30 Mayıs 2008

Amauri Juventus'ta

Palermo'nun sıkı pazarlığı işe yaradı ve Juventus'dan Amauri için istedikleri rakamı kopardılar. Sezonu 14 golle kapatan Brezilyalı için ödenen rakam 12.5 milyon euro. Nocerino'yu da bonservisiyle verdiler ki kağıt üzerinde onun fiyatı da 7.5 milyon euro. Yetmedi bir de Lanzafame'yi yollayıp bonservisinde %50 pay verdiler. Del Piero, Trezeguet ve Iaquinta'nın olduğu kadroya 4. santrfor. YaTrezeguet valiz toplayacak ya da Iaquinta... Fiorentina'dan ayrılan Liverani de Palermo'ya imza attı...

6 yorum:

a.c. sedef dedi ki...

bence biraz fazla olmuş

para + 1,5 bonservis=Amauri

nocerino'nun bonservisinin tamamını vermemeleri gerekirdi diye düşünüyorum

Alper Öcal dedi ki...

Iaquinta durmaz artık, zaten sezon içerisinde süre verilmediğinden yakınıyordu. Babası da paso bu minvalde demeç veriyordu.

Hayırlı olsun...

YK dedi ki...

amauriyle birlikte juve cok guclu oldu..gelecek yıl hem serie a da hem de sampiyonlar liginde iyi is cıkarırlar kanısındayım..xabi alonso'yu da alıyor defansif ortasahayı da tamamladı..van der vaart lafları dolanıyor onu da alırsa super olur.

baha dedi ki...

Nocerino?!

Saglam pazarlikciymis Palermo baskani..

Adsız dedi ki...

Palermo tam bir futbolcu fabrikası haline geldi. Çok önemli paralar kazanıyorlar önemli adamları satmalarına rağmen. Bu noktada sanırım gidenlerin yerini nasıl ustaca doldurduklarını irdelemek gerek. Oyuncu tarama komisyonları çok iyi iş yapıyor ki her sene en az bir-iki yıldız ya da yıldız adayı çıkarıyorlar.

Sanırım gelecek senenin yıldız adayı genç Uruguaylı Cavani. Bakalım seneye ona kimler talip olup kaç milyonlar saçacak. Bu arada Le Mans'dan gelen "de Melo" da uğruna milyonlar verilecek oyuncu statüsüne gelebilecek isimlerden bence.

Unknown dedi ki...

Amauri'ye artık milli takım yolu da açıldı bence.