3 Mayıs 2013

Ancelotti'nin Real Madrid'i


6 yorum:

Adsız dedi ki...

Tutmaz.

Devil dedi ki...

Umarım İlkay Nuri'nin yaptığı hatayı yapmaz. Hayırlısı

Roland dedi ki...

Ancelottini'nin takımında, takımı yeri geldiğinde tek başına taşıyıp sırtlayacak -mümkünse sağı solu belli olmayan ego sahibi- bir forvet eksikliği var. (İbrahimoviç birkaç yaş daha genç olsa cuk oturuyor bu tanıma.) Bir de Ramos göbekte oynatılacaksa adam gibi bir sağ bek.

Muratonovic dedi ki...

Real kendine yakişan bir santrafor alamadıktan sonra gerisi boş... Cavani, Falcao, Balotelli, c.Persie, Rooney, Zlatan İbrahimovic veya Paulo Henrique :)

Adsız dedi ki...

La Liga'da şampiyonluğu Barcelona'ya kaptıran, Şampiyonlar Ligi'nde de Borussia Dortmund'a elenerek Avrupa Kupası hayali suya düşen Real Madrid'de teknik direktör Jose Mourinho, yarın akşam Malaga ile oynayacakları La Liga karşılaşması öncesi düzenlediği basın toplantısında adeta tüm dünyayı ters köşeye yatırdı ve takımda kalacağını açıkladı.

Başta Pepe olmak üzere bazılarına yol gözükür. Güzel olur. Postun ilk yorumunda da yazdığım gibi Ancelotti kumarı tutmazdı, sevindim Jose'nin kalmasına.

Adsız dedi ki...

Tutmaz çünkü kakanın kalmasını çok istiyor ancelotti ve kaka da bir açıklama yaptı en güzel yıllarım ancelotti ile geçti diye ki ancelotti psg de böyle bir oyuncunun eksikliğini hissediyordu bale gelmeyebilir ama bir forvet lazım + isco geliyor bi de o var