiyacak bi' adam oldugunu dusunmuyorum. Yine de Bonera'dan da, Kaladze'den de iyidir gerci.