13 Mart 2008

Yavaş!

Barselona medyası puan farkı 8'e çıkınca kendini transfere verdi. Adı geçen kulüp Barcelona olunca şunu alamaz, bunu alamaz demek olmaz elbette de; bir liste var sanırsın Messi hariç bütün kadroyu yolluyorlar. Fotodakiler aslar tabii. Alves sezon başında Chelsea ya da Real Madrid'e gidiyordu. Bu sezon sonu kesin ayrılır bence Sevilla'dan. Ribery'i unutsunlar, Bayern Munich Şampiyonlar Ligi'ne dönüyor. Luis Fabiano da olası bir transfer. Benzema bir sezon daha O.Lyon'da kalacağım diyor ama başkan Aulas çantayı gördü mü hemen satar. Listenin devamına gelince, Poulsen, Lahm ve Garay var, onları yazmıştık zaten. Orta sahada Lampard 2 yıldır geldi-gelecek zaten. Bir de Liverpool'dan ayrılacak denilen Xabi Alonso var. Gideceklere gelince Thuram ve Zambrotta kesin ayrılıyor, Deco'nun da son sezonu olacak gibi. Ronaldinho kalırsa sürpriz olur. Keza Henry'nin de kadroda tutulacağını sanmıyorum. Yukardaki dörtlüyü görünce "yavaş" dedim...

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Barça'nın listedeki isimlerden 2 tanesine kesin ihtiyacı var bence; Garay ve Alves. Zambrotta ve Ronaldinho'nun gitmesi durumda ise bu listeye Lahm ve Ribery'de eklenir.

Ribery daha iyi para kazanabileceği hangi klüp teklif yapsa oynadığı klübü gidicem baskısına sokuyor bu nedenle bana uzak bir transfer gibi gelmedi.Zaten Ribery, Dos Santos ve küskün bir Ronaldinho'dan çok daha fazla katkı sağlar Barça'ya.

aşkın dedi ki...

Abi hangi gazete bunları yazan?

Adsız dedi ki...

Lampard ve Lahm'a olur gözüyle bakıyorum, Lahm çoğunlukla yedek kalıyor bildiğim kadarıyla. Chelsea'nin durumu ise belli, Mourinho gittikten sonra bu takım kolay kolay toparlanamayacak. Lampard da olgunluk dönemlerine yaklaştığına göre ayrılık yakındır.

Adsız dedi ki...

türk futbol basınına acaip malzeme çıkar bu işten..

eminim fotomaç ronaldinho'dan başlayarak tüm takımı transfer eder fener'e.

dinazor dedi ki...

Zaten Henry'de Fener'e geliyor ...!!!

Lahm'a gelince. Pek de yedek değil..Bu sene 15 maç onamış. Bir zamanlar Chelsea'de istiyordu. Her futbolcunun değeri vardır, Barca'da da para var !!!!!

Aslında geçen sene bir Ronaldinho ile Lampard takası olsa hoş olacaktı ama bu sene neden olmasın?

Adsız dedi ki...

Gecen sene Garay'ı uc kurusa almak mumkunken, ne olacagı da belliyken almayanlar utansın. Ne bol paranız varmış birader, adamı ucuzken alma pahalanınca al.

Unknown dedi ki...

poulsen transferi barca'nın sonu olur. Bu adam barcaya gelirse komedi olur. çok çıtkırıldım birisi.