8 Eylül 2012

O Bakış

Birileri kazanacak, birileri kaybedecek. Birileri tebrik edecek, birileri.....

30 yorum:

nikolatesla dedi ki...

küfür ediyor :D

mümin dedi ki...

tavır yapmakta da o bakışı atmakta da sonuna kadar haklıdır... kimse bu sene İniesta haketti diyemez bu sene Ronaldo'nun hakkıydı...

SirEvo dedi ki...

7/24 tribünlere oynayan Ronaldo hakettiğini tutuyor. http://i.imgur.com/kHelN.jpg

MustafaAGCA dedi ki...

Ne kadar kabul etmese de mutsuzluk aciklamasinin tetikleycisi yukaridaki sahne. Yani golgede kalmasi

MadLover dedi ki...

iniesta'yı ne zaman görsem, böyle bi çay veriyim mi mübarek bakışı, pilavlı sohbet için ikna çabasında gibi her daim. abiler içinde olsaydı her halı saha maçında duman attırmıştı :))

arkheon dedi ki...

@mümin

el insaf.

Adsız dedi ki...

evet fanboyluk buralarada gelmiş, hoşgelmiş ...

Adsız dedi ki...

'Birileri kazanacak, birileri kaybedecek. Birileri tebrik edecek, birileri...'
...hak ettiği ödülün ardından bakacak.

Adsız dedi ki...

sirevo da devasa apaçiymiş.

SirEvo dedi ki...

Teşekkürler adsız. Çok iyi süzdün.

Adsız dedi ki...

uefa asileri fazla sevmiyor.daha uslu tipleri ön plana çıkarıyor genelde.maradona pele örneğinde olduğu gibi.messi de ileride peleleşir.kravatlıların saflarında.

Basar dedi ki...

Biri yer, biri bakar, kıyamet bundan kopar... sözünün en güzel resmi!

Osman Baş dedi ki...

Her makul insan kabul ediyor ki Iniesta'ya bu ödül 2010 Dünya Kupası'nı kaldırdıktan sonra verilmeliydi. Bu ödülü bu sene Iniesta'ya vermek günah çıkarmaktan başka bir şey değil.

Adsız dedi ki...


bence ronaldo'ya biraz haksizlik ediliyor. tmm saha disindaki halini begenmeyebilirsiniz ama bu adamin sahada sorun cikardigi falan yok, gelmis gecmis en iyi oyunculardan da birisi. bu kadar asagilama, dalga gecme neye gore yapiliyor anlamis degilim... bunu yapanlar kendi hayatlarinda, islerinde nasil acaba ???

Adsız dedi ki...

Ronaldo oldum olası itici gelmiştir bana. Kasıntı hareketler, tavırlar... Ama yukarıda Allah var bu sene adamın hakkıydı... Bu sezon da alamazsa hangi sezonu layık görecekler çok merak ediyorum...

hulleci dedi ki...

bu kadar renk vermesinden dolayı ne kadar dalga geçilse az. ama yazının devamının "hak ettiği ödülün..." diye gelmesi gerektiğine %100 katılırım orası da ayrı mesele.

Adsız dedi ki...

Çok gol atanlar için zaten Altın Ayakkabı Ödülü veriyorlar. Bence Yılın Futbolcusu Ödülü verilirken skora katkıdan ziyade takıma, tribüne, klübe ve herşeyden önemlisi futbolun kendisine katkı göz önünde bulundurularak verilmeli.

Ancak dünyanın en çok kazanan beşinci futbolcusu olmasına; antrenmana giderken Bugatti, Porsche, Aston Martin ya da Ferrari kullanmasına; bir malikanede yaşamasına; Irina Shayk'la beraber olmasına ve en önemlisi Real Madrid gibi bir takımın orta sahasında oynamasına rağmen "Ben son maçta gol attığıma sevinmedim çünkü burda mutlu değilim." ya da Marca gazetesine "Futbolu burada bırakmak istiyorum ama klübünde maddi açıdan iyileştirme yapması lazım" şeklinde açıklama yapan bir adama bence o ödül verilmemeliydi zaten.

Bana sorsalar tuttuğun takıma CR7'yi mi yoksa Iniesta'yı mı istersin diye, "Onu bilmem ama iki tane CR7 yerine kesinlikle Xavi-Iniesta ikilisini tercih ederim." derdim. Çünkü tıpkı fotoğraftaki gibi bir Allah'ın kulu Messi'nin Iniestaya baktığı şekilde CR7'ye gülümseyerek bakmaz, tebrik etmez...

ali'e dedi ki...

http://www.101greatgoals.com/blog/gif-photos-andres-iniesta-named-uefas-player-of-the-year-messi-ronaldo-react-on-stage/

Bakışın kralı burda, ikinci fotoda Messi'den :))

Adsız dedi ki...

biz insanları karakterleri için sevdik; insanlıklarını takdir ettik. doğal, güzel ve saygılı olanı tercih ettik hep. kimi böyle adamların peşinden gider, kimisi cr - mourinho gibi adamların. saygı duyarız. fakat kalkıpta "iniesta hak etmedi" demek kör cahilliktir. resim bu anlamda çok daha güzel;

http://estaticos.sport.es/resources/jpg/4/5/1335996780554.jpg

lfs yamaları dedi ki...

bu kadar renk vermesinden dolayı ne kadar dalga geçilse az...

trvikipedi dedi ki...

O bakışlar bence manasız. En az İniesta'da onlar kadar hak ediyordu o ödülü. Bence İniesta'nın alması daha doğru.

Adsız dedi ki...

bu daha iyi bir resim;

https://p.twimg.com/A1j9dUDCUAIuUiJ.jpg

Necdet dedi ki...

Ronaldo'da asi olmuş ya, vay başımıza gelene.....

raul #7 dedi ki...

chicho@
bakışın kralını yakalamışsın :)

Üniversite Akademi dedi ki...

ilginç :)

İsmail Şayan dedi ki...

Son 5 yıldır seyretmekten en büyük zevki aldığım oyuncu İniesta. Belirteyim, Messi ya da CR ile hiç bir ruhsal ya da ahlâksal problemim yok. Sevenleriyle de derdim yok. İkisini de takdir ediyorum.

Sonrası belki Hazard olacak, belki başkası. Ama kesinlikle İniesta.

Hafta sonu futbol nerede?

handjar dedi ki...

Arkadaş içimizde ne de çok Katalan varmış haberimiz yokmuş!
Ballon D'or ödülü zaten geçen yıl Messi'ye verilerek anlamını yitirmeye başlamıştı bu sene İniesta'ya sırf milli takım performansı için verilerek tamamen anlamsızlaşmıştır(Soralım Messi geçen yıl alırken Arjantin miili takımında ne yapıyordu ya da yapamıyordu). Geçen sene Ronaldo La Liga gol rekoru kırdığında otoriteler kupa kazanamadığı için haketmedi demişlerdi, eyvallah haklılar dedik.
Peki ya bu sene? Bu sene, şimdiye dek onun kadar hakeden futbolcu ben görmedim büyüklerim gördüyse saygı duyarım. Kazanılan kupalar, Barcelona'nın efsane kadrosunu alt ediş, penaltıları saymazsak La Liga gol krallığı (Messi'yi geçmiş oluyor), Portekiz milli takımını getirdiği nokta vs vs... Ronaldo'nun bu sene bütün kupaları alamaması tamamen şansla ilgilidir.CL ve EC' de pelantılarda yarı finalin eşiğinden dönmek şanş işidir.Bir futbolcu bireysel olarak daha ne yapabilir, takımlarına daha ne kadar değer katabilir sorarım.Messi'nin bile en iyi bu ödülü aldığı zamanlarda milli performansı belli arkada Xavi-İniesta yokkenki hali perişandı hatırlaylım Almanya hezimetini.
Son olarak kibir, bakış ve ego olayı tamamen o seviyede olması gerekendir.Gelmiş geçmiş en iyi Maradona da böyle değilmiydi? O ego olmazsa zaten problem var demektir.Bakış olayı da Ronaldo'nun beklediği sonucun yansımasıdır.Ligin sonlarında ve miili takımda da söylediği üzere "Bu sene de haketmediğimi düşünüyorlarsa daha ne yapmam lazım" lafı herşeyin özetidir bu ödülün anlamını yitirdiğinin son örneğidir.

Adsız dedi ki...

insanların kişiliğine göre ödül vermek isteyenler var vay be çok tanıyorlar ya ronaldoyu messiyi iniestayı evlerinde yaşıyorlar sanki bu ödülü bu sene c.ronaldo haketti nokta, adama haksızlık yaptılar hayvan gibi kadrosu olan ispanyanın robot gibi işleyen ispanyanın iyisi iniestayı portekizi yarı finale kadar taşıyan takımın en iyisi ve vazgeçilmezi, ispanyaya iyi oyun sonrası penaltılarla elenen ronaldoya tercih ettiler...

Adsız dedi ki...

maradona böyle miydi emin değilim.
maradona, muhammed ali tarzı sivri dilli bir stardı...

ronaldo da kesinlikle bir şeyler eksik; insani olamıyor bir türlü...
iletişim sorunları var. beckham, zidane filan böyle değildi...

sonyazi dedi ki...

Ödülü zaten İniesta haketmişti. Ronaldo egolu biri kendinden başkasını beğenmiyor.