16 Eylül 2011

Göztepe vs. Karşıyaka?


16 yorum:

Buğra Sarıyıldız dedi ki...

Göztepe'nin hem 2 senelik performansı hem de seyirci avantajıyla bu maçı kazanacağını düşünüyorum. Oyum Göztepe'ye !

gökhan42 dedi ki...

Berabere biter insallah:)

raul #7 dedi ki...

liseden sıra arkadaşım bu sezon gözgöze transfer oldu.o yüzden bu maçta göztepeyi destekliyorum..

murat selvi dedi ki...

Berabere bitmesin, bu maçtan 3 puanı Göztepe'miz, kendi evindeki maçı ksk kazansın=@ en azında 3 er puan alsın her iki İzmir takımıda.
Göztepe'de 1. Lige yakışır renkli taraftar tribünleriyle.

Adsız dedi ki...

Karsiyaka rahat alir. Ayrica Izmirin yarisi Karsiyaka oldugun seyirci avantaji her zaman Karsiyakadadir.

Adsız dedi ki...

Karsiyaka rahat alir. Izmirin yarisi sonucta....

Zinedine Zidane dedi ki...

celtic-glasgow, boca-river dan sonra dünyanın en büyük 3.derbisi.

Adsız dedi ki...

ksk izmir'in yarisi diyosunuz da, bi gercegi unutuyosunuz: GOZTEPE=IZMIR.

Hadi saglicakla.

Rowel dedi ki...

arkadaşların bazıları, izmirin yarısı karsiyaka demiş:) güldürmeyin:) karsiyakanın nüfusu izmirin nüfusunun %20 si bile değil. kaldı ki İZMİR BİZ'İZ BİZ İZMİRİZ. İZMİRLİYİZ GÖZTEPELİYİZ.

Batistuta35 dedi ki...

Her iki takımın en önenmli oyuncuları kırmızı görsün 5-10 maç ceza alsın ve berabere bitsin.İzmirli olarak her 2sinin de taraftarlarını sevmiyorum

Adsız dedi ki...

Kağıt üzerinde Karşıyaka mutlak favori. Göztepe'nin bu şekilde kazanması zor gözüküyor ama taraftarıyla birlikte rakibi baskı altına alıp üzerlerine oynarsa - sinirlendirirse - kendi şanslarını yaratabilirler.

MadLover dedi ki...

liglere boyle heycan getiren maclara bayılıyorum. sakarya kocaeli, gozgoz kafkaf, karagümrük zeytinburnu gibi gibi.. her ne kadar iki tribünü sevsem de beşiktaş macında kafkaf formasıyla bize destege gelen arkadasın hatrına kafkaflıyım :)))

Adsız dedi ki...

futbol kaybeder.

RaRe dedi ki...

Karşıyaka'mız İzmir'in tek başına kuzeyini kaplarken göztepe güney kısmında küçük bir bölgede kalıyor.diğer taraflarını katarak bile Karşıyaka etmiyor.Herkesin bilgisine.atıp tutmakla olmaz bu işler.Karşıyaka o kadar büyük ki,AKP belediye seçimlerinde almak için 3-5 parçaya ayırdı hala alamadı.Ama Göztepe 04 yılında kendini imamlara satmıştı bile.Hadi eyvallah.

Adsız dedi ki...

Göztepeli arkadaşlar nufus muhabbetine girmiş Karşıyaka'nın nufüsü 1milyonun üzerinde göztepe mahallesinin nufüsü kaç açaba ? :))

Göztepe= izmir demiş arkadaş oda komik :) İzmirliler istanbul taımlarını tuttugu sürece bu laf bütün izmri takımları için bir hayal ;)

Buğra Sarıyıldız dedi ki...

Önemli olan kimin ne kadar taraftarı olduğu falan değil bence... 2 kulüp de İzmir'in canıdır,kanıdır İzmir'in heyecanıdır... Çapsız tartışmalardan çıkıp bence futbolun güzelliklerini görmeye başlamak gerek... 7 senedir İzmirliler bugünü bekliyorum, tüm futbolseverler olarak 90+ dakikaların tadını çıkartalım...