25 Ağustos 2008

Futbol Kulübü

Mart 2008'de blogdaki anket sonucuna göre (%55) en sevilen programdı Futbol Kulübü. Okay Karacan-Mehmet Demirkol-Uğur Meleke yeni sezonu bu akşam açıyorlar. Her Pazartesi saat 20:30'da.

16 yorum:

Adsız dedi ki...

Uğur MELEKE'yi ve Mehmet DEMİRKOL'u severim. Ancak son yazılarında birbirlerinden etkileniyorlar gibi geliyor. Az Mehmetli Uğur da, Az Uğurlu Mehmet'te hoş değil. Bence bu ikili ayrılmalı eski sade hallerine dönmeliler.

Çağlar dedi ki...

Oha hatırlatmasan unutuyordum valla, Allah razı olsun.

umutation! dedi ki...

İlk iki programdaki gayet hoş dünya futbolu muhabbeti, sonradan galatasaray-beşiktaş-fenerbahçe kritiği programına döndü. Uğur Meleke de istatistik delisi bir adam oldu. Oyumu geri almak istiyorum ben bu yüzden.

Adsız dedi ki...

futbol ekstra'yı izlemek çok daha keyifli geliyor bana.

Adsız dedi ki...

Memlekette, Uğur Meleke'nin çıkmadığı, yazmadığı herhangi bir yayın organı kaldı mı Allah aşkına ya.. Bu arkadaş yüzünden Karacan ve Demirkol'u izleyemiyorum.

cnbce

Adsız dedi ki...

20.27 de bu postu okumak...paha biçilemez.

Adsız dedi ki...

Hiç hoş olmayan şeyler söylüyorlar hocam!!!Şifre diyorlar onlarda paralı olsunlar diyolar, yardım bekliyoruz..

jose dedi ki...

Bulent abının arastırması verııldı Okay Karacan tarafından az once.Aceto Balsamicomuz tvlerde boy gosterıyor:)

Adsız dedi ki...

http://acetobalsamico.blogspot.com/2008/08/futbol-aknn-bedeli.html

okay karacan'ın dikkatini çekmiş linkteki arastırma :)

Julien Dekosta dedi ki...

yabanci ligler sifresiz yayinlanmasin dedi meleke, babamda bir guzel yapistirdi kufuru eszamanli olarak, agzina saglik dedim ben de:D

jose dedi ki...

evet ya ugur meleke ve mehmet demırkol sacmaladı.

Adsız dedi ki...

hangi kanalda ? arkadaşlar

Protanopia dedi ki...

Aceto'nun "futbol aşkının bedeli" araştırmasına salladılar biraz. Tabii okay Karacan'ın da daha ayrıntılı bir şekilde ve kaynaklarıyla hazırlaması gerekiyordu.

Üç büyük muhabbeti haddini aşmaya başlamış onu gördüm.

Allah'tan NTV var bize şifresiz maçlar sunacağı garanti olan. Yoksa baya kötümser olmaya başlayacaktım.

matiasemilio dedi ki...

Sen de katıl aralarına be abi :)

kerem dedi ki...

ben p.tesi aksam saat 9 gibi 24 te takım oyunu var onu tavsiye ediyorum blogu takip edenlere. dunku program gercekten cok guzeldi. olimpiyatlardan girdiler, omer urundul'un voleybol basketbol anlatmasindan, tff secimlerinden ciktilar. bilgin gokberk orjinal adam. asil olimpiyat rekorunu biz kirdik dedi. phelps falan hikaye. omer urundul futbol basketbol voleybol ucunu de yorumladi trt de. rekorun krali omer urundul dedi :) kemal dincer in devam edemeyecek olmasi (gozlemciler baskani olmasindan dolayi) uzucu. ufuk acici bir insan. programda en son bilgin gokberk soz aldi bisey soylemek istiyorum deyip. dedi ki: "michael phelps yanlis yuzuyor. 50m den sonra depara kalkti. yanlis 60 tan sonra kalkacakti depara". ben o son cumlede koltuktan dusuyordum gulmekten.

Adsız dedi ki...

abi bir gün sen izleme şerefine nail olabilecek miyiz ekranda?