5 Ocak 2011

Mutu ve Sayısız Becali

Chelsea'de kokainden 7 ay, Fiorentina'da sakatlık sonrası fazla kilolardan kurtulabilmek için Ocak 2010'da yasak madde sibutramin... İlk yarının ortasında döndü ama ne fayda... Mutu, bugün Fiorentina kampını terketti ve film koptu. Teknik direktörü Sinisa Mihajloviç ile fotoğrafta görünen eski bir vukuatları var ama bu ayrılığın sebebi ikilinin yaşadığı problemler değil. Fiorentina, Cesena'ya kiralamak istiyor iddiası da var, bir de bol miktarda Becali konuşuyor. Bu Mutu haberlerindeki Becali sayısını ben çözemedim. Hepsini birbirine karıştırıyorum zaten, başkan olan var, menajer olan var, yaşlısı var, genci var...

12 yorum:

Mr.Eko dedi ki...

Sanırım yıldızı Parma'da parlamıştı. Ravanelli'den sonra "işte favorim olabilecel bir futbolcu" demiştim. Mamafih yazık etti kendine..

kombinezonataklar.blogspot.com

ek dedi ki...

Becali'ler aslinda Hagi gibi Makedon asilli ( vlah da olarak bilinirler Balkanlarda: Yunanistan'in kuzey bolgesi: Kavala, vs. - ki bunlar Osmanlinin dagilmasindan sonra yavas yavas - ozellikle 1930-1940'li yillarda Romanya'ya getirilirler - yani Hagi nin ismi 'haci' kelimesinden kaynaklanmasi kesinlikle rastlanti degil ).
Bu Becali ailesi gayet buyuk.
Iki kardes-menejer: Ioan Becali ( Giovanni lakapli olani ) ve kucugu Victor. Sanirim Ioan Becali'nin menejerlikten men cezasi var bazi vergilerini odemedigi icin.
Popescu dahil,bir cok Romen baskanlarin hakkinda sorusturma halen devam ediyor: galiba Bratu'nun ve baska transferden bunlar vergi odememisler.
Bunlarin kuzeni,Gigi Becali - Romanya'nin en zengin ikinci adami - Steaua Bukres'in sahibi. Hagi o'nun nikah sahitligini yapmistir.
Eskiden coban olan, sonradan gayrimenkulden zengin oluyor bu sahis.

Hikayleri uzun - istiyorsaniz sabaha kadar devam edebiliriz.

Bendeniz Romen cakma aceto:

http://blog.mysport.ro/acetobalsamico

roni dedi ki...

galatasaraya gelecegi haberleri dogru mu bir bilginiz var mi acaba ? kabus olur.

TA dedi ki...

o değilde zaten hagi sezon sonu gidecek neden transfer yapılıyor anlamış değilim.mutuyada hayır demem doğrusu :)

TA dedi ki...

popescu ile çalışan manager becali bu sanırım. mutununda menageriymiş.

http://www.transfermarkt.de/de/ioan-becali/details/berater_201.html

Schumy dedi ki...

Mutu Cem Uzan gibi adam. Galatasaray'a gelirse Chelsea döneminden kalan 16 milyon euro borcunu Galatasaray'a ödetir, demedi demeyin.

Ferhat dedi ki...

@eden

Juan Emmanuel Culio nasıl bir adam? Galatasaray almış diyolar.Pek bilmiyoruz nedir olayı? İyi oyuncu mu? Yoksa Mustafa Sarp'ın Romanya temsilcisi mi?

ek dedi ki...

Culio orta sahanin sol tarafinda oynayan ofansif oyuncu. CFR Cluj'un Sampiyonlar Liginde ilk macinda Roma'ya Olimpico'da iki gol atarak galibiyet getirmisti. Adam Cluj'a nasil geldi belli degil - 19 yaslarina kadar insaat iscisi olarak calisan biri imis.
Fazla maclarini izlemedim - zaten Romen ligi belirleyici degildir. Sampiyonlar Liginde istikrarli bir oyunu yok. Iyi bir oyuncu, ancak istikrarsiz birisi. Galatasaray'a yararli olur mu? Zaten takimda kaos ortami var. En iyisi biz dua edelim.

Anıl dedi ki...

Çok sorunlu adam. Yani tam da Galatasaray'ın aradığı tip oyuncu!

fazıl dedi ki...

Bence buların hepsi (Transferlerin) Hagi'yi yakma , stada "biraz" seyirci çekme , kombine koltuk vs alanlara meze kıvamında tavizler.Ne köy olur ne kasaba...İp Hollandalıların yollanıp bir avuç yeniçeriye teslim olunduğu zaman koptu .

Ne olacak ? mucizevi bir şekilde organize takım oyunu mu oynamaya başlıyacağız ? Yapılan oyuncu transferlerinde herhangi bir plan veya analiz edilmiş bir format görebiliyormusunuz ?

Evet ise yazın da ben de aydınlanayım . Müteşekkir kalırım.

Arrow Cave dedi ki...

TT Arena için transfer edebilir çünkü o da sorunlu bir futbolcu alemci Kazımdan sonra kokacı Mutu iyi birleşim olabilir Culio hakkında birşey bilmiyoruz Romanya ligini de.Galatasaray'ın Dortmund gibi yapılanma sürecine girmesi gerekirsen ne olduğu belirsiz ve sorunlu oyuncuları toplaması biraz enterasan,sanırım yöneticiler günü kurtarma sevdasına düşmüş olabilirler..

TA dedi ki...

kazım kazım ve culio cuk oturdu takıma.mutu da gelse dadından yenmez.