21 Haziran 2011

Galatasaray&Inter&Liverpool

Bizim takımların hazırlık döneminde sert rakiplerle oynamasını ister taraftar. Doğru kimse Almanya ve Hollanda'nın 3. lig takımlarına 9-10 gol atılan hazırlık maçlarını izlemek istemez. Futbolcu da ne kadar ciddiye alır o da soru işareti. Tabii bu maçları ayarlabilmek kolay iş değil. Büyük liglerden takımların katılacağı turnuvalar bellidir, bir de ABD, Uzak Doğru turneleri moda oldu birkaç yıldır. Kimse Temmuz ayında yanan Avrupa'da kalmak istemez. Liglerinin geç başlamasından dolayı da yükleme yaptıkları dönemlerde onlar da sert rakiplerle oynamak istemezler. Bahanesi boldur yani bu işin. Barcelona'nın TT Arena'da Galatasaray ile oynayacağı varsayılan maç mesele, Barça'nın sezonu açacağı gündü! Üstelik Messi, Alves gibi iki as Copa America'da. Sonradan Inter gelecek dendi ama o maç Dortmund'da. 24 Temmuz olarak planlanmış. Galatasaray öncesinde Almanya'da B. Dortmund ile maç yapabilir ama bu kesin değil. TT Arena'ya gelecek olan takım ise Liverpool. 28 Temmuz'da Galatasaray-Liverpool var. İki maç için de biletler piyasaya çıkana kadar %100 dememek lazım, ama planlanan budur...

5 yorum:

selaminko dedi ki...

eğer gerçekten liverpool gelecekse bence Arda Liverpool'a gitti o zaman :)

nicomedia dedi ki...

ingiliz takımlarıyla yapılan maçlar hep güzel olmuştur..liverpool hele bu sene deplasman formaları sarı kırmızı onuda giyerlerse tadından yenmez..

zizou dedi ki...

Galatasaray en son 2003'te bu tip bir organizasyona katılmıştı. Çok da kötü oynamamıştık aslında, Cesar Prates'in frikiği hala aklımdadır :)

O değil, yine bu gözler L.Suarez'i görecek TT Arena'da. Adam duble yapacak hehehe.

mre dedi ki...

İstanbul'daki son CL maçı'da Liverpool'laydı. Hadi bakalım.

Halim dedi ki...

transfer ve yaz donemi planlamasi sanki arda'ya gore yapiliyor :D