4 Ocak 2012

İspanya'da Yılın Fotoğrafı?

2-3 gündür mutlaka bir yerlerde okumuşsunuzdur. Haberi ilk kimdi yazdı, belli değil. Bütün internet siteleri kaynak göstermeden birbirinden haber aldığı için de Tolga Zengin özneli bu haber her yerde var.Tolga Zengin'in bu karesi İspanya'da yılın fotoğrafı seçilmiş. Seçen kurum kim belli değil. Haberi yazanın belli olmadığı gibi. Bugün Spor Bakanı Suat Kılıç da okuduğu bu haberler sonrasında Tolga Zengin'i tebrik etmiş. Bu haberin sahibi çıksın ortaya, Tolga Zengin'in bu karesini İspanya'da yılın fotoğrafı seçen kurumu açıklasın, biz de merakımızı giderelim...
***************
Not: Bu satırları yazdıktan sonra Okay Karacan uyardı. Bu sorgulamayı bugün Fanatik de yapmış "Yılın fotoğrafını kim seçti?" diye.

6 yorum:

M.Cagdas dedi ki...

ben fotografin esprisini anlamadim yalniz. nedir olay? elinde bir sey mi var?

cesc dedi ki...

@M.Cagdas

Elindeki ekmek sanırım. Muhtemelen tribünden atıldı, o da yerden alıp, öpüp başına koydu.

Nuri'nin de vardı böyle bir fotoğrafı, hamburgerle sanırm.

Muratonovic dedi ki...

Ben haberi ilk okuduğumda sınırlı ispanyolca'mla arama yaptım ispanyol sitelerinde felan. Hiçbişe bulamadım.. Bulan varsa beri gelsin.. O değil de haberi ilk yapan kim hakkatten ? Trabzonspor resmi sitesi olabilir mi ?

Çetin Cem dedi ki...

Ben de geçen gün bunu taktım kafaya, twitter'da da sordum hatta (http://twitter.com/#!/cetincem/status/154169278122303491) kimseden ses gelmedi. Google'da da bir arama yaptım ama hiç bulamadım (ki bu işin üstadı Bülent Abi'dir :)).

Her zamanki gibi kendi kendimize gelin güvey oluyoruz sanırım.

mustafa arslan dedi ki...

Haber ilk ortaya çıktığında benim hatırladığım Trabzonspor resmi stesi kaynak gösterilmişti. Daha sonra girdim bulamadım bu haberi.

Arrow Cave dedi ki...

sanırım biri kuyuya taş atmış..