13 Mart 2008

Güle Güle Alex!

Bu Alex'i, Alex de Souza sananlardan yarın "Juventus istiyor" manşeti bekliyorum dedim Salı günü. Birgün gecikmeli geldi. Perşembe sabahının manşetlerini süslüyor Alex ve Juventus.
Menajer Juan Figer, italyan sitesi calciomercato.com 'a konuşmuş, Juve'nin Lugano 'yu istediğini bir de Alex Silva'dan bahsetmişti. Menajerin bahsettiği Alex Silva, Alex de Souza değildi. İtalyanların kafası karışmıştı. Kim olabilir Alex Silva? diye sordum blogda. Dostlar, Brezilya'da bir defans oyuncusu olduğunu söylediler yorumlarda.
Bizim medya ne yapmış? Hemen senaryoyu kurmuş, Diego'yu, Lampard'ı alamayan Juventus Alex'i istiyor diye çakmış manşeti. Kaynak olarak calciomercato.com'u gösteren de var -ki orada açık açık Alex Silva defans oyuncusu yazıyor sonra orta saha olarak değiştiriyorlar ama bu da yetmiyor çünkü Figer, oyuncunun bir diz ameliyatı geçirdiğinden ve ancak nisan ayından oynayabileceğinden bahsediyor(il giocatore torna da un intervento al ginocchio e potrà giocare solo ad aprile)- , goal.com'dan alan da var. Goal.com da çok matah bir siteymiş gibi. O site de aynı zokaya düşmüş, araştırmadan Alex'i, Fenerli Alex diye yazmışlar haberde. Hikayenin birinci perdesi burada. Şimdi gazete haberlerine bakalım:
Sabah: Alex'e kanca
F.Bahçeli Lugano için menajeri Figger'le pazarlık masasına oturan Juventus yönetimi, sarı-lacivertli takımın kaptanı Alex'i de transfer etmek istediğini iletti..
Fotomaç: Alex Juventus'a mı gidiyor?
F.Bahçe, adını Avrupa'da ilk 8'e yazdırınca oyuncularına talipler arttı. Lugano'yu aylardır izleyen ve isteyen Juventus'un asıl hedefinin Alex olduğu iddia edildi
Vatan: Juve İstiyor
JUVENTUS yönetimiyle görüştüğünü www.calciomercato.com sitesine açıklayan menajer Figger “Juventus çok ciddi bir şekilde Lugano ile ilgileniyor. Ayrıca Alex hakkında da ciddi girişimler olabilir. Juventus büyük bir marka ve büyük bir kulüp.
Fanatik: Ya Finale Kalırsa
Tuttosport, Juventus’un, Kaptan Alex’i de transfer listesine dahil ettiğini kaydetti.
Takvim: Juventus'tan Alex'e kanca
Sezon başından beri Lugano'yu ısrarla isteyen Juventus, bu kez de Fenerbahçe'nin kaptanı Alex'e kanca attı.

10 yorum:

Adsız dedi ki...

Ya derdimizi kime anlatacağız . Marco paşamız kim? Yeter artık .Aptal yerine konmaktan bıktım artık ben kendi adıma..Almıyorum bunları ama başka bişey..bişey yapmalı

kutay dedi ki...

sabah haberleri okurken bir tebessüm aldı beni. teşekkürler aceto :)

Adsız dedi ki...

aceto büyüksün :)))

yorkut dedi ki...

Posta gazetesi 2 gun onceki haberleri, camur baskisi ve karman corman sayfa tasarimiyla en cok satan gazete olduguna gore bu tur haberlerde galiba mustahak. Ben burda bir hakedis olduguna inaniyorumda peki bizim gunahimiz ne?

Adsız dedi ki...

Bir önceki posta ( hafta sonu futbol-ilgisi yok ama diye ) yazdım yorumu ama buraya da ilave edeyim istedim. Evet aynen dediğiniz gibi oldu ve sazanlar atlayıverdi. E tabi bizler de enaiyiz ya yeriz...
Saygılar
Bülent

orkun dedi ki...

Okumuyorum demiyorum, hayli de sık okurum Fanatik'i ama kendilerinin araştırıp öğrenip de ilettiklerini iddia ettikleri en ufak haberi dahi ciddiye almıyorum, Fotomaç, Fotospor fialn tahammül ötesi artık, tam çöp tenekesi.

Benim kafayı taktığım iş de şu "bildirildi", "kaydedildi", hele hele de "iddia edildi" muhabbetleri. Herif baştan yolunu yapıyor, "abicim, biz de pek inanmamıştık zaten, bak 'iddia edildi' diye yazmışız". Kim bildirdi, kim kaydetti?

Adsız dedi ki...

akşam haberi görür görmez aklıma geldin ama aramadım seni abi rahatsız etmeyeyim diye. sabah yüzünde belirecek acı tebessümü tahmin etmeye koyuldum.

serkan

Unknown dedi ki...

yazmak istediğim yorumu biri benden önce davranarak iliştirmiş. ama bu beni yolumdan geri koyamaz.

büyüksün aceto ;)

tuncaua dedi ki...

yauw bu alex silva avrupada porto ve dinamo moskovada oynadı ve şimdi brezilyada fluminensede!!! gazeteleri görünce ister istemez sırıttım valla yaşa sen:D

Santiago dedi ki...

Bu Alex ismide amma karıştırılan isimmiş.Fenerbahçeli yöneticilerden biri söylemişti.Biz asıl PSV'li Alex için (O sıra Brezilyadaydı chelsea aldı PSV'ye kiraladı.Sonrada kendine aldı biliyosunuz) girişimlerde bulunmustuk alamadık Nasip De Souzaymış diye :)) Önüne gelen herkes Alexleri karıştırıyo :D