26 Ağustos 2008

Şampiyonlar Ligi: Anket

22 yorum:

scapula dedi ki...

Fenerbahçe tur atlar, Galatasaray elenir.

Totem, evet.

Adsız dedi ki...

Yanımdaki arkadasimin anketi görür görmez sordugu soru basitti..:)

Baros oynayacakmı bu maçta :)

Oynayacak desem o zaman Cimbomda eler diyecekti.

Maca gelince bende hic umut yok maalesef Steau'nun kendisine yarayan skoru alacağını düşünüyorum.

Marifet Steau'da değil aslında galatasarayın hatasında..Kalede Aykutmu olacak bilen varmı ? Haydi cimbom yen Steau'yu.

Adsız dedi ki...

son antep maçından sonra fenerin işinin çok zor olduğunu düşünüyorum.en son bıraktığımda fener kaleye bile gidemiyordu.açıkcası turu geçme ihtimali avantajlı skora rağmen nazarımda bi hayli düşük.

galatasaray ise henüz ön elemede takılmamış bir takım.burdaki maçta bükreş öyle ahım şahım görüntüde değildi.aykutun hediyesi olmasa maç kafa kafaya gidecekti büyk ihtimalle.çok faul yaparak durdurabildiler ancak galatasarayı.arda ve lincoln yerden kalkamadı bi türlü.şimdi elde kewell ve muhtemelen karan da olacak.tek sıkıntı sağ bekte.nicolitayı durdurabilirse orda galatasaray turu atlar.

Julien Dekosta dedi ki...

aykut oynamazsa geceriz.

Adsız dedi ki...

Fenerbahçe eler.

Skibbe sıradışı birşeyler yapmazsa, Galatasaray da eler.

Adsız dedi ki...

ikisi de geçer bence ,

ayrıca geçsinde çarşamba salı çekişmesi olsun birazda keyifli şeyler bunlar :)
renk belli edelim bir de Tabiki FENERBAHÇE :)

Adsız dedi ki...

Feneri antep maçına göre gs yide ilk steau maçına göre değerlendirmek doğru olmaz.Gönlümden geçen ikisininde tur atlaması.Ama iki takımda ilk golü yerse tur şansı azalır özellikle gs nin.Bir steau taraftarı olsan ilk maç deplasmanda 2-2 sonuçla dönmüşsün turu vereceğin aklına gelirmi gelmez yada gs ordan 2-2 ile dönseydi burda turu vereceğini düşünürmüydünüz düşünmezdiniz.Sonuç olarak gs nin işi zor ama imkansız değil yeterki gol yemesin.

Anıl dedi ki...

Skibbe basın toplantısında açıkladı. Kalede Aykut olacakmış. Ayrıca sağ bek için Tobi'yi de deniyormuş. Bu adam ayağının altındaki sandalyeyi itmeye çabalıyor. Allah akıl fikir versin...

Kaan Mert dedi ki...

İnş iki temsilcimizde tır atlar ancak bana gs'nin şansı zor gibi geliyor. Bana olumlu bir ışık vermediler Denizli maçında. Evlerinde 2 gol yemenin dezavantajıda olacka birde.

organic soap dedi ki...

Alex ile konuştum,haberler iyi.
İki takım da tur atlıyormuş. :)

Adsız dedi ki...

"wishful thinking" olacak. Umarim ikisi de gecer turu.
Hrundi V.

Adsız dedi ki...

bence galatasaray'ın işi fenerbahçe'ye göre çok daha zor. iki takımda 2-2 lik sonuçlarla ayrıldı ilk maçlarından ama fenerbahçe deplasmanda elde etti bu skoru. çok önemli bir avantaj bu, deplasmanda atılan gol ya da goller daha önemli iç sahada atılan gollerden.

steau da romanya'nın köklü takımlarından. büyük bir maziye sahipler. bir dönem galatasaray'ın formasını giyen hagi bu kulübün/camianın çocuğudur. bu yönden de duygusal bir maç olarak ta bakılabilir. kalbim kırmızısında sarı olandan yana ama mavi olan da çok cevval bir ekip. hakkımızda hayırlısı.

ligue1 insanı ferdi

Adsız dedi ki...

ikisi de geçsin. bakalım şampiyonlar liginde el mi yaman bey mi yaman. hodri meydan. bakalım fb mi yoksa gs mi daha çok puan alacak. maçlar bir yana iki takımın rekabeti de ayrı zevkli olur. düşünsenize biz şunu yendik siz gittiniz şuna yenildiniz muhabbetini.)

Unknown dedi ki...

Fener atlar, biz eleniriz.

cankalender dedi ki...

İkisi de geçer turu diye düşünüyorum. Sorun çıkarsa Galatasaray'da değil, zayıf orta sahası yüzünden Fenerbahçe'de çıkabilir.

Steau'yu fazla büyütmediniz mi gözünüzde?

Adsız dedi ki...

buraya not düşüyorum ;
ikisi de elenir...

Julien Dekosta dedi ki...

de sanctis i tursu amacli mi aldik acaba cok merak ediyorum.

Adsız dedi ki...

anket düzeltilmeli bu arada.siteye her girdigimde yeniden oy kullanma sansım olabiliyor.

Adsız dedi ki...

@ligue1 insanı ferdi

en az esra ceyhan kadar totolojik olduğunu söyleyen oldu mu daha önce ?)

H. İbrahim Andiç dedi ki...

deplasman demek , rakip sahada oynanan maç demekmiş.

Serie A kurbağası Moratti

Anıl dedi ki...

Fenerbahçe'de Emre de kadrodan çıkarılmış. Sanırım klasik sakatlıkları başladı yine.

semioticus (shelbyl) dedi ki...

Iki takimda turu gecer diyorum ben, fakat bu "wishful thinking"den ote. Fenerbahce'nin yaptigi iyi bir sey varsa o da gol yememek isteyince yememek; o yuzden Partizan'a kaybedecegini ya da bir gollu beraberlik olasiligini dusunmuyorum.
Galatasaray'a gelince, muneccimligin b.kunu cikarmak olsa da, gollu beraberlik bekliyorum bu mactan, mac uzatmalara-penaltilara dahi gidebilir. O takdirde de GS daha sansli olur.
Bu arada Baros oynamaz, CM degil bu aldigimiz adami bir sonraki gun oynatalim o da hat-trick yapsin (oyle bir sey olursa ben birakiyorum bu isi).