11 Mart 2008

Yeniköy Kasabı

Başlık bana ait değil elbette. Beşiktaş'ın eski yöneticisi Nevzat Demir beyefendinin unutmak istediğimiz ama unutamadığımız benzetmesidir. Vicente Del Bosque'ye Lig TV'nin Beşiktaş ve Milli Takım muhabiri Ömer Güvenç, Eylül 2004'de Ankaraspor maçı sonrasında şöyle soruyordu: Sayın Del Bosque istifa etmeyi düşünür mü acaba? Ömer Güvenç'e bir müjdemiz var. Yakında yine Del Bosque'ye soru sorabilecek. Yeniköy Kasabı, Euro 2008 sonrasında İspanyol Milli Takımı'nın başına geçiyor. 2010 Dünya Kupası elemelerinde İspanya milli takımı ile İstanbul'a gelecek.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

vicente oley oley oley
del bosque oley oley oley

İnönü'den bir dev gecti ama kimse anlayamadı.Gercek bir devdi ama kimse güvenemedi.Geleceğin takımını yaratabilirdi ama kimse arkasında durmadı.Günü kurtarma cabası ıcındeki Besiktas yönetimi büyük Türk basınına arkasındayız diyemedi.Efendi,babacan adam gibi adamdı.Hani şu Besiktas'lı durusu diyipte o duruma uymayan Besiktas yönetimine hiç yakısmayan birisiydi.İnşallah Türkiye İspanya macı İnönü'de oynanır.Ve belki bişileri anlarlar bazıları.

vicente oley oley oley
del bosque oley oley oley

orkun dedi ki...

Bir tarafta Nevzat Demir'le birlikte Ömer Güvenç, diğer tarafta Del Bosque! Sabır ihsan eyle ya rab!

Kartal Bafiler dedi ki...

Vincente'nin ipini zekaları kendinden menkul o.yıldırım,i.er ve ö.güvenç tarzı adamlar çekti,ama suç adamlarda değil onları matah bir şey zanneden özünde benden daha iyi bir Beşiktaşlı olan Demirören suçludur,Tigana olayında da aynı noktadayız.

molosztash dedi ki...

blogu çok sevdim, olumsuz bir yorumla başlamak istemezdim yorumlarıma, ama üç sene sonrasından bakınca Vincente Del Bosque'nin gayet badem gözlü gözüktüğünü fark ediyorum. Ömer Güvenç'in, Nevzat Demir'in tavırlarını kınamamak elde değil ama, "tek bir olumlu bir hareket olmaz mı altı aylık sürede" sorusunun cevabıdır Del Bosque. Bir de şöyle bir yorumu var Güntekin Onay'ın o dönemde, hatırlatmak istedim; ki Güntekin Onay da kolay kolay adam harcayacak bir adam değildir:

http://www.ntvmsnbc.com/news/302130.asp

Selamlarımla,

Adsız dedi ki...

1- takımın transferlerini sadece o yaz yapılan kongre şekillendirildiği için garip ve dengesiz bir kadro kuruldu.
tayfur ve okan buruk dışında defansif ortasaha oyuncusu yoktu mesela takımda.ahmet yıldırım ve okan da alternatifleriydi.
vasat bir oyuncu olan koray takıma ilaç gibi gelmişti devre arasında

2- önce takım kurup sonra da teknik direktörü getirmek gibi bir işbilmezlikle anca bu kadar

3- takım ilk 5-6 maçını deplasmanda oynamak durumunda kaldığı için kötü başlangıç yapıldı

4- vdb demirören'e devre sonunda isterlerse istifa edebileceğini söyledi.ancak takımda kalırsa gelecek sene için başarılı olacağının sözünü verdi.
demirören vdb'ye kalmasını söyledi fakat şanssız bir konya maçından sonra bir anda ikinci devre başlamadan rıza beşiktaş'ın başına geldi.

5- rıza ikinci devre; formda ve fiziksel açıdan güçlü bir takıma gelmiş olmasının meyvasını yedi o devre.rıza'nın kendi başına hazıladığı takımı da gördük takım 65. dakikadan sonra nefes nefese kalıyordu...

6- ayrıca ortada bir erdil arpacı ve ahmet bulut faktörleri de unutulmamamlı

7- ben inanıyorum ki eğer vdb apartopar kovulmasaydı biz çok daha iyi konumada olacaktık...