12 Mart 2008

Henry'nin İkizi Mi?


8 yorum:

dinazor dedi ki...

TR de biriside bunu Aziz Yıldırım için uyarlasa. Malum "Henry' i alacakmışız ya !!!!". Henry geldi de bizim almamız kusur kaldı..

dchetin dedi ki...

buradan söz BJK'ye gelir.Ronaldo'ya, Mohamad Zidan'a,Delgado'ya filan.

Riggs dedi ki...

Karikatur gelenegi kadar guzel bir sey var mi? 80 li yillarin gazete mansetlerini hatirlarim, neredeyse fotograftan cok karikatur olurdu. Her topcunun hemen hemen cizilmis bi portresi vardi. Hatta bi besiktas-fener derbisi oncesi, gordon milne ve denizli dahil iki takimin full kafa portreleri cizilmis, kiyas yapilmisti. Nedense geberdi gitti. Oysa istense, maas verilse cizecek adam cokca var.

Adsız dedi ki...

gayet zekice bir karikatür...

Adsız dedi ki...

muhteşem ya, başka ne denebilir ki!

Adsız dedi ki...

haha, espriyi sevdim

Adsız dedi ki...

Rijkaard bunu görsün de utansın.. Tamam CL'de sıralıyor golleri, Barça CL finali görecekse bunda önemli bir pay Henry'nin olacak fakat neden kasıyor bu adamı anlamak mümkün değil.

Rijkaard'ın kendinden çıkmayan bir taktik için Henry'yi, hatta Messi'yi harcıyor olması kötü bir şey.. Hadi her maça aynı sistemle başlasa bile, maç içinde de mi dönmez insan, ne gerek var Messi'yi santrafora koyup, Henry'i orta saha oynatmaya, Eto'yu kanat oynatmaya falan..

Barça'nın % 70 topa hükmetme anlayışı ile Henry'nin süper patlamalı stili birbirine uymuyor.. Henry'nin bir Madrid golü vardı, bilenler bilir, Henry'nin hala bunları yapabilmesi için mutlaka böyle bir düzen olmalı:

-----Henry----Eto------
Ronaldinho--------Messi

Al sana fantastik, al sana 4'lü. Hem de 4-4-2, ki geriye beni koysanız oynarım o derece yani :)

Adsız dedi ki...

http://www.oguzserdar.com/2007/barcaya-4-4-2.html

Blogda flood olmaz, Marca'nın haberine göre ne kadar doğru bilmem Henry de aynu şeylerden bahsetmiş.. Hak vermememek mümkün değil, 4-3-3, Şampiyonlar Ligi'nde gol atamadan büyük bir ihtimalle eleneceğiniz için, Şampiyonlar Ligi'nde geçerli bir taktik olabilir, ki bunu da egale edecek dengeli 4-4-2'yi oynayan İngiliz takımları bu sene zibil gibi turnuvada..

Rijkaard artık bu kadar duyarsız kalamaz herhalde, 4-3-3 elbette Barça efsanesidir ama gerektiğinde hızlı 4-4-2'yi dünyada en iyi oynayabilecek oyunculara sahip bir kadroyu da harcamasın Rijkaard, yazık ediyor.. :)