12 Ocak 2011

Tugay

Galatasaray, 175 TL'lık formanın içinde 175 TL değeri olmayanları göndersin, ağlayan Tugay ruhunda 5 adamı olsun, eski günlerine döner.

21 yorum:

Adsız dedi ki...

Var mı ki öylesi... Tugay futbolun sadece para olmadığı zamanlarda yetişti, o formayı giymekti arzusu o statta sahaya çıkabilmekti.. eski ve yeni kaptanı yan yana gösteren bir kare yansıdı ekranlara.. tugay göz yaşlarına hakim olamazken hemen yanı başında Arda, Tugay'ın göz yaşlarından habersiz, gülüyordu o an. Zaman değişti.. Artık futbolcular bağlı oldukları kulüplere aşkla bağlı değil. bir camianın ruhu, belleği, karakteri olduğunun farkında değil. onlar için camia para dağıtan bir nesne ve ün ile sevgi bir de.. hep yeni bir stadın hayalini kurar durdum. ama artık istemiyorum. mecidiyeköy'de bir plazanın yanından geçerken gözlerim onu arayacak. ve bir beton yığınına bakıp burada ali sami yen yaşardı demek ağrıma gidecek.. bir ali sami yen anıtı olacak mı acaba orada.. yoksa bir plazaya bakıp mı yad edeceğiz geçmişi.. üzülmemek mümkün değil.. camiadan koca bir parça kopup gidiyor.

markojaric dedi ki...

Allah nasip ederse, 15 yaşımdan beri oğluma ismini koymayı hayal ettiğim ADAM...

cihan dedi ki...

@kimegoreneyegore birakin artik su cocugun yakasini, o adamin agzi acik belli belirsiz gulumseyisi de en az tugay kadar ictendir. Adam mal gibi bakiyo, belli ki dalmis bi yerlere, gozunun onunden neler gectigini biz mi bilecegiz,O`nun soludugunun onda biri Florya havasi gitti mi senin cigerlerine sahilde demlenmek haric. Su cocugu rahat birakin da sonra istediginiz kadar zamane gencleri demogojisi yapin.

EZLN dedi ki...

Kompleks,kin ve nefret gibi cahilligi tescilleyen,insana insanligi unutturan kötü ve gereksiz duygulara en uzak Galatasarayli.

İsmail dedi ki...

Adamsın be adam..

Beni de ağlattın ya sana ne diyeyim ..

HHKahraman dedi ki...

O 5 adamı da zamanı gelince "L kategorisinde" futbolcular olarak göndeririz sağa sola. Sonra da L kategorisindeki futbolcular İngiltere'de kral olur, Galatasaray aşkından birşey kaybetmez, döner,yine ağlar...

Koray Özdemir dedi ki...

@kimegoreneyegore Bence çok mantıksız Arda'yla ilgili söylediklerin. Rahat bırakın şu adamı biraz. İlla ağlamak, yırtınmak zorunda mı?

Kamil Güğüm dedi ki...

@kimegoreneyegore hocam harbiden takımda galatasaraylı kaç oyuncu var ki bu kadar çakıyoruz Arda'ya hiç anlamıyorum.

http://galeri.haberturk.com/galeri/index/405372/1/23#galeri

Koray Özdemir dedi ki...

@kimegoreneyegore Al bu linke bak... Arda ne kadar neşeli değil mi? http://galeri.haberturk.com/galeri/index/405372/1/23#galeri

Arrow Cave dedi ki...

@kimegöreneyegöre

Çok güzel yazmışsın,doğru söze ne denir..

Heimdall dedi ki...

175 TL'lik forma içinde 175 TL değeri olmaya adamlar demişsiniz ya.Kazım'ın arkasına dönüp" efendim bana mı dedin ?" tarzı bakışı var ya bütün olay bütün enstantane budur.

Harmanci dedi ki...

http://mharmanci.blogspot.com/2011/01/ali-sami-yene-veda.html

Ben akşam çok duygulandım,bir yazım vardı Ali Sami Yen'le ilgili bende bunu paylaşayım istedim...

Adsız dedi ki...

Ben Arda'nın şahsında bir şey söylemiyorum arkadaşlar. İki kaptanı ve iki farklı dönemi kıyasladım sadece. O dönemin futbolcularının paradan başka değer verdikleri değerler vardı. Günümüz futbolunda ise paradan başka hiçbir şeye değer vermeyen oyuncular dolu.. Oyuncularla da ilgili birşey değil bu hayatın kendisi, bir gerçeği,..Herneyse.Kaldı ki ben Arda'nın şahsına indirgeyecek olsam dünkü futboluna laf söyler Sami Yen'in son maçında bu stada bir galibiyet armağan etmek için yeterince mücadele etmediği ilk 60 dakika boyunca sol çizgiye sığınıp silindiğini, insiyatif almadığını, takımını ateşlemediğini ,lider olmadığını söylerdim. Kaldı ki ne zaman Arda o 66 numaralı günlerindeki gibi oynar o zaman rahat bırakılır.. Bu olmadığı sürece de eleştirilir..

Mr.Eko dedi ki...

GS 'li arkadaşlara yeni stad hayırlı olsun. Sanki bu stadın yolları da tıpkı Olimpiyat Stadı gibi biraz sıkıntı yaratacak gibi ne dersiniz?

Zaten iş çıkış saatlerinde tıkanan syerantepe - levent arası cuma gününe konan maçlar yüzünden fena tıkanır gibime geliyor.

Ya da hafta sonuna bakalım. Kanyon, İstinye Park, Metro City gibi alışveriş merkezlerine gidenler de, maça gidenlerle sanırım aynı yol üzerinde pişti olacak?

moistozzy dedi ki...

ben bu başlığa , fotoğrafa , içeriğe ADAMA ! TUGAY'A !! içerim..

E dedi ki...

Mevcut kadroda, yarın sözleşmesini feshetsek Süper Lig'de başka hiçbir takım 175TL verip kadrosuna katmaz. Şunları;

+ Aydın
+ Sarp
+ Ayhan
+ Barış
+ Aykut
+ Balta

***

Örtüşüyor muyuz bilmiyorum ama merak ettim; sence hangileri bu "175 TL değeri olmayanlar" ???

Anıl dedi ki...

Tugay ve Arda ağlarken, Hagi tribünlere son bir kez bakıp eski günleri yâd ederken, etrafa "Bu gece de nereden çıktı, bitse de evimize gitsek" bakışı atan futbolcular gözden kaçmadı. Hani üzülmüyorsanız bile en azından öyle görünün, kahkaha atmayın. Futbolcular futbolcu değil, yönetim yönetim yönetim değil, taraftar taraftar değil... Sayelerinde Galatasaray artık Galatasaray değil.

Murat Glm dedi ki...

Arda kadar taş düşsün kafanıza, daha da söze gerek yok...

Kenan Yilmaz dedi ki...

Ayıptır ya, ne istiyorsunuz Arda'dan, daha nasıl ağlayacak adam !! gözünüzde mi bozuk yoksa önyargılar kör mü etti ???

Egé dedi ki...

@Anıl

+1

Unknown dedi ki...

175 tl deferi olmayanlar sanki biraz agir olmus Bulent agabey..