30 Mayıs 2008

O.Lyon Açmazı

Şampiyon yapan teknik direktörün işine son verilir mi? Artık o kadar çok örneği var ki bunu kimse tartışmıyor. Capello, Mancini, Houllier,Lucescu şimdi de Alain Perrin. O.Lyon'a bu sezon iki kupa kazandıran Perrin'i de yolluyor başkan Aulas. Şampiyonlar Ligi'nde gelmeyen başarı sonrasında kim gelirse gelsin kapının önüne konuyor bu kulüpte. Takım 7 yıldır şampiyon olduğundan iş biraz da otomatik pilota döndü. Hani Hikmet Karaman gitse o da şampiyon yapacak O.Lyon'u. Perrin'in yerine gelece isim ise Lille'in hocası Claude Puel. Kaleci Coupet'in, ,ayrıldığı takımda 7 şampiyonluğu da gören bir tek Juninho ve Govou kalacak.

9 yorum:

Adsız dedi ki...

bir de tabi Sampiyonlar Ligini kazandiran Jupp Heynckes'i gonderen Real Madrid var

Adsız dedi ki...

ne olursa olsun hayran olunası bir takım lyon...

Alper Öcal dedi ki...

Her ne kadar bu sene Lille Ligue 1'i istediği yerde bitiremese, hatta uzun süre küme düşme korkusu yaşasa da Claude Puel doğru seçim.

Lille gibi kuzeyde bulunan küçük bir sanayi şehrinin takımını alıp ŞL'de 2 sene grup ötesini zorlaması Puel'in neler yapabileceğinin işareti.

Hayırlı olsun.

Adsız dedi ki...

ne yaptın be aceto, hikmet karaman lyon'u düşmemeye oynatır anca ahaha

Horace Dearly dedi ki...

Puel Lille'e aşırı savunmacı ve kontratağa dayanan oyun oynattı ki, Lyon'a aynı futbolu oynatırsa, özellikle kendi sahasında pek çok kabız beraberlikler alacağının sinyalidir. Lyon'un Cuper'i hayırlı olsun şimdiden diyebiliriz.

Trofolo dedi ki...

OLTV'yi Hotbird kullanan herkese tavsiye ederim. Kulup kanali nasil olur diye merak eden varsa. TR'dekiler kulup kanali degil. Niye bu kadar vasatlarin iktidari bir ovayiz ve capsiziz, niye....

YK dedi ki...

sistem oturduktan sonra hoca degisse de takım basarılı olur. yönetim basarılı olursa bi hoca gider bir baskası gelir. ama hem yonetim kotu hem takım kotu hem hoca kotu olursa besiktas olur..

Adsız dedi ki...

Bu biraz da klup politikası bence. Yanılmıyorsam Lyon baskanının ben bir hocayla 4 sene calısmam gibi bir ifadesi var.

Adsız dedi ki...

Hugo Lloris ile devam ediyorlar operasyona.

Bu takımı kimse durduramaz Fransa'da.Yaklaşması en muhtemel takım Marsilya, Nasri gibi bir adamı gözünü kırpmadan satarken hemde.