24 Haziran 2011

Hamit Altıntop

Tamam bonservis ödemediler de sözleşme öncesinde kapsamlı sağlık kontrolünde nasıl atladılar? Ya da aylardır bu ağrıları çeken Hamit neden operasyonu geciktirdi? Mesut ve Nuri ile aynı menajerle çalışan Hamit, Real Madrid'e imzayı attı ama zaten Türk olmasından dolayı Real Madrid'in züppe taraftarının ilk günden bu yana soğuk baktığı bir isimdi. İlk 11 oynar mıydı? Zor ama kalitesiyle her zaman o rotasyonun içinde yer alırdı. Önce Schuster'in bel altı vuruşu: "Hamit, Real Madrid'de oynayacak kalitede değil" ardından bu operasyon kararı... Sırtında omurlarda problem var. Geçen sezon Higuain'in uzun zaman sahalardan uzak tutan sakatlık. Real Madrid taraftarı da çıldırmış tabii, gazetelere gelen yorumlar akıllara ziyan... 3-4 aydan önce dönmesi zor görünüyor. Ortada birden fazla yanlış var gibi. Hamit Altıntop'un işi zordu, şimdi çok daha zor... Katalan medyası da kına yakmış: "Sakat aldılar" diye çakıyor Real Madrid'e...

5 yorum:

mc u dedi ki...

Reza Fazeli'nin Jorge Mendes'le bir ortaklığı varsa (ki olduğu yönünde iddialar var), Real Madrid'e ampute futbol takımlarımızdan da oyuncu gönderebiliriz. Menajerliklerini Fazeli'ye ya da Mendes'e devretmemiz yeter.

Mourinho inanılmaz bir teknik direktör, ona lafım yok. Fakat Chelsea'de başlayan ve bugüne kadar gelen "belli" menajerlerin oyuncularını alma "huy"u dışarıdan bakınca çok da munis bir huymuş gibi gözükmüyor.

haute_couture dedi ki...

züppe taraftar yerine ben daha çok aşırı milliyetçi taraftar tabirini tercih ederim; geçen sezon başında da aynı kitle "Canales'in yerine Özil transfer edilir mi, ne gerek, Canales daha iyi topçu" diyordu. Tabi sonra olaylar gelişti :)

Unknown dedi ki...

@ haute_couture kesinlikle aşırı milliyetçi bence de.
yanılmıyorsa geçen ay Hamit'in bi demecini okumustum,orda bazı sakatlık ve agrılarının oldugunu ancak Belçika maçı öncesi takımı yalnız bırakmak istemediğinden sonraki zamanda ameliyat olmayı düşünüyorum demişti!
nereye çekersen oraya gelir ama kimse de sakat oyuncu transfer etmek istemez, bakalım mourinho abimiz ne plan yapcak

Halim dedi ki...

hamit real'de oynamaz. devre arasi yada en geç sezon sonu uc "buyuklerden" biri hamit'i transfer eder.

mondo trasho dedi ki...

öylesine bir transfer oldu hamit.
3-4 maç oynar, sezon sonunda eline verirler bonservisini.