25 Ağustos 2008

Rivaldo Özbekistan'a

Dün gece Inter'de Figo'yu izlerken Rivaldo gelmişti aklıma. La Liga'da bir şekilde posası çıkartılmış son bir iyi kontrat için Serie A'ya kapak atan iki yıldız. Figo öyle ya da böyle tutundu. Rivaldo Milan'da yapamayınca paranın peşine düştü. Olympiakos'a gittiği sezon Galatasaray da istiyordu onu. Pire'den ayrılmak zorunda kaldı, ağlamaklıydı. Ceza sahası dışından hat-trick yapmış adamdır Valencia'ya. Atina'ya rekabetin öte tarafına AEK'e gitti. Geçen sezon orada da iyi top oynadı. Şimdi AEK taraftarından özür diliyorum ve ayrılıyorum diyor. İstikamet Özbekistan. Eto'o'yu memleketlerine getirip kendilerince şov yapmışlardı. Bu transfer gerçek ama. Bunyodkor diye bir takıma transfer oldu. Kendisi de bu takımı ilk kez duymuştur biz de. Ekmek parası ne yapacaksın...

15 yorum:

cankalender dedi ki...

Fotoda pek mazlum çıkmış son cümleye uymuş:

"Ekmek parası ne yapacaksın..."

Adsız dedi ki...

Çocukluğu fakirlik içinde geçmiş biri,sanırım ölünceye kadar rahat yaşayabilecek kadar para yapmak istiyor.

Adsız dedi ki...

ah be gözüm geleytdin de zamanında galatasarayımıza uğraştırmasaydın lincolnün kaprisleriyle felipelerle onlarla bunlarla bizi. gözümüzün pası ilk defa geçerdi hagi den sonra ama para işte tatlı tatlı güler insana.

Adsız dedi ki...

Bunlar daha önce Eto'o, Iniesta ve Puyol ile de görüşmüşlerdi. Resmî sitelerinde formalarını bile satıyorlar.

Bunyodkor ulusal petrol şirketinin takımı, başka bir deyişle, diktatör bozuntuları açlıktan kırılan halkın parasını kendi kişisel zevkleri için tabancılara saçıp savurmaktan çekinmiyor.

jose dedi ki...

Bu adam bıze 2004te gelseydı 2.HAGI olurdu.

Adsız dedi ki...

Eskiden yaşlı şöhretler uzakdoğu ülkelerine, arab ülkelerine ve abd'ye giderdi. Artık özbekistan gibi bir seçenekleri de var :).

Bu arada çok alakasız olacak ama sağ taraftaki fotoğraflardan hugo fotoğrafının altındaki hatun fotosunun büyük boyu olan var mıdır ?

Adsız dedi ki...

Buldum ama istedigim kadar büyük degilmis :

http://www.collthings.co.uk/2008/03/sexy-japanese-womens-football.html

H. İbrahim Andiç dedi ki...

rüştü'ye attığı penaltı sırasında kameranın gözlerine bi yakın çekimi vardı. O andan itibaren yıldızım barışmıyo bu abimizle. iyikide barışmıyo , bu kadarda aç olunmaz ki :)

Adsız dedi ki...

bir zamanların büyük topçusu rivaldo. şimdi özbekistana kadar düşmüş demek ..

CaRtMaNtR dedi ki...

Özbekistan emeklilik öncesi 35+lik yıldızlar için cazibe merkezi olma yolunda adımlar atıyor gibi. Bir dönem Katar'da da böyle bir atraksyon olduydu sanırım. Hala ne durumda oralar bilemiyorum gerçi.

Adsız dedi ki...

Barça'yı şampiyonlar ligine sokan
ceza sahası yayının üstünden çaktığı röveşatayı ömür boyu unutamam, varsın Özbekistanlar'a düşsün..
.
ps:bu habere en çok fenerli arkadaşlar sevinmiştir herhalde
malum frikik yüzünden..

Mustafa dedi ki...

eskişehirde kendisini istiyor diye bir haber okumuşrum. durumun ne olduğunu bilen var mı?

Çetin Cem dedi ki...

robinho'yu ben de sevmem ama daha önemlisi "uyuz topçular" serisinin devamını bekliyoruz üstad! :)

Adsız dedi ki...

dünya kupasında türkiye maçında yaptığı numaradan sonra işi rast gitmedi rivaldo nun. 70 milyonun arasında bedduası tutan birileri olmuş demek ki. :)

acetonun da bahsettiği valencia maçı hayatımda izlediğim en iyi tek kişilik resitaldi bu arada.Rivaldo yu hep bu şekilde hatırlasaydık keşke.

Adsız dedi ki...

zidane kadar olmasa da mental açıdan inanılmaz bir futbolcuydu. son dönemleri de olsa, keşke bursaspor'a gelmiş olsaydı da izleseydik...