12 Mart 2008

Nakavt

2 İtalya Kupası ile koltuğunu korumayı başarmıştı. Geçen sezon Juventus'un yokluğunda Inter'e şampiyonluğu getirdi. Bu sezon oynadığı tüm maçlarda 4 yenilgi aldı: Fenerbahçe, ligde Napoli ve 2 Liverpool maçı. Sezonu da kuvvetle muhtemel şampiyon kapatacak. Roberto Mancini, Şampiyonlar Ligi'ne veda ettikleri maç sonrasında İtalyan gazetecilere bombayı verdi: "İtalyanca konuşuyorum çünkü bu İngiliz gazetecileri ilgilendirmiyor. Bu Inter'deki son 2 ayım, 4 yıllık kontratım olmasına rağmen bırakıyorum. Bunun Liverpool maçıyla alakası yok. Kararı daha önce almıştım." Mourinho'ya bir ekmek kapısı daha açılmıştır, hayırlı olsun...

11 yorum:

Adsız dedi ki...

Inter ve Mourinho karakter olarak birbirlerini tamamlarlar.... Antipatikspor

Adsız dedi ki...

eğer bu takımın adı inter olmasa fenerbahce tarihindeki en farklı mağlubiyeti tattırır, liverpool toplamda 7-8 golu yakalardı, ne top oynuyolar ne de oynatmamayı başarabiliyolar. şu Ibracadabra dedikleri bey'in canı istediğinde gol atar doluğu malum, cruzu kim nerden buldu bilmiyorum, viera , cambiasso yalan olmuş birtek emektar 4 var baba, baba varolsun herşeyiyle oynuyor hala. Galiba inter birkez daha fenerle karşılaşma ihtimali olmaması için elinden geleni yapıyor, haklıdır.

edgar belgi dedi ki...

ibrahimovic = degildir fernando torres
demektir artik..
her mac atmaya basladi artik, ustelik yaptigi vuruslar hep ilginc, hep basit ama akilci.
cruyff gibi klinsmann gibi ama simdinin hakimi,
sari firtina torres.

Adsız dedi ki...

Inter daha çok 43 seneler sayar.. Fenerbahçe bile bıraktı bu mentaliteyi, Inter hala devam ettiriyor.

İtalyan futbolu bilgisine güvendiğim bu blogda, temiz eller operasyonunda neden Inter'in hiç yara almadığı ve neden sonraki 2 sene boyunca hakemlerle şampiyonluk hariç hiçbir halt edemediğini sormak isterim, zira taraftar forumlarında Inter'in de dosyasının, başarısız olmasına rağmen Milan ve Juve kadar, hatta daha fazla olduğu konuşuluyor ki inanılmayacak gibi değil.

Juve, Milan vs. en azından bunlar CL'nin de fatihleriydi, hakemlerle şunla bunla ligi götürdükleri zaman..

Hatta ikisinin final oynamasının üzerinden 6/7 sene bile geçmedi yani..

Adsız dedi ki...

ki milan dedeler takımıyla geçen yıl kupayı almıştı

Adsız dedi ki...

ki juve gumbur gumbur geliyor seneye ortaligi toza dumana katacak ne moratti kalir interde ne mancini

Adsız dedi ki...

ki juve gumbur gumbur geliyor seneye ortaligi toza dumana katacak ne moratti kalir interde ne mancini

kennycik dedi ki...

intere çok iyi giydirmiş arkadaşlar ama ilk maçta 26. dakikada 10 kişi kalmışlardı, düşünün liverpool deplasmanında. buna rağmen muazzam bir savunma yapıp ki gerçekten ayakta alkışlıyorum o savunmayı, son dakikalarda yediği iki golle bitirmişlerdi maçı. italyan olmasına rağmen iyi futbol oynayan bir takım inter.

Azgard dedi ki...

bu adamlar ne zaman hak ettikleri yeri bulacaklar diye bekliyordum..çok şükür,sivasspor un upgrade edilmiş hali,boşluk takımı...kim bunlar???

Unknown dedi ki...

Inter o kadar yavaş futbol oynuyor ki bu hızla Avrupada asla birşey yapamazlar. Uyutuyorlar karşı takımı. Bence bu sene tamamen yenilenmeli bu takım. Zanetti hala orda. Burdisso denen adam. Koca orta sahayı Esteban'a bırakmışlar. Viera'da kondisyon sıfır bitmiş artık. Esteban'a da yardıma gelmedi maçta. Brezilyalı sayısını bir an önce arttırmalılar bence. Adriano'yu bile harcadılar. Halbuki adam Parma'da kasıp kavuruyordu ortalığı. Ben olsam Forveti Mutu(almak lazım)+Zlatan arkasında Adriano'dan kurardım. Cruz 2.sınıf bir adam hala bana göre.

Adsız dedi ki...

dangalak gibi 10 kisi kalmak bahane degildir, olsa olsa hatadir. ayni yorumu lugano icin de yapabiliriz.