30 Mayıs 2008

Aile Baskısı

Bu transfer gerçekleşirse bu kesinlikle Madrid medyasının başarısı olacak. Adamlar yemiyor içmiyor Cristiano Ronaldo'nun peşinden koşuyor. O yetmiyor ailenin peşine takılıyor. Annesine zamanında "oğlumu Real Madrid formasıyla görmezsem gözlerim açık gider" dedirtmişlerdi. Şimdi de aile fotoğrafı çakmış, babasının eline de fotomontajı tutuşturmuşlar. Mahalle değil aile baskısı...

15 yorum:

Adsız dedi ki...

Manzara fena değilmiş yalnız.
Enişte de (deri montlu olan) dolmuşçuluk mu yapıyor Lizbon'da? Double-kaşlı abi, eşofmanlı anne. Yahu gazeteciler gelecek, fotoğraf çekecek, dünya görecek (kesin), insan biraz süslenir püslenir, takım elbise filan giyer. Baskın yapmış herhalde Madrid medyası.

Adsız dedi ki...

Valla koyu bir Real Madrid taraftarı olsam da,açıkça söylüyorum,mundar edicekler canım futbolcuyu.
Real Madrid gibi bi kulüpte Alex Ferguson gibi bir insanın getirdiği disiplin ve çalışma arzusu olamayacağından(tabi Premier Lig temposunu da unutmayalım), CR bu sezon yakaladığı o insanüstü fizik kondüsyonu burada yakalayamayacaktır.

aşkın dedi ki...

Bu çocuk eninde sonunda Reale gidecek çünkü kafası çalışıyor.
90 dakika boyunca öküz gibi koşup hayvan gibi mücadele etmek zorunda kalmayacağı, üstüne bir de yıllık 9 milyon euro alacağı yere gitmeyecek de o ayyaşın eline bakmaya devam mı edecek?
Zaten kendisi de eşek değil ya, gidişinin sinyallerini veriyor.
Ama kolay bırakmayacaklar onu, çünkü biliyorlar ki o da giderse boğuşmalı liglerinin hiçbir albenisi kalmayacak.Messi ve Kaka oraya gitmez, Ronaldinhoyu alamadılar, bir de Ronaldo giderse oturur Mascherano - Scholes - Carrick gibilerle kendileri çalıp kendileri oynarlar artık.

Adsız dedi ki...

Vallahi ben sıkıldım bu ronaldo inadından, adamlar sıkılmadı. Ver diarra+robinho+ramos'u, al ronaldoyu, bitsin bu çile. :D

kutay dedi ki...

o diilde ronaldo aileden kimseye benzemiyor ya. bana mı öyle geldi acaba...

varol döken dedi ki...

ne yaparsa yapsın sevmeyince sevmiyor gönül işte... benim için ronaldo bu seneki finalde penaltı sonrası şaşkın bakan ördektir, ötesi değil... eninde sonunda patlayacağını düşünüyorum bir yerlerde... ve nefret ediyorum ailelerin bu işe karıştırılmasına... aynısını bana yapsalardı hem heriflerin ağzını burnunu kırar hem de real madrid ancak fotoşoplu resmimi alır benim derdim... 9 milyon avroyu sana verseler zor derdin diyecek arkadaşlara bir şey demem ama:)

"scolari, herkes senin için değil sen takım için oynayacaksın dedi bana, sanırım haklı"... bu cümleler bile, ronaldo'yu sevmemek için yeterli bana, alan ailesiyle beraber alsın bana ne...

Unknown dedi ki...

ama annesinin kafasından manchester united şapkası var :)

Unknown dedi ki...

Bu ne ya resmen şaka olmalı,Real küçük bir klup mü?,madrid medyası bunları yapıyor.Resmen bence dünyaya rezil oluyorlar,manchester'ın yerinde olsam bu kareyi süper kullanırım,tüm dünyaya rezil ederdim resmi siteye koyarak.

Adsız dedi ki...

c.ronaldo firmará para madrid sin duda. si no este año, el próximo año. si no el año que viene 2 años más tarde.
(Ramón)

kgt dedi ki...

aileme bile söz veremem dediği basın toplantısı annesinin bu sözlerinden sonra olmasın?

Adsız dedi ki...

ronaldo'nun peder o degil...2 sene once vefat etmisti...ince bir adam...bunlarla alakası yok..

aspiceza

papaz dedi ki...

haha süper ya:)

yakında ronaldonun kuaförüne fln gidip onunla real madrid hakkında konuştuğunu falan da yazarlar:)

Adsız dedi ki...

Real Madrid resmen bu transfer icin iki tane yönetici iki tane de gazete görevlendirmiş. Bir de bizim basınımıza atıp tutarlar söyle kötü böyle kötü diye. Peki bu iki gazetenin yaptıgı nedir? Ailesine kadar uzandılar.

Adsız dedi ki...

bu portekizliler de avrupa birliğinin kekosu.

ornitrin dedi ki...

Çok ucuz bir yöntem. Ronaldo Real'de oynamak isteyebilir, ona lafım yok, ama çıkıp da, arkasını UEFA'ya yaslayarak, "ben köleyim" diye açıklama yapıp ortalığı bulandırmasına gerek yok. Parayı alırken, kontrata imza atarken aklın nerdeydi diye sorarlar adama. Beyefendi gibi davranmayı öğrenmesi gerekli.

Fotoğrafa gelince, bize de 100.000 euro düşer herhalde diye bekleyen kişiler gördüm sanki. Yazık.